Nov 30, 2011

jangan nak k-pop sgt la..

 
yer! gua taw..girl byk nak bf dia muke cam ala korean actor.. malay pop laki khususnya x semua kulit putih cam dowang..name pun malay..kulitnye bisa sikit kekuningan gitu.. alahai..if dapat lelaki gelap pun tak apaan.. "hitam kan manis..bila pandang kan tak jemu.." kah2..
  • i nak pakwe cam rain...?.. (sedangkan muke lawa cam fasha sanda xpe gak..demand kemain ko.)
  • msg dalam bahase korea.. (aah ko je kekorean kan2.msg bm sudah..)
  • bangga de iras muke cam korea.. (riak kat kawan2..mentang2 kawan muke cam peah lamb0ng jew)
  • nyanyi lagu korea2 kuat...(nak bg taw sekeliling..dia k-pop gitu..annoying mak! haha..
ada pro n kontra nye..(komen ni salu gua dapat).. tak salah nak memilih... tapi biar la realistik sikit.. gua tak marah/dengki/iri hati kat kowang nye taste.. bagi gua lah "cantik luaran..dalaman tak tentu lagi kan?.."

#terase ke?..hehe..

46 comments:

Lea Isnawi said...

pasal lelaki. aku nak k0men.
nak mitak lebih2 kang
dpt yg k0ntra kang
naya lak. sobs

IzyanKaher said...

pernah kena reject sebab muka tak
k-pop lettew haha chill! =D

Lelaki Ini said...

huhuh
no komen..
lntaklah diowg..
hehehe


dah followed blog nieyh!

Lelaki Ini said...

adeyh2..
dah cuba follow tadi napa ntah tak dapat..
next tyme aku dtg aku follow balik

Hanie_Dew said...

ringtone aku lagu CNBLUE weh. hahaha

minat je tak slah pon.=)

Jue minat gila kat Rain.

diana said...

minat kpop tak semestinya nak pasangan pun ala2 korea eik?
tapi biasanya yang nak pasangan nya muka ala2 korea ni budak2 sekolah je...
yang dah matang tu tak de nhye nak pilih2 gitu..

Mia Meymi said...

haha..mia xde la minat sgt kpop2 ni..entahlaa..apa yg best sgt dgn kpop ni pn xtaula..artis je yg lawa, cute, hnsem..

khairul akmal bin azman said...

lea: yes! sgt setuju.


izyan: rasenye kay yg reject org kowt.


lelaki ini: tq der..follow me!


hanie: rain! patut la jue cam hujan je..rain kan hujan.


diana: yes!..sgt suke komen awk!


mia: mia pun cam korea je..

cik Kartun said...

CK suke lelaki mlayu itam manis..sweet wat? Yg putih uh cam bajet sgt lak rase nyew..huhh~

efa said...

tak minat plak k pop2 ni huhu

PopkoRn said...

hak hak..
haku suke entry nie...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

taste ca masih taste melayu..wakaka.. :p

♥AienNajwa♥ said...

betul tu, cntek luaran xsemestinyer dalaman pown cantek..bdw, memang gurl suke k-pop..besela, hensem2 kowt laki kat sane..taste diorang, nak wat cmner..xtentu diorang dapat..so,kamOo kay..cool jerrrrrr..hehe..

fyna said...

ala..biarla diorang minat kpop ke apap pop2 tu..nama pon budak2..dah besar mesti diorg dah xmint da =P

Asrul "iLham" Sany said...

gua lebey jambu dari balak2 korea...muahahaha

kata kesyngan gua ar

:D

Hanie_Dew said...

malam malam layan drama korea sampai 3 pagi. (^___^)V *peace kacang peace*

Bluewendy said...

pokwe k-pop mata cumey..sepet2 gtu..wendy suke!! hahaha..:P

Munnafendy said...

geli tekak sape yg beria nak awek k pop tu! wekkk

cik pinaz said...

just berangan je nk mcm tu .. tapi rialiti tetap lelaki melayu :)

iKhRam said...

dunia k-pop memeningkan hidup aku..
aku tak tau la dimana kehebatan mereka sampaikan beria-ria sepupu2 aku mendownload vc dgn siap hafal lirik..

bahaya tol pengaruh cam nie.. hahaha

tak benci cuma pening jer..

