Feb 10, 2013

best ke jadi "hotstuff"?

"hot dunia,nak ke hot api neraka di akhirat"?
 hello! assalam all! best ke jadi hotstuff??..masa utk mengarang.. tgh free today ..

  • sanggup copy paste tweet yang best nak mendapatkan follower yg banyak? RT yang banyak?. perlu ke?
  • sanggup buat publisiti murahan untuk mendapatkan perhatian ek?.. grrr...
  • upload photo sexy kemain, nak jadi hotstuff ke PORNstuff ni?.. nampak tak permainan kat situ?. teringin nak jadi covershoot playboy kew?
  •   sanggup follow/unfollow.. nak kejar angka ke dik? nak kaya pasal nombor gi tikam nombor la kat magnum ke, toto ke k.. (gi main jauh2)
itu senarai pendek jela.. hotstuff jika diri sendiri jadi ok.. tapi kalau dibuat-buat atau kata erti lain syok sendiri mintak ELAK2 la.. elok2 kejar hotstuff ,makin ramai kengkawan meluat dengan kita buat apa kan.. 

p/s: chinese new year. boleh la kutip ang pau bebanyak ek kowang.

24 comments:

justin lover said...

ayat bwh gmbr tu mengancam...hehe^^

Mia Meymi said...

huhu . mmg xbest . :D

::BudakaCamaTa:: said...

tak best tak best...ini sume poyo...haha...;)

krole said...

kalo yang dibuat2 adus...sedih tol camtu...kemaruk sgt nak jd hotstuff smpai memalukan diri sndiri watpew kan~ohye selamat tahun baru cina jgk bro..jom kolek angpau sama2 hahaha~

krole said...

kalo yang dibuat2 adus...sedih tol camtu...kemaruk sgt nak jd hotstuff smpai memalukan diri sndiri watpew kan~ohye selamat tahun baru cina jgk bro..jom kolek angpau sama2 hahaha~

Azham Vsvc said...

ala nak jadi hot stuff, nak jadi tweet famous hahahaha!

Shiqin Sunshine said...

yg copy paste semata2 nak dapt nama tanpa kredit pada yg asal cari masalah kan sbnnye..huhu

dya bunga said...

mmg xbest sbb kjr title "hotstuff"

xila dot said...

akak hot sentap jela dik nonnn ;p

Nur Emilya said...

Haah tu yg dh jarang layan twitter tu.
Banyak twotfamous katanya.
Asyik follow unfollow, pening ~

Nurrul said...

Errkk , kalau nurrl malu lah gtuh.. Capap budak asrama kata. _Cri Publisiti Murahan_ Err , mohon dijauhkan.. semoga kita sentiasa mengingati dan menginsafi diri kita degn kesederhanaan,..

E'in said...

adik2 selalunye yg wat perangai gini... nyampah tol..

nak gathering? jom aaaaa

RuMaH TuA said...

Boleh tahan tarhib kat sini...
(^___^)y

iima ❥ said...

erk ada apa je kelebihannye kalau jadi hotstuff tuh kan?

alia azmi said...

naj hadi hotstuff melampau lampau, isk tayah laa kan.

nizatus syahida said...

lama tak lawat sini =)

Hanie Dew said...

sape yang nak jadi hotsetaf ni..huahaahahaha...

tirahzairi said...

kay...maaf!
tirah bru hbis study!!!
hihi..sehat?

nini said...

hotstuff kepada kebaikan boleh..erk ada ke

Alif Haris said...

hahaha yg aku ta paham budak follow aku. pahtu aku follow dia, then dia unfollow balik. bajet retis la tu. kahkah laka laka

Rozuan Ismail said...

jadilah diri sendiri.itu lagi baik..

p/s first time singgah sini

Yuyu Atiqa said...

HAha!
seperti selalu.
entry encik poyoness tak pernah mengecewakan!

ohsem!

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

nurul cHempaka said...

eww...sapa yg budget n suka copy ayat org tu mmg tak leh blaaah.haha