Jul 30, 2012

ex bf/gf itu apa ek?

letak pic ni adil,karang letak pic ex. lain terasa lak.

pada zaman dahulu kala.. if saya tak salah masa zaman "merlin". pernah berkata yg ex..ialah sebenarnya hanya "x". maknanya tak,tidak..sewaktu dengannya.. (ayat permulaan yg agak mengarot) jap! (pasang lagu ayu by ve) baru semangat nak menulis..


bukan cerita pasal kumpulan xpdc ke..pasal nak x-tray badan ke.. puii.. ni ex la.. pendek citer (bekas)
bukan bekas besen,bekas mangkuk..bukan xy kuasa dua ke? tapi bekas pasangan kekasih upenye. grrr....


baca timeline.. "ex.. ko hanya ex"... kejamnye.. agaknya masa ko couple memang takde perasaan kot. ke xde nafsu ..ke nafsu songsang...kah2....


baca lagi."ex..kadang2 boleh jadi pasangan suami-isteri kita"....bagi gua ok ler..so so la.. ada gak a few dalam banyak2 couple dari zaman tadika ke pekerjaan..last2 salah satu ex menjadi suami/isteri dia.. coz da pernah kenal hati budi masing2..


baca lagi.."ex..aku still syg ko la.." ini bodow bagi gua.. sekarang ko couple ngn sape?..baik ko syg couple ko sekarang..yer dok.. ko syg dia..tentu2 dia ada pasangan lain.. ko