Jul 18, 2012

sebenarnye?? korang kena terima fakta bukan auta.

calon mak mertua di malaysia sekarang!

entry santai dan pendek tapi padat.. sila bace..nak tambah isi pun boleh kat ruangan komen.. segala komen akan diapprove..takde hal..  (ucapan dari ustaz kayrule..bakal imam tua musim ke 2)

sebenarnya..... bukan tudung hana tajima lawa... hana tajima yg lawa mak cik,akak akak kat luar sane.. #fakta

sebenarnya...bukan gila duit.... duit sebahagian kehidupan.anything kena bayar dalam kehidupan mendatang ni. so carilah duit semampu katanya. #fakta.

sebenarnya .. ko memang tak cantik!.. memang la..! aku sokong..ko tak de usaha nak melawan kan diri.. #fakta

sebenarnya.. ko memang gedik... ko kena terima!.. ko dok jaja bbm ko sana sini.. sampai kat dalam tandas pun de.. pe cer.. haha.. #fakta

sebenarnya .. ko memilih awek?.. ofcouse! ko ingat kawen murah?... paling2 koman 20k aw .ko ingat cari awek macam beli kete tutup mata then pilih je....mane mahu kak piah, senah , mak jemmah oi.. #fakta 


sebenarnya.. bukan produk nutox yg bagus.. tapi! fazura yg bagus. dia mmg sejak azali lawa.. pakai ape pun lawa..  #fakta

sebenarnya..anzalna ke neelofa ke.. bukan lawa mane pun... harap seksi je.. baik ambik icon heliza helmi je.sejuk mata gua memandang.. #fakta


----------------------> anything happen de pro dan kontra je.de reason dan hikmah tersendiri.. ada bulan ada la bintang..ada adam ada la hawa.. ada kay ada hana tajima pun xpe.. puiii..! (pembaca berkata).. belajarlah terima kenyataan...jangan ada rasa iri hati ke ape.. tak baik.. ustaz don pun marah..ustaz kayrule lg tak suke.. jangan jangan jangan....... allah kat atas nampak ape kite buat yer..choW!

 written by me..................................................!











31 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

aku jambu <--- FAKTA! hahhaha

adam said...

keh3. fakta hang bikin gadis-gadis yang berharap seperti hana tajima terluka jek. hahaha. biarkan diorang bergembira dengan tudung hajima.

sekarang dah down masing-masing. keh3.

oh lupe plak. thanks list blog aku kat blog hang.

[ Yuyu Atiqa ] said...

Fakta diterima ! :)

Adylia Qarissa said...

yessss!! setuju dengan fakta terakhir ;p

NURUASHIA said...

saya setuju dengan ape yg ditulis #fakta

biela bell said...

aku takdak bbm... hahaha

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

kalau jaja bbpin kat blog (tanpa niat nak menggatal cuma saje2 tak de cerita ) gedik ke? (=,=)

nadira shahid said...

perit lagi makna fakta dari auta #fakta ;P

Nurrul said...

Aku ganas dan agak brutal.. # fakta dari dulu untuk diri Nurrul..

Aku feminim rasa ada yg tak kena # pun fakta ! :D

khairul akmal bin azman said...

nak jambu? p pnjat pokok umah aku

khairul akmal bin azman said...

x yah nak hana tajima sgt la..puiii!

khairul akmal bin azman said...

bagus pengomen ini!

khairul akmal bin azman said...

ko kalaw name neelofa ke anzalna
tue je ko bace..

khairul akmal bin azman said...

tq! kim salam kat nik aziz.

khairul akmal bin azman said...

ko amik bm jela

khairul akmal bin azman said...

bbpin de niat xniat ek?

khairul akmal bin azman said...

fakta mmg perit der.! baru ada challenge maaa

khairul akmal bin azman said...

nak ganas ek? nak brutal..
jadi "pusher" ade brann? area petaling street?hihi.

Edy Fee said...

haha lepas ni nak ckap kkat pompuan la..
'ko memang gedik' silap2 kene pnampar .hahahah

dilladoodledat said...

realiti :) hehe aah bab tayang2 no bbpin tu mmg tahape2 . dah dok sebar pastu bising ckp ada mamat tu ni kacau la ape la . cari penyakit -_-

fatin hanani said...

suka ini entry :)))
semua fakta hee

shasa_fiez said...

fakta yang memang jelas kefaktaan nya...

khairul akmal bin azman said...

itu sudah pasti!

khairul akmal bin azman said...

:)

khairul akmal bin azman said...

itu PM- publisiti murahan

khairul akmal bin azman said...

siapa mkn cili,dia terasa pedasnye kan

Ca Cik Duyung said...

orang yg selalu menegakkan yg auta tu takot pd kebenaran fakta... FAKTA = REALITI.. ^^

Azham Vsvc said...

OMG...ada yg jaja BBM pin kt toilet? beraninya!

khairul akmal bin azman said...

yes! INI!

khairul akmal bin azman said...

haha.. ang caya ang gila!

aDaNi isMaiL said...

entry yg bagus.i like this.