Aug 24, 2011

aku nak bf kaye! dapat kew?




hehe..hai semua blogger ..dah tak lame kite nak raye dah ni..excited gua..sowie lame tak update..
busy giler sem ni..sentap pale gua sem ni..tak sabar end of study..gua nak update sikit hari ni..before nak berbuka ngan family jap lagi
  • "aku nak bf pakai bmw 5 series dan sewaktu dengannya"..(bukan main demand minah ni)
  • "aku nak cari la anak2 datok ker..v.i.p ker..kerabat di raja ker??" (jangan desperate sangat nak cepat senang)
  • "tak kisah bf aku nanti tak hensem ..janji poket kembung beb" (tak baik ambik kesempatan atas org lain)
  • "u...bile u nak belikan i emas poh kong??" (belum engaged da mintak macam2..mmg x le wat bini..hehe)
  • "da couple: bile nak tukar kereta baru  b?? i malu la naik kancil jer..bf mmber2 i sume taraf kereta vios ke atas. (try cari kereta sendiri la ..usaha sendiri la langau..haha)
p/s: kowang elakkan "demand"..demand boleh tapi berpada-pada..!



43 comments:

aqmalazmi said...

weyy same lah..aku pon sentap dengan sem nie ><"
HAHAHA

Fathiah Hamim said...

wang bukan segala galanya! ecehhh

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..memang gile harta..takpayah la kalau couple dgn org camtuh..

khairul akmal azman said...

aqma: lame xdgr citer lu bro??
sentap2 ..


fathiah: btul..jgn jadi gila duit!


fee: org cm2 even lawa..reject jew

kaseh suchi said...

u...4 tahun dah kite kapel..xkan u bg keychain je kat i... i bg u wallet, i bg u baju..u bagi i keychain je untuk 4 tahun kita kapel u?

macam ni ka nak jadik bofren?hahaha,,melepaskan geram d sini? jangan marah noh mr poyoness,,hahaha

khairul akmal azman said...

kasih suci: gua xmarah..gua pnh gak alami camtue..

Bella Bell said...

kalau dpt awek cam ni aku akan cakap.. " ko nak kat aku ke, ko nak kat duit aku je ni?"


ehhh.. aku pompuan la.. ekekekeke..


okbai! ^^

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

memang ptut reject bro..huhu..gile duet semata2..

eh, oklah..selamat berbuka nnt erk..adios! ^^,

khairul akmal azman said...

bella: ok gak..gua nak try cm2 la..

fee:btul2..simpan lama2 jd penyakit lak

Cik Purple Pinkypuff said...

u.. i tak jadi la emas poh kong.. kasi la i habib jewels u...baru gelem.. hahaha..sengal ..=_=' ngat duit bole bawak mati ker.. tp u, kalau takde duit lgsung, i mmg taknak la jugak bf camtuh.. kang dah kawen nak kasi mkn pe? .. haaa.

asfira aminuddin said...

haha. tak semua pompuan camtu kot. tapi berhati-hati je la takot takot duit melayang sbb pompuan camtu. :)

Shamsuddin Amin said...

demand yg buat demam... lol
lom jadi bini dh demand... adeh...

meaw said...

pompuan yg demand sampai macam tu sekali mang nak kena makan kepala lutut....even aku sendiri perempuan,aku tau apa yang tak patut buat dan tak patut mintak kat bf dia...kalau aku la laki, si perempuan tanya...'bila nak belikan kereta lamborghini ni'...kambinghini mau? susah betol kalau terlalu demand ni,huu *kan dah teremo,haha

Miz Novexx said...

untungnya dapat bf kaya... huhu

khairul akmal azman said...

cp: cp jgn demand berlebihan ek..x baik..


asfira: meme la..dangerous girl cmni..hehe..


amin: mmg demam if dapat awek cmni..


meaw: antara komen terpjg..terharu la..nice komen yg mmbina..muaaaaaahx



miz novec: untung dunia jer..akhirat x tentu.hahha

Eina Azlina said...

demand sgt pn ssh...nt langsung xdpt pe yg di cari...=)

Aimifiqa said...

nk juga bf kaya. hihi. kaya dgn budi pekerti dan nilai murni. boleh tak? >_<

syrupmasin said...

wiwiit..abg besar sebok tuh..aku tao awek kau mesti bukan mcm tuh kan?? :D

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Diary oF Mine said...

Haha kalau nk boyfie cam siwon demand x?? Haha

Asrul "iLham" Sany said...

aku nak carik balak kaya, tua, tinggi dan boroi...

mood gay dtg ag...hahahahha

Izzaty Ishak said...

Err..zaty nak..err.. ok lah tanak demand dah.

AAHAHAHAHA

khairul akmal azman said...

eina: eina x demand kan2..


aimifiqa: tue yg sebaik baiknye..


sirap: byk la abg besor ko..hehe..aku single la..


runaway: selamat hari raye..tq komen my entry..


ufa: kalau dapat say alhamdulilah..


asrul: gay sudah kembali yer..adoi ko ni..kene check doctor ni..


zati:goodgirl.baru byk laki nk knl ngn zati if x demand sgt aw..

Run Away♥ said...

wang bkn segala-gala nya..tapi ada wang lagi happy wooo.....kah...;d

Cik Purple Pinkypuff said...

xde la jugak demand tggi2 awk..:) asalkan dia llki btanggungjwb dah cukup..:)

khairul akmal azman said...

runaway: ada wang ok..tp jgn sampai lupe diri kan.



cp: amin..kalau sume girl pk cm cp..alhamdulilah..

farhana yusoff said...

kalau dipikir-pikir lau x demand nati susah lak masa depan..xgitu?xkan anak dah3 orang tapi still nak g mana-mana dengan motor..tapi betullah demand blh tapi berpada-pada:)

khairul akmal azman said...

farhana: tp if da marry le demand..tapi if blum kawen da demand x patut la..if x ramai laki kat lua x kawen2..pmpuan nak demand2

cik EPAL said...

ni entri berdasarkan pengalaman berhadapan dgn perempuan jenis camni ke hape ni??? :D

ezzu said...

kalu dpt yg kaya raya tp suka berfoya2 dgn org lain buat pe...bkn abiskn duit kat kita tp kat org lain...hehehe

khairul akmal azman said...

cik epal: based on pengalaman..hehe..tq aw visiting blog yg biasa2 ..

farhana yusoff said...

khairul: br add..saya br nak maju dlm blog ni..heee~wah cik epal komen..bestnye..

khairul akmal azman said...

farhana: ok..nti kay jenguk..
cik epal..comel kan dia..lg2 pp tembm dia tue

farhana yusoff said...

hakhak saya suka cara dia tulis blog..cik epal memg comel.:)

ILA HonEyBuNNy said...

haha...mesti kena cari laki kaya....senang idop di masa depan...ngeh3...

khairul akmal azman said...

farhana: nti le farhana le famous cm cik epal..


ila: ang mmg..mata duitan..

zunah said...

kaya tak menjanjikan kebahagiaan. hehe :P

Lieyly ︱ Alia said...

nak laki kaya jgk ! nak jgk..ahahah !! :D

khairul akmal azman said...

zunah: btul..money cant buy happiness


lily: le ..tapi dapat suami yg playboy br taw..hahah

YOUsoF said...

Lemah aku kalau jumpa langau macam ni hahaha.. ;D

khairul akmal azman said...

yusof: langau camni ajar "salam penyesalan je"

Eina Azlina said...

xdemand...pyh nt...smpi ketua xlaku nt...hahaha

khairul akmal azman said...

eina: x yah demand..allah da ttp jdoh kite..kene kene usaha je