Nov 13, 2010

buffering earning

  • "mesti ramai da taw tip ni kan..so ni bg yg tak tahu la..drpd pihak pengurusan nuffnang yg bg tip,kadang2 traffik kite ok..tapi b.e x seberapa..so ikut la tip ni insya allah..."



1- Blog tidak mengandungi semua video dari Youtube
2- Blog tidak ada bahan Pornografi
3- Kandungan blog tidak berunsur cetak rompak (mp3, video dan download filem)
4- Kandungan blog tidak berunsur politik (parti kerajaan & pembangkang)
5-Tidak Mengandungi isu-isu sensetif seperti perkauman dan unsur-unsur benci membenci



Nuffnang Ads

13 comments:

hans said...

aku ada no 1 dengan 3

P/S : Jom Tengok Jenis Jeruk Buah - Buahan..Sedap Owhhh!

kay said...

ok

iqin said...

thanx for the tips yaww ^^

kay said...

qeen:Same2..kite kene share ape2 kebaikan rakan2 blogger

♥ Princess ♥ said...

xpaham....tolong jelaskan..heeee

sabree hussin said...

pornografi memang dah terang langgar TOS nuffnang,

Encik Bell (beLalaNG) said...

no wonder la bllg x dpt2 lg.. sighh~~~

Cik Su said...

no 4-5 tu susah skit nak buat..takut nnti tak pasal2 kena saman..

kay said...

thanx all sudi mmbace

pN.rOs said...

i ader no 1 tu pon 1 jer....
still tak nek pon earning tu huhuh

Aisyah AR said...

ni mcm menjauhkan BE jer!! hahahh!!
bukan ke yg ada unsur politik tue tak digalakkan?? hurm....sje jew...

alia shahira said...

thanks for the info DATO KAY haha :)

kay said...

xde hal la lia