Jul 4, 2011

jangan cari publisiti murahan la!

mira!gua pinjam pic lu.jgn marah yer


salam semua..tahniah kepada pemenang contest gua..salam isnin yg mulia..hehe..hari ni gua nak update entry..cam "sangap" lak bile x dapat update blog ni.hehe..like gf no 2 da poyoness blog ni..lets read kengkwan sume..:)

  • pergi ke pasar malam or tesco-" lawa nye awek ni! pakai skirt pdk.macam nak gi bb,mid lak.. (xpayah la nak pakai cm2 kalo nak interact org)
  • ketika bersama rakan2- "Aku baru beli i-phone 5 kat singapore..kowang nk usha x..sugar daddy aku belikan.(nk bg kwn2 ko jeles la tue.podacikk..)
  • ketika di dalam class-"buat lawak bodow n wat suare2 bajet menggoda+manja..(tjuan supaya dak laki usha la minah tue)
  • ketika di dalam wayan gsc -"tgh2 cerita kungfu panda nak start..sebelah gua le lak tangkap pic..pakai flash lak tue.silau gua (bajet nak bg taw 1 panggung ko artis la!)
  • ketika majlis perkhwinan- "awek 2 kai kebaye jarang gler..kalah pengantin perempuan yg nak kahwin..(kasi tok imam n bilal meleleh ke dik.agak2 la beb!..pakai sopan2 da..)
  • ni best !ketika di laman so"Sial"-"aku cintakan ko! ko la intan payung!..u r my only 1.. u and i 4eva! send kat wall ek...(ko sowang jela ade awek n boyfwen)
p/s: no body perfect.tue mmg..sempat lg kite nak berubah.hidup kite x semestinya lame..!sambil bila nak tgu dapat hidayah??fikir2 kan dan selamat beramal

36 comments:

syrupmasin said...

perghh..garang sekali lagi nih :D

Izzaty Ishak said...

Hahaha. Marah bonar nampak :D

Tapi setuju laa

Miz Novexx said...

wah, sentap!!! susah la orang zaman sekarang ni, sehari tak mencapap tak senang....

Shamsuddin Amin said...

ak pun slalu gak buat2 over kat fb... haha

*ak keje kat prince la bro...

Diary oF Mine said...

hahaha... mrh nmpk incik kay... :P sy xmau la cmni... hehee

CiK PurpLePinkyPuff said...

hahaha~~ garang wo..takot takot~~ :p
tp betul la tuh, takkan nak pi org kawin mgalahkan pgantin, takkan kt fb pun nak berlebiu2.. kn hp ader, toksah la nak tayang.. mcm la dia sorang jer yg ada kekasih! :D

khairul akmal azman said...

tq sume pengomen!
sayang kowang!

ekin alias said...

emotional sungguh brader ni :D

Miz Novexx said...

buat2 tak nampak je bila jumpa golongan yang suka mencapap ni

khairul akmal azman said...

ekin: ofcoz la emo..pasal2 bnde yg menjengkelkn ni..


miz: ok2..biapun sakit mata ek.

Yunn Sarah said...

ta gemar betui tgk org beragama islam pkai skirt2 nih ...
ishhh !
lagik2 yg kaki berkerak2 tuh ,
tolong la ubah

khairul akmal azman said...

yunn: jgn jd gurl cm2..lpe diri..
bajet holywood

bibi bibo said...

betul betul betul !

khairul akmal azman said...

bibi: cam upin ipin da..hehe

Mish Apple said...

status: ‎: oii biatch , am i look like a FAKER huh ? kau pk kau STYLE sgt ka smpai aku batak nak TIRU gamba kau y semua aku edit tu , haha . kawan dgn kau sambil mengenal diri kau nih BEST jugak . sekali lg aku dapad cerita , kau sakit lah . sukasuka hati nak buad cerita kan kau ? HELL-O . kau bangga lah lepak KL pakai seluar pendek tunjok tetek tu ? opah engkau .bodoh minah tu .
*jumpa kat fb . ramai LIKE :)*

khairul akmal azman said...

mish apple: gua like!!
suke sgt status ni..

syrupmasin said...

ehh ade podacikk lah..haha :D

khairul akmal azman said...

sirap: podacik ..pndai gak cakap india ek

aqmalazmi said...

yg last tu betul betul aku tak boleh terima...macam die sorg je cinte kowt..adesss....public kowt kan....

*publisiti

khairul akmal azman said...

aqma: 2la pasal..kalaw dowang artis aku xde hal la.

tiefazatie said...

pergh..mendalam nie..hihi..sllu je ifa perasan makhluk2 gini..minta simpang la

nurfatiha blacky said...

pakai skirtt paha mcm lembu. lagi sakit hati tgk.

Lieyly ︱ Alia said...

suka betoii dgn ayat2 kay..

tabik lah , biar depa terasa kan..
bru padan muka depa..

khairul akmal azman said...

@tie: minta simpg2 ek.kalaw jmpe hadap je tie..ajaq dia skit..

@fatiha: mcm lembu??laawak2..

@lily: mmg biaq depa taw kita meluat!

Lieyly ︱ Alia said...

yahh sokong2 , bg depa tau kita skit mata tegok..

khairul akmal azman said...

@lily: btl2..kadang2 sexy wat malu kat bf dia..aurat tuk suami je

mr.syazwan said...

biasalah tu

nak naik cepat

nak org pndang dia cpt

nak org terkinja2 ngan dia

mcm2 boleh dia buat

tpi hakikat nan ado

=_=

khairul akmal azman said...

@wan: gile ayat ko wan..
mira pic keatas berbulu dgr..hahaha..
padan muke

HonEyBuNNy said...

yala rabbit boy....

orang sekarang neh macam2 ragam...xlarat nak tgk..ehheh

alif haris said...

yg last skali tu yg paling boring aku negok .. huhuhu .. sound kang terasa lak membe tu ..

Fyqa said...

naseb xsentap makk.. kihkih

adwafarahin said...

hahah setuju ngan sume tu :P

meaw said...

entri sentap,haha..sabaq naaaa..manusia memang gitu :D

YOUsoF said...

Selamat bro.

wall fb sekarang dah macam tempat rewang (macam² cerita ada) ;D

*Kawan abang baru je meninggal pagi tadi bro, eksiden naik lori... kita punya turn ntah bila..

haney said...

part last sekali tu paling lah aku setuju. macam lah dia sorang je en tgh bahagia. pastu bila clash, post macam2. sampai nk muntah hijau baca :D

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahhaa~ suka baca entry panas2 khairul.. ayat pedas woo~ mkn dlm.. ^_^