Jul 6, 2012

Explaining why you love someone is like explaining what water tastes like.


salam poyoness semua.. sorry la title entry omputih.. saje nak wat pembaharuan kat blog poyoness ke more "world" gituh.. ek?..tengok dari drama ke.. hindustan ke.. korea drama ke..

"benda kalau dah syg.. baik buruk org len komen pasal pasangan kita"..
kita akan tetap back up kan.. tue la "rasa" if da syg psgn kita.. cacat cela dia.. buruk hensem dia.. kaya miskin dia.. kita redah je rite..

entry agak jiwang today.. poyo2 gak..jiwang kene ade sikit.. hargai kowang nye pasangan sepenuhnya,
jgn kita menyesal kemudian hari.. happiness tak semestinya di kira dari faktor rupa/harta/aset ke?.
x jamin bahagia sampai mati pun.. gua pun if dah jatuh cinta.. gua jage awek gua at all.. cari awek bukan tuk teman tgk wayang, teman shopping, lepas nafsu.. biarlah cari awek untuk di "convert" sebagai seorang bernama "isteri"!.

p/s: malam sikit gua singgah blog kowang.


written by
kay.

35 comments:

bukankosong said...

benar benar

miss Fyqa said...

sesal dulu pendapatan,sesal kemudian tiada guna. *tiba2jer. :D

khairul akmal bin azman said...

tq peng0men pertama gua!

khairul akmal bin azman said...

berakit-rakit dahulu.. berbot-bot kemudian.

Azham Vosovic said...

Wah...ada Yuna hehehe....

Kay kawan blogging yg baik....aku akan sentiasa back up dia hehehehhe

ABU said...

Cari awek tuk di nikahi..yg tu baru betul kan kan heheh

Edy Fee said...

sungguh...klaau cantik lg susah jaga.bagi aku.biar la sedap mata memandang n baik

Rizal Sadiman said...

kalau dah syg kena la backup.. aha. i do the same

Wanieys said...

betul3...

khairul akmal bin azman said...

gua mmg baik der.

khairul akmal bin azman said...

yes!

khairul akmal bin azman said...

once jatuh cinta..cantik just subjektif beb.

Ratu Lissa said...

giteww... hmm btullah. baik buruk pasangan kita tu kalau dah sayang of course lah back up kan.. eh memang la saya 13 tahun. kenapa?

Nurrul said...

betul betul ! kalau banyak memilih sampai bila2 pun tak kan dapat...
mesti ada yg kurang.. bukan berpasangan itu untuk saling melengkapi ke ^^

Yousof said...

Pucuk pangkalnya terima pasangan seadanya.. Kelebihan dan kekurangan masing adalah saling melengkapi.. ;)


*Kay rch bar tu bukan aku pakai suka² nak cantikkan gigi la hehe
Terpaksa pakai sebab nak pulihkan rahang patah..

hani syahida said...

good good! semoga dapat isteri yang solehah gitu :) amin.

khairul akmal bin azman said...

amin..
d0a2 yer.

khairul akmal bin azman said...

yeke beb?
cian nye ko..

khairul akmal bin azman said...

baik auntiE!

khairul akmal bin azman said...

entry cam golongan berkahwin jew.

hehe..

nini said...

yeah...sangat setuju.....pernah kena tanya...awak sayang saya macam mana tu....adoiyaiiiii...susah daripada soalan spm....huhu

sugar2 kapas strawberry said...

pasti akan menghargai :)

Bella said...

tabik keropok ring..:)

khairul akmal bin azman said...

wa x main kopok ring
wa makan kopok jekel jew

Bluewendy said...

good...=)

Asrul "iLham" Sany said...

kalau dh i lap u, u lap me kannn

biela bell said...

perghh,.. tu dia.. jaga wanita elok2..ecece..
semga bertemu wanita yg ssuai dijadikan isteri..ngeh3x

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

yer betul :) kita kene bersyukur dgn apa yang kita ada..semoga bfku juga berfikiran mcm kamu :)hehe

fatin hanani said...

yup betoi :)
setuju sesgt :D

khairul akmal bin azman said...

amin.

khairul akmal bin azman said...

ok beb!

[sutera kasih] said...

"cari awek bukan tuk teman tgk wayang, teman shopping, lepas nafsu.. biarlah cari awek untuk di "convert" sebagai seorang bernama "isteri"!.


sukat kata2 tu !! :)

khairul akmal bin azman said...

tulis ikut hati kan..

khairul akmal bin azman said...

:)

Hanie Dew said...

wahhh..bole cair awek ko kalau baca entry ni.harap nya ko bole praktikkan apa yg ko dah visualkan kt entry ni.jgn main2kan perasaan org.nnt kene karma blk.