Nov 21, 2013

cinta bersatu...dari ipoh-kuantan..




cinta bersatu.. ipoh-kuantan

 as salam..lama saya tak mengarang .. mood penulisan-penulisan dulu tak semegah macam sekarang.. semua orang pernah bercinta .. ada orang kata cinta itu indah..cinta itu segala-galanya... tanye la orang yang bercinta.. mandi tak basah.. tidor termimpi-mimpi... kat tempat keje senyum seorang-seorang.. bila saya bercinta memang akan rase begitu.. masa single wat rilex wat peace je....


Bila bercinta @ buah hati- ada orang caring kita.. dulu hati saya keras..tapi bila da bercinta wah..dalam hati de taman bunga-bunga beb..ini ikhlas kata hati...

Cinta bermula di politeknik..- dulu hanya la kawan baik.. teman seperjuangan.. sampai pernah jadi adik angkat... satu je saya nak kongsi kalau kita sayang someone..luahkan sahaja even kita kena reject, kalau kita tak cakap suka dia macam mana dia nak taw kan kan...
After graduate.. masing2 buat hal sendiri.. yep... masa untuk bekerja dan meneruskan kehidupan yang tak dapat dijangka.. tapi alhamdulilah..jodoh msih kuat..still contact..then buah hati single lak mase contact balik..so ape lagi ... masa tue nekad fight for true love..kalau dulu kat poli tak luah.. kali ini wajib luah atau menyesal seumur hidup. Cinta kena hargai.. cinta tak kan tunggu kita tanpa usaha. 2 hari lepas alhamdulilah selesai merisik.. Thank Allah dipermudahkan...Alhamdulilah....

kalau suka kena masuk je risik..baru gentlemen

Cinta??? cinta tak perlu kan sempurna.. Cukup cinta sesama manusia kerana Allah.. Cintai orang kerana peradabannya, akhlaknya.. bukan kerana rupanya... seksinya... duitnya.. Hidup di dunia hanyalah seperti RNR..
i love u siti fazirah.. Love till Jannah..






siti fazirah.. cincin dijari sebagai saksi