Feb 1, 2012

tak semua benda kene show off kat public kan....



salam all.. masa untuk menaip .. straight to the point la..  just my opinion ye..kadang2 pemikiran orang berlainan dan sama dengan citarasa kita.. adat la tue..kadang2 benda personal tak minat sangat gua nak show off.. bukan nak bajet hensem ke..tapi on public kan..  zaman sekarang zaman i.t gambar dalam fb pun owang le rembat dan nak le wat dajal or aniaya kan2..

bab relationship : ada orang cakap kena letak relationship on fb or so on coz nak membuktikan kesetiaan...ye ke? might be?..

gua tak minat nak show off relation lebih kurang adik badik hide la.. tapi bagi gua.. bila dipikirkan balik.. ok! bila on relation bapak ramai like..tapi change to single pun ramai orang like..agaknye relation status juz nak kejar like je kot..bukan keikhlasan dalam relation.. kalau ada bf ke gf ke..tak payah syok sakan nak bagi satu dunia.."u sorang ada buah hati..org lain pun de gak.tapi chill in je..diam2 je..tup2. invite kahwin..baru surprise kan kawan2 kita ke..hehe"

picture yang mengghairahkan perlu ke diupload?

i dont think so.. no need to upload la.. kalau rasa nak jadi pornografi contact je owner magazine playboy..de income gak.. ni tunjuk free je..ape dapat?..dapat like and comment banyak je...berbaloi ker?..

p/s: jangan dikejar sangat publisiti murahan,tak kekal lame pun.. tak semua benda perlu dishare di public kan...ok..salam semua......!