Jul 11, 2012

ramai betul nak jadi popular kan..?

siapa tak nak publisiti kan. buka blog..ramai update pasal v-log.. buka youtube.. bersepah-sepah girl mengpload video lagu. penangan "cinta muku buku"..sampai sekarang menjadi-jadi..

ini entry bukan jealous ke pe, saje mengkaji dan mengadaptasi..(ayat multimedia).. so trend skrg tak payah gi audition pe ke..mentor ke..af ke.. better upload je kat youtube video korang yg berbakat tue..tak pun buat v-log masukkan dalam blog.. nasib tak go- blog je..(bahasa seberang nya bodow)..kalau upload video ke ape jgn la nak seksi sgt..takut org kata..video lagu ke video porno ni..hehe

memang banyak cara nak fofularkan diri.. tapi jgn sampai "Syok sendiri udahler".. tgh ada teknologi gunakan sebaik mungkin... gua mmg support artis2 remaja yg independent..dapat isteri independent lg bagus.. tapi?
jgn kejar sgt populariti tue.. selalunye populariti akan datang dari fan or sendirinya. jika hasil yg kita berikan adalah terbaik. no doubt kita kan popular.. popular just bonus je..


macam dalam arena blogging. ada org tulis untuk luahan hati.. ada org tulis nak famous dengan cepat.. lain org lain citarasanya.. gua tulis ikut hati.. nak kutuk..kutuk je.. nak puji.puji je.. hehe...anything apa yg kita lakukan biarlah ikhlas bukan hanya sebagai "propaganza"..




written by
gua la!
 

33 comments:

tirahzairi said...

jom la jg retisss segera....hehe.

tirahzairi said...

alamak!!!! typo plak...jg=jadi...harap maklong...hehe....*tutup muka

GincoMerahJambu said...

rasa nak kutuk lah


kutuk kutuk kutuk

wkwkwkwkwk!

khairul akmal bin azman said...

do i care! grrr.

khairul akmal bin azman said...

perlu ke retis2 ni! dunia semua ni.

ஜ miss klanika ஜ said...

bukan boley bawak mati pon fofular , femes emes tue ye dop ?

Ca Cik Duyung said...

tu la..benda tu semua jd ikutan dah..niat nak berhibur boleh lari sebab nak jadi popular..huhu..

IntaNBerliaN said...

tulis je apa yg kita suka ;-)

miss Fyqa said...

terpulang pada hak individu. *ewah.

Azham Vsvc said...

wah.....apa perasaan menjadi blogger yg mempunyai seribu lebih follower? bestlah, I am so proud of you....susah kot nak merangkak ke arah kejayaan hehehehe

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

Semua dah semakin melambak2 sekarang. mcm cendawann tumbuh lepas hujan gituu :p

E'in said...

ang gua tulis blog saje suka suki.. hehe

❀Hanim_RosLan❀ said...

sy xpopular,tp menulis gak..chill la kan..menulis mmg kegemaran diwaktu lapang,kalo tetibe popular,rezeki kot

Wanieys said...

apa la ada dengan pemes tuh...mcm dh jd trend pulak skang ni upload video sendiri kat youtube hihi

khairul akmal bin azman said...

pemes tue bonus jew.. bukan pe pun

khairul akmal bin azman said...

niat x btul kan.. #apatakboleh

khairul akmal bin azman said...

:)

khairul akmal bin azman said...

followers just angka!
xde hal azham.

khairul akmal bin azman said...

nak bace.bace.. x nak bace blah kan

khairul akmal bin azman said...

ee.. video sendiri.. sedap ke? lawa ke?
hahaa..

fatin hanani said...

ye2 btoi tu...
fatin tulis blog utk luahan pasal cerita fatin ja..
popular tu xkowt.. :)
sekrg semua pkat ikut trend Yuna nk jadi popular..

khairul akmal bin azman said...

nasib yuna pujaan gua..
kalau ikut trend neelofa
p mampuih!

Hanie Dew said...

hai hai..baru sempat nak blogjumping hari ni..hahahahaha..

kadang kadang audition live potensi xdpt nak tgk sgt sbb terlalu ramai.youtube boel jadi salah satu medium utk ketengahkan bakat.

ada baik dan buruknya.terpulang pada kita utk menilai dan menggunakannya. kan!

Hanie Dew said...

i xminat neelofa, i minat yuna jugak, errmm..fazura pun lawa. oh lisa surihani idola sepanjang zaman.

khairul akmal bin azman said...

neelofa? alergic wa dgr name dia

khairul akmal bin azman said...

aku nak belajar v-log gak la..
ble nikon aku x kua2 lg..

Rizal Sadiman said...

yeah.. while write choose to be a loner blogger

eyjalukman said...

tulis blog sesuka hati jep . yg pnting kpuasan diri . haha

Miss Sue said...

betol sgtttt ... hahahha ..

khairul akmal bin azman said...

lone blogger? touching je wa dgr

khairul akmal bin azman said...

hati x puas x yah berblog la kan

khairul akmal bin azman said...

semua je btl!
upin ipin nye kakak ke ni?

Miss Volvo said...

ha kwn aku sorang ni tiba2 je upload vid kat utube mak ai klu suara sedap xpe ni nta apa2