Jun 30, 2012

ciri-ciri gadis bertopengkan "playgirl"?



Pernah mendengar istilah yang playgirl? Ramai wanita berbakat untuk menjadi “playgirl"? playgirl memang ramai dalam abad ni.. playgirl bukan wanita yg senang bermain yer kat taman ke.. ini tentang permainkan perasaan yg bernama "lelaki".

Seringkali Changed Facebook Status
Bermula dari “single” ke.. "in relation".. pastue single alik...pastu "divorce".. (memang perempuan ini jenis x tetap pendirian...kerja nak enjoy dunia jew)

Memberi Nombor Telefon Mudah
Contoh paling sesuai la kan.. jenis macam ni kaum adam kena berjage-jage..kerana ade yg memerhati kome.(cam kiah propa galaxy lak)

Suka bermain dengan perasaan
Perempuan yg sering menceritakan kisah-kisah sedih, keluarga yg susah.. lama kelamaan golongan ini akan berani meminta duit.. mula2 nak pinjam duit.. lama2 free of charge..haha.. kowang gak kan menyesal di kemudian hari.


written by:
kay



Jun 28, 2012

perlu ke ayat manis ketika bercinta?.ce cter?

ayat mukadimah sikit: amacam ok x design blog gua?tak payah code bagai..pilih template dan apply..(semudah chipsmore jew) bapak simple kan..s0nang k0wang nak baca..(bajet bl0g retis)

berbalik tajuk entri di atas.. bagi gua.. nak ayat manis boleh.. tapi jgn dijanjikan benda yg mustahil.. janji2 ke langit band ke.. ke bulan band ke.. ayat2 jugak.. apa kata selitkan dengan "bukti" sekali..

  • betul ke?..pandai ayat2 manis senang dapat awek ke balak ke?..
-zaman sekarang ayat je tak jadi bro.. duit dan kerja kena ada. baru lah bakal mak mertua pandang.. lagi besar kereta, tinggi pangkat kerja.. lagi terbeliakkk mata bakal mertua..(contoh je,hehe...) 


-ingat ayat manis je le support kebahagian dunia akhirat ke?.. ayat manis boleh bayar duit kereta bulan2 ke? boleh beli susu anak ke? pampers anak ke?..ahahahhaha.. 


-tapi kan?.. if dalam hubungan tak ada ayat manis pun b0san gak.. suram je relation tue, mane romantikkknye!!.. so ayat2 gak!.. tapi buktikan ye!.. kalau gua pandai mengayat je tak jadi.. tapi tak dapat buktikan.. last2.. awek/balak pun tinggal kowang... dan dia berkata " sembang je kencang balak.awek aku ni..hasil tak de..puiii..." (contoh sahaja yer.. hehhe..)


p/s: siapa yg bercinta teruskan bercinta.. siapa tak bercinta.. carilah cinta.. cinta ada je.. kat pasar malam pun le jadi,tesco ke, kat tgv ke, kat taman klcc ke ...haha.. (ting tong da gua ni). so jum layan lagu jiwang bawah ni!