Jul 15, 2011

jangan nak "pose" sgt la sengal..


bile gua dalam institusi poli ni.macam wa perhatikan..so lets check it out..hehe..cam nas ahmad lak..jum terjah2 everybody in club...

  • bawak moto buat pacak depan politeknik..ntah ape motif la..mmg x le blah...
  • bawak kete parking depan2 pintu pak guard..nak kasi 1 poli taw ko sowang je bawak kete..ciap pasang2 lagu kuat pg2..techno lak tue..pg2 der..watpe pasang lagu remix2..kaye sgt gi clubbing sudah..rosak telinga n mate gua je berbulu
  • pakai baju kurung cam dah kai bikini je aku tgk..bapak jarang kain dia...ko nak gi blaja ke nak gi town syg...hehe...
  • dalam koridor class..jalan2 ala2 kl gengster..ingt lu abg long fadil ka...ini tmpt blaja ma..wa xda goyong punya taiko..sikit punya hal ma...
  • perempuan lak jalan tergedik2..kain belah lak 2..dan2 aku dapat tgk free..baik ko tunjuk kat bakal suami syg2 girl sume..
p/s: komen2!

43 comments:

..cik gugu.. said...

haha dak kolej aku yg bwk kete pon xde menunjuk cm tuh..

kotak bulat said...

nak tambah...
bila jaln muka berlagak je,bajet dia sorg je paling senior kt situ... :P

khairul akmal azman said...

cik gugu: itula kolej ..ni poli kelantan ..bapak berlagak dowang!


kotak: taw xpe..rase wa nak hentak je pale dia

Miz Novexx said...

nak tambah jugak, heheh
*pakai shawl pelik2 je stylenya bajet dia jelaa yang pandai pakai shawl

Lieyly ︱ Alia said...

ciss kay , p penampaq sekali..
ahahaha !

mcm2 ada kan...

vampire's lovex said...

hahaha..stail budak2 baru nak up je tu...

Asniza said...

wooooo... woooo..... it's me ke kerul??? mna lah thu kot2 aku ke.. hehehe... yg pasti aku xbwak kreta n motor...

SYAFIQAHSALEH said...

macam macam ragam :)

aqmalazmi said...

aku nak tambah

bila berjalan tu tergedi-gedik..dah lah blok jabatan jauh nak mampos..kene plak aku lambat an..mmg aku suka lah org yang jalan macam itik nak pegi jabatan -.-""

habis tu yang pompuan plak...tambah-tambah jabatan perdagangan lah..eheeeeee...diwg mengalahkan lecturer...kasot bapak tinggi..kadang-kadang kitorang po tak boleh nak beza..die tu lect ke student -.-"

bibi bibo said...

hahaha , sy kesian gile tgk bdk2 mcm ni . bajet gilewww . ahahah

khairul akmal azman said...

miz novec:pakai shawl kadang2 bahagian dada x tutup pun.ape da..


lily: kalo le mmg nak lempang ..
pikir anak org je..


vampire: mmg nak up..harapkan negeri je islam kat sini..tp bdk2 hampeh


asniza: bukn la..dak poli lain ler..hehe.dak class kite kemah2 hendaknye..


syafiqah: bdk2 institut br nak upla katakan..


aqma azmi: malu aku dak perdagangan..dak pompuan make up mengalahkan lecturer..


bibi: tula..tlg3 berubah demi masa depan anak mude negara kan

Diary oF Mine said...

ahahaha... lain org lain perangai la kay... sgt x berkenan ngan org cmni... blagak....

khairul akmal azman said...

ufa: same la ngn kay..org cmni berlagak x bertempat

misspurple said...

haha poli kulim nih pon cmtuh gak la..junior ke senior ke sama hbat blgaknya..

mimie saie nie said...

mak ai.. biar benor.. tapi tak smua la kan mcm 2 mst ada yang pakai tudung labuh gak kan

khairul akmal azman said...

miss purple: poli kulim cm2..adoi..malukan poli jew.


mimi: ade gak..tp yg pakai2 x labuh cmne lak ek?

Izzaty Ishak said...

Parking keta depan guard post pastuh bukak lagu kuat2. Tak bole blah. Hahaha

khairul akmal azman said...

izzati: kay yg bawak kete pun pasang lagu slow2 sudeh..bukan nk gi club pun..hehe

syrupmasin said...

ecece..gatai noh :D

khairul akmal azman said...

sirap: mane de gatai sirap oi..hehe..jum solat time..ayuhhhhhh

alif haris said...

aku p campus naik basikal tua je .. zuhud2 .. ^^

seb baik campus aku diwajibkan pakai uniform .. klu tak mst ade gak yg kain tak cukup kain ,kain mcm bikini, kain terbelah sane sini .. huhuu rosak2

Acik said...

tu sumer cobaan dan dugaan! tercoba dan terduga ker?

Aisyah Aina said...

kahkahkah...macam2 je...dorang pakai baju kurung mesti sebab terpaksa ni :D

khairul akmal azman said...

alif: naik campus..mmg terbaik...retro 2 beb...


acik: mak ai..acik berpujangga..

aisyah: may b la...cam detektif conan lak..

syrupmasin said...

haha..ecece..ye lah tuh :D

khairul akmal azman said...

sirap: yerla..hehehe

siti suraya said...

erk , agak poyo lah kalau org2 begitu . hehe

khairul akmal azman said...

suraya: kay setuju..hehe!

puteri ain said...

hahaha.. terbaek :P

cik panadol said...

hish hish hish...ni la perangai bebudak zaman sekarang....degil dan belagak!suke menunjuk2, kalo nasihat pon diorg bukan nk dgr....

benci tgk bebudak berlagak cmni, walhal spender pon mak bapak yg belikan lg....

khairul akmal azman said...

puteri: tq2..


cik panadol: kdg2 kay wat bodow je org cmni..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

ok le tu, leh tgk cam2 peel manusia

lala shaheila said...

haha..biasalah..kehidupan skrg...
bila pikir balik...best pe dapat pglaman mcm ni..ada yg bajet jadi ketua, gedik2... haha

iejjah said...

ahha...lau iejjah...stkt bw keta ape kls parkg dpn pak gurd...bek bw bas agi besar parkg lak betol2 blkg kls..bru terangkat lubang hdung 2..muahahaha :P

lilypelangi said...

jgn nak "show-off" sangat lar . haha



macam-macam hal =,="

fatin hanani said...

hahaha biasa la 2...kat kolj mcm2 ragam org..kita nak ubh pun mmg payh..org bukn sorg tapi beribu..yg nak dgr cakap pun bukan semua..hehe so terpksa hadap semua 2 la :D

alif ismail said...

owh poli kulim... hehe...

Asniza said...

hahaha... dak klas kita kemah2??? isnt right??? =p

khairul akmal azman said...

asniza : meme la..set laki jela..
hahhahaa

Asniza said...

hahaha..... pompuan xfham2 lah mcm mna yerrr... geng!!

khairul akmal azman said...

asniza: girl? dalam class kita..no komen..haha

Asniza said...

hahaha... aku pun.. no komen beb!!!

khairul akmal azman said...

asniza: hope gathering kite berjalan lancar kan2..hehe..