Jun 20, 2011

contest! nak perfume lancome free tak?


salam blogger,biggest,smallest..hari ini nak wat my first contest..(straight forward la ..gua nk bg je hadiah ni)

syarat-syarat ialah?
  1. kowang letak side pic contest gua kat atas ni...
  2. tarikh contest started 17 june -1 july 2011..(xpayah lame2 lor..)
  3. the winners will announce 3 july 2011
  4. hantar link lu owang  contest kat cini k..
  5. kowang nak tag kwn2....(mesti dia taw..max 3org)
  6. contest dia senang je.add blog gua dlu 1st..
  7. wat review blog gua..pastikan kreatif dan bersurat-sirat...hehe...ini ayat berbunyi bergini di bawah..
  8. penyertaan kurang daripada 10 orang terbatal sendiri contest

 *blog poyoness best sebab
....................................
.............................................................
.............................................
(tidak lebih 100 patah perkataan)






hadiah di sponsored by anonymous!





p/s: contest macam sohai saje lor..kasi hentam2 pun bole menyengat dapat hadiah meh..
lai lai lai...

67 comments:

Mohd Khairiw said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/contest-oleh-khairul-akmal-azman.html

dh join..heee (^__^)

khairul akmal azman said...

khairi: org laki pertama!tq dude!

Just Call Me Bitt said...

jup2 cari masa kosong tanpa anak2 nak tulis...mlm2 sikit

adwafarahin said...

insyaAllah klu de mase nnt nk masuk lah hee :)

superb an said...

good luck k , pemeng dipilih mgikut entri pling kreatif ya or random ?

**::CIKNUURUL::** said...

nk join moley???,.huhu,.

AmiZa_izaMA said...

salam... sy join contest poyoness : http://amizaizama.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

zarulfarhana said...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

khairul akmal azman said...

thanx all !
join je k..x join pun xpe..xde paksaan!

♥ norlida ramli ♥ said...

nk perfume 2 tnpa join bole?heheee

Shamsuddin Amin said...

mcm nak masuk...
tapi tenek x ok lagi... huhu

wanyromly said...

da klik da..
mana adiahnye ?
haha..

Cahaya Mama said...

dah joinnn,.ehehe,..ni link :

http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-x.html

Pinky Pixie said...

pehh hadiahnya.. mmg syok.. hehe.. tp xde mase ler pula nk join. smpat komen je. aci x? kihkih.. =)
gd luck utk semua yg join.

Asniza said...

oit.. aku nk join leh gak ke???

Nurnajwa said...

Nk join ke tak, nk join ke tak? Hahaha, rjin btol kasi hdiah free :]

Fyqa said...

wahh ada contest la. insyAllah :)

khairul akmal azman said...

norlida..: kene join dlu la...
ish3..hehe.



amin: kalo internet ok join jew..



chaya mama:tq a lot!:)

pinky:ehhee...xle2..


asniza: sila2 join jew.

najwa:depend..aah nak kasi he hadiah ni.


fyqa:hehe..join la..

Sharinginfoz said...

jom kita masuk sama2

Aisyah Aina said...

nasib baik lambat lagi due...
nak join gak nanti :D

puteri ain said...

good luck :)

khairul akmal azman said...

infoz: mai2 join reramai!..tarikh tutup sampai hujung bulan ni jew.


aisyah: tq..join jgn x join aw..


ain" ok2..

Redbloodsnow said...

whoa! mcm nkkkkk je rs nk masok contest ni. tggu free karang nk join la...hehehe

khairul akmal azman said...

red: join la...x rugi pun try nasib kan2..

Asniza said...

http://myloverasniza.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

khairul akmal azman said...

asniza: tq2.

Diary oF Mine said...

saya mahu mengikuti contest ini boley??? hehehe... mlm nnti wat entry sal ni ar.. :D

khairul akmal azman said...

ufa: le je join..mari2..

ShakRoil said...

macam menarik je!

khairul akmal azman said...

shak:
kasi join la..
gua on je contest ni!hehe

Mish Apple said...

http://beehac.blogspot.com/2011/06/nak-perfume-lancome-free-tak.html

hamekk !!

Acik said...

Nak lancome! Nanti kita wat post eh! heheee ...

khairul akmal azman said...

apple: tq join aw!

acik:sila2.

♥Husna Yunus♥ said...

saya join tau..

http://nurulhusnayunus.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

ABU said...

wah gud luck GA ni..

Asniza said...

http://myloverasniza.blogspot.com/2011/06/contest-by-khairul-akmal-azman.html

ok... ni die...

khairul akmal azman said...

abu: tq..

asniza: nti aku check

Asniza said...

ok.. n aku dah letak dah header tu.. hehe..

Yunn Sarah said...

test msok .. ner tau ada rezeki ..

http://yunnikeysarah.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

tq

xera anuar said...

http://mybubudiaries.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html


nak hambik, tak menang aku bakorr batu gajah haha =)

ann said...

joined gak lah.. try cuba test..

http://macam-macam-ann.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Atiqah Musa said...

dah join! :)

http://gerimisbukanhujan.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

amiraliyana said...

join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

amiraliyana said...

join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Cik Purple said...

join! wish luck by my side:) Amin.. walaupun mcm dah tesalah bca syarat2..haha

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

hudaa.udey said...

hudaa join!

http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Diary oF Mine said...

dah joinnnn... hehehe...

http://ufaachan.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

baby said...

i joiin urs..hehe

http://nonasani.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

check k! TQ !!

id: baby

cthajar_pinkgurl said...

join here =')




http://cthajarpinkgurl95.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-tak.html

mohd sasuke said...

salam kenalan..caer da join contest anda..

link :
http://caersasuke.blogspot.com/2011/06/contest-menang-perfume-lancome.html

jom terjah blog caer

kaseh suchi said...

joined~

ceki-daud

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

id folower: kaseh suchi

khairul akmal azman said...

@tq kowang sume yg join contest ni!

Cik Mimie said...

menjoinkan diri

http://norshamimi.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Aisyah Hanis said...

http://aisyahhanis.blogspot.com/p/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Nahh. Link contest. Harap2 menang. Aminnn (:

Aisyah Hanis said...

http://aisyahhanis.blogspot.com/p/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

Tengku Puteri said...

err..nak masuk ke tidak nak masuk ke tidak...heee... Klu sempat wa masuk okeh! =)

#ciksuzlin said...

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

aswani_comey said...

salam..

join contest kamoo
http://aswanicomey.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

tiefazatie said...

kay!semapt lg kan2..ifa join..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

tq!

Mama Zharfan said...

contest poyo tapi hadiah besh tu!! tak sempat nak join dh ni :p

Innanie | Ariffin said...

http://coklateyes.blogspot.com/2011/07/contest-saya-nak-perfume-lancome.html

joinnnnnnnnnnn

Mizz D O L L Y said...

Dengan POYO nye aku join!

http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/07/contest-korang-nak-perfume-lancome-free.html

NadiRah said...

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html


sory..entry x seberapa..
tkot x sempat...

Allec said...

joined!
id: anas.bella
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/07/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html