GincoMerahJambu said...

lelaki k-pop bukan lelaki sejati..
mate aku ckp..ngeh2

ShahzCudin said...

semak tul aku ngn k-pop..member duk psg kuat2 lagu k-pop tu aku rasa nak kakikan aje tulng blkg die..klo phm tu xpe gak..

zahidahwahid said...

oppss....terasa beb..ngehngeh....saya kaki korea..semua layan..drama, lagu, game show, real show etc lah.....

berangan je nak pakwe cam tu, tapi lelaki melayu tetap pilihan....wink!! wink!!

New Entry: Cabaran 30 Hari

Lieyly ︱ Alia said...

kdg2 tuh naik meluat jgk..alia minat sikit2 ja..xdk lah smpai minat gila2..

tpi ada setengah tuh , amboii kemain bajet sngt..dia tuh ala2 kpop lah..mcm2..
baik kepak badan dia ja sng kot..

khairul akmal bin azman said...


tq all compliment..

ILA HonEyBuNNy said...

ehheheh...

selamat tak suka kpop sangat...kekekek

khairul akmal bin azman said...


ila: ila dondang syg je kan

miss Fyqa said...

yg tempatan pun xabis kenai lg... ni kpop.. xminat kpos sgt la.. hehe

khairul akmal bin azman said...

fyqa: cari je mamat msia sudeh.

ciK LyndaWawa said...

mamat malaysia pun ramai hansem pe..

cha zainol said...

aku bukan peminat k-pop. aku pening. hu.

Kiera Qaira said...

xnak laaa bf cm korean look..
nnt kite jgk makan ati :P
rmi jeling2 pkwe kite..xmaw2..heeheh
-____-'''

si robot comel said...

wa tak layan k-pop,wa setia pada johnny depp,kikiki

azra said...

aku rasa arti k pop plastik kot,tak maskulin langsung

FarhanahAdzlan said...

kpop xminat sangat just minat korea drama..Baru update pasal korean drama td..hahahaha~

tp minat saya xdelah sampai mcam empat point yg awk kasi kat atas tu..just minat biase2..

btw nak ckap jugak rain memang comel bila die senyum tp xdelah smpai nak pakwe cam die..hahaha=)

rozeeta rashid said...

hahaha. tak minat k-pop. kawan ada la gila k-pop. naik penaing nengoknya. hehe.

~Nana BamBam~ said...

errr, aku nyampah kalau bebudk skg terhegeh2 nak laki de iras org laki korea..nyampah...

laki malaysia apa kurangnya..huhu

YOUsoF said...

Hehehe mujur aku bukan pencinta kpok, makanya aku tak terasa.. Bagi aku nak minta boleh tapi biarlah berpada. Kalau setiap saat mata dia nampak 'keindahan' KPOP tu je, takut obses sampai tak hingat benda yang lebih penting dan berfaedah je..

Juliet_iRa~" said...

xterasa..;p

ehemmm..

buat lelaki juga, sila ukur baju di bdn sndri ms nk gf mcm lisa surihani..;p

khairul akmal bin azman said...


tq sgt2 sume peng0men.. terharu gua!

BCJ said...

err..saya mmg minat ngan tarian ngan lagu k-pop..
tapi xpernah amik port pasai ahli kumpulan dia pun..
apa2pun SHINee dan 2NE1 terbaiklah!
ehh tetibe! :P
kbai~

aizamia3 said...

tak minat.. lagi stress ye ada..
kat opis ni siap pasang ulang2 lagu yang sama.. ai yang dengar ni pun nak menyampah dah.. kalau pasang dia sorang dengar tak kisah lagi..

ღ Nurrul said...

wee , Nurrul suke tengok citer jek ea... I still pilih orang malay wat husband.. hehe :P

Saddila said...

eeee benci . menyampah dengan semua tu -..-

TwiggyLiyana said...

ahahahahah, admittedly I am a k-pop fan. ok, will smack some sense into myself now

Teenager Housemaid said...

suka girls generation dgn cnblue.kekeke..
yg lain semua tak minat dowh..