Aug 25, 2011

raye nak dekat..masing2 sibuk jaga badan?

http://inibelogsaya.blogspot.com/


hehe..oiiii..raye nak dekat ni..next week gua rese raye hari selasa kot..opah aku pun cakap camtue.. aku tweet n text member2 kamcing aku..bukan sibuk tempah baju 3,4 pasang..cam ada sessi fotografi lak.meme la..nak upload dalam fb,blog mase pagi raye nanti... sanggup jaga badan..asal badan x nampak gelombang2 yang x diingini di pewut..hehe..

lagi satu mase raye nanti la nak jumpe kawan-kawan lame..masing2 mesti nak kawan cakap ni..
  • "makin lawa la u sekarang?..
  • "makin slim u sekarang?
  • "makin kacak lak ko?ape kes?
  • "makin tough lak ko..
oh ....kembang kalo gua pun dengar.senyum sampai ke telinga..if badan cantik..de pakej muke cun lak 2..boleh la salu change profile pic on fb ke...gua x salu tukar profile pic..gua setia pic 2..(sebenarnye x kacak .tu malas nak change2 pic)..gua pun bulan pose ni..tibai je makanan yg ada..jnji hati senang..hahaha..


p/s: bagi gua "a beautiful face and great body will never subsitute an ugly atitude..yer dok?..

42 comments:

MARIA LIZA said...

yes mestilah kena vogue gitu...

nurain said...

untung gler kan klo body cantik mase raye.. ;p

Cik Purple Pinkypuff said...

betol2.. haha.. iye2 jer cp ne kan..:P kay! nti raya dtg umah ek..:) kalau sanggup la nak merentas laut china selatan.. haha

~SaL IjOu~ said...

hee, betul tu,mkn tibai je janji hati senang.tp naseb bek bulan pose ni x lalu ngat mkn lepas berbuke..kalo x harus nek berkilo2~

khairul akmal azman said...

maria : vogue ek..jnji seksi sgt da..


nurain: pakai baju pun senang..


cp: jauh 2..ke cp nak dtg umah kay..hehe


sal: berkilo2 slow skit..terase gua..hehe

syrupmasin said...

wiwiit..kau kurus ta?? :D

kaseh suchi said...

raya nak kena pegik majlis kawen member mesti r nak kena vog...tu pasai nak kena jaga badan =)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?47c8fa5b07d0c18a060203ff16fb9f34

khairul akmal azman said...

sirap : aku chubby la bro..


kasih: ye ke..tp jgn kai ketat2 da..cuci mate nti gua lak

syrupmasin said...

ececece..bole caye ke kau??

Cik Purple Pinkypuff said...

alaaa.. laki arr yg dtg gi umah pompuan.. hehehe..:P

p/s: cantek jer cp tgk awek tuh.. tp nape ade link hanis zalikha?? tu ke hanis??

khairul akmal azman said...

sirap: ofcoz la..wa x tipu org meh..


purple: ok2.insya allah.
mmg pic hanis zalika la u

wafiy suzly said...

aku setuju ngan ayat ko tuh

syrupmasin said...

haha..yeee laa..aku percaye nih :D

Aisyah Aina said...

aku suka orang puji aku time hari raya...terharu...hahaha...tp entah ikhlas ke tak :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

aku niat nk naikkan berat bdn bln puasa nih tp masalah lah..cz tiap mggu aku turun sekilo bro..sedeh gile..tp makan dah byk dah..*dlm perut ade cacing kot..haha

ILA HonEyBuNNy said...

haha...xkisah la gemuk ke kurus..janji sihat n hati senang n cantik budi bahasa...mesti ramai lagi suka..huuh

khairul akmal azman said...

wafiy: tq...ni aku terharu ni..


sirap: bagus2..bangge aku dapat kwn cm ko.


aisyah: sape x suke kene puji an..


fee: kene gi amik vitamin ke..ubt cacing ker?



ila: eem..mmg terbaik dr ladang la..hehe..

asfira aminuddin said...

cantik luar tak semestinya kat dalam pun cntik. tapi kalo ada pakej dua dua tu, mmg best lahh. bestnya raya ;P

Lieyly ︱ Alia said...

kay !!! rindu ! heheh ~
akal nak bodek duit rya neyh :D

p/s : mesti lah kena cun raya2 nti..haha !

Asniza said...

meme la nok body lwa.. sape xse wehhh!!

Aman Ibrahim said...

jaga badan bulan pose, payah tuh! hahaha..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

dah jumpa dktor dah.. dktor kata metabolisme tinggi.. ;D

khairul akmal azman said...

asfira: kalau ada pakej sebutlah alhamdulilah..syukran2..


lily: rindu dia gak..kaki bodek gak ek..


asniza: mu meme la..mu k pompuan ..takut gwe cr lain pulop..heheh...


aman: taw xpe..kaum adam bab makan main tibai jer..



fee: amboi..try mam daging2 ..lemak2 ker?

syrupmasin said...

haha..aku pon bangge dpt kawan macam kau :D

khairul akmal azman said...

sirap: tq2..raye dtg ipoh..umah aku de wat open house

Shamsuddin Amin said...

ak dah makin kembung... hahaha
Alhamdulillah... ^^

Diary oF Mine said...

biasa ar tu... lg2 pompuan... hehehe.... meme la... :))

Amna.Qadeeja said...

pehh nafsu makan time raya fuuhh xsempat kot nk jge badan hehe

teha said...

biase laa tu.. nk nmpk cantek.. hehe

btw , selamat hari rye :)

YOUsoF said...

Aku pun macam kau .tu malas nak change2 pic jugak... ;D




Asalkan hati happy di pagi raya sudah. Senyum di bibir kena selalu.. heheh

Asrul "iLham" Sany said...

gua gemok, tapi gua menten jambu hahaha

Fara E's said...

part last ; setuju , haha

syrupmasin said...

ade duet raye??

khairul akmal azman said...

amin: bukan aku tgk ko maintain je ker?



ufa: ufa mesti badan solid..jgn badan la katakan..


amna: same la ngan kay.makan main tibai jew..



teha: ye ke..aah..kay biase2 je..
selamat hari raye gak..



yusof: serabut la tukar2 pic..



asrul: ko dr azali jambu weyh.


fara: arigato!



sirap: ade..mai umah aku dulu

fndrocka said...

raya kali ni aku nak menampilkan kelainan lah,,iaitu fesyen selekeh di hari raya.fesyen melawa ni org dah biasa buat.kehkhe

Izzaty Ishak said...

Ada orang 2/3 hari tuka profile pic. Zaty tunggu dua bulan baru nak tuka. Kah kah kah!

Eina Azlina said...

hahaha...mn awk tw ni?mst pnh nk mmb2 awk ckp cm2 kn...haaa...kantoi...=p

Azham Vosovic said...

seronoknya nak beraya... raya tahun ni I nak lay low je...bersederhana hehehe

khairul akmal azman said...

izzaty : same la ngn kay..malas nak tukar profile pic..x encem la katakan


eina: ahaa..sy tulis dr experience n sosial invironment


azham: same..kserdehanaan adlh terbaik!

BieLa said...

mana ade perempuan yang nak badan diorang ade lemak berlebihan . hahaha :D

khairul akmal azman said...

biela: haha...tapi kuwang2 kan lemak ek..sonang nak cari size baju..lala

Ratu Lissa said...

sesungguhnya saya bersyukur kerana dikurniakan badan yang sentiasa kurus dan tak reti nk gemok.. kurus tapi tak keding.. sekilan pandang, ada lah nmpk mcm kurus sekeping.. hahah ;p itulah slim namanya, hehe :p