Dec 7, 2011

dress up simple pun still ok kan..?

cik epal..gua pinjam pic sat na..
 
hai tuan2 dan puan2 sekalian..dato n datin semua.(kalau la ada).. gua nak mengarang sikit untuk hari ini... lets check it out... huhu......


jangan disangka org dress up simple tak up to date k...kadang2 simple is more better taw...  simple ini tak lah menserabutkan mata.. gua standard la.. paling basic.shirt,jeans,selipar padini.. gua bukan pandai dress up pun..... for addition..mmg x minat pakai kasut bile hang out..haha... selipar gak best beb......
biarlah sopan santun org tgk sudehh..


then, bagi gegirl n baby2 sume..simple ok..tak yah sexy2... tunjuk aurat sana sini..... kalau kita dah lawa kan.. pakai simple pun ttp lawa aw.. actually..laki sbnrnye suka perempuan dress up kesederhanaan n sopan gituh......so xyah nak terpengaruh..ngn dress2 dari oversea tue.gua mmg suke girl yg simple aje...... 




p.s: k0wang dress up up to date ke? simple ke? ala2 retis ke? seksi ke? seksa ke? hehe..











39 comments:

CikAnyss' :O said...

anys ingat nak review cik epal tadi , hehe

syakey said...

dress up cantik2 untuk penghargaan manusia ke untuk penghargaan Allah.

baju muslimah sudahhh. Allah pon suka. ;)

ღ Nurrul said...

Hmm , Nurrul kalau boleh style paling simple habis ! hahaha

*kdg2 kalau dress up mcm gurl siki.. kawan dah dok gelak... haha Nurrul nie kasar orngnye.. huhu :)*

rara pinkmafia said...

rara pon pakai slippar je.kaki pon tak melecet.tp apa motof piccy cik epal tu?

khairul akmal bin azman said...


tq pengomen2 awal di atas

say to easy=) said...

simple itu nice

ABU said...

mmg tak lawa kalau over sangt.. nampk macam badut..:D

adwafarahin said...

simple sudeyh! :D

ShahzCudin said...

simple bkn maksud selekeh..

miss Fyqa said...

suka yg simple2 je. :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca suka keluar dengan : blaus @ t-shirt lengan panjang n labuh *wajib*, jeans @ slack, sandal..makeup?? xreti.pakai bedak baby johnson je tau..haha..

Norlida Ramli said...

yup,,setuju..
suka yg simple2 je...
sederhana tu lbh baik kn..hehe

chemay said...

kalau nak pergi lepak2.
chemay prefer pakai simple je.
selipar_jeans+t shirt.

tapi kalau time nak pergi jalan2 dengan kawan2.
chemay prefer pakai blouse.
nampak gurlish sikit.
hehe.

btww hye kayyy.
rinduuuu
:)

Woofer Storm said...

takut bro bila tgk awek make up tebal2 ni..ahaha

Teenager Housemaid said...

saya pun suka pakai selipar..tapi kalau pakai selipar, kene cari stokin yang untuk ibu jari sekali..huhu..
tu kadang2 lebih prefer kasut..

*kamera yang saya guna tak boleh detect my face tu yg tak ade kepala tuh..
;pppp

sha my heart said...

suka simple. selesa pun ya. tak payah nak jaga betul duduk pakaian tu.. =)

cik pinaz said...

ikot dn je mn smpt capai pakai je la ..

ekin alias said...

yeahhhh betol ue..simple is more better...`

MiaJie said...

Ntah..Kadang2 laki cakap macam tue,tp benda tue jgk akan jd alasan die tinggalkan pmpuan tue,..
Haha,frankly speaking jela neh..^__^ no hard feeling!

cik Kartun said...

len org len pndapat la kay. adew lelaki pernah ngaku kat CK die suke gulz yg dress cmnie2..erm

~SaL IjOu~ said...

simple ok sgt..jgn selebet suda~ ;)

Azham Vosovic said...

betul tu, less is more ;)

YOUsoF said...

Ringkas itu indah, itu yang terbaik.. Jimat pun jimat.. ;)


Kalau aku shirt, jeans, selipar RM10.. hehe

c'axoera said...

true true true :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

Asrul "iLham" Sany said...

gua baju n sluar biase2 je, tp kasut kalah retis ar hahhahahaa

sugar2 kapas strawberry said...

entah simple2 sudah..ni g kelas macam pakai nk g clubbing.apekah?

cik wanie Lovela (CWL) said...

simple sweet!

Hanie_Dew said...

ye ke laki suke pompuan dress up simple. habis kalau tgk awek seksi sikit leher pun bole tepusing. hahahahahahahaha....

ahsfantasy24 said...

Simple2 je, asal pakai selesa,
asal pakai tak myakitkan mata sape2 :)

Saddila said...

okay . dila pakai seksi2 . haha
takdela . pakai baju kurung sangat selesa dgn wedges . baru best :) ececehh

mr.syazwan said...

dress cantik pun

tpi perangai x secantik dress

x ke mana pun

Saiazuan said...

dressup simple memang bgs sbb tak pelu kluarkn bnyk duit untuk dressing :)

Juliet_iRa~" said...

sbb mata kecik..hee ;p..

ira rs dress up mcm simple je tp xtau la org pndg camne..huuu

Juliet_iRa~" said...

sbb mata kecik..hee ;p..

ira rs dress up mcm simple je tp xtau la org pndg camne..huuu

qlah said...

herm.. kalau qlah simple yg mungkin . dengan alasan ,s enang nak bergerak ;D

P/S: YG PENTING , TUTP AURAT , KAN , KAN .

Miss Eja said...

hehehe.. eja dress up simple2 je. kdg2 tu member gelak sebb g bndr pown pkai selipar x kai kasut. i think its more better than kai kasut kot. kai kasut ni tyme g kelas ke,, and pat2 formal an? hehe.. but hangout nan kwan2 ni,, pkai r simple2..lg2 nak kuar mlm.. pkai selipar yg comey2 cket,, then jalan.. :) x suka sgt when tgok girl g kelas pown kai KASUT n mnyak wangi tebal2..tingggi..hahaha.. (except me)huhuh..

princess said...

less is more . tak gitu ? hehe

Ray ban said...

simple is the best..yg penting ray ban or oakley tak tinggal...hehehe...

ILA HonEyBuNNy said...

pakai simple2 sudah..

asalkan menutup aurat...;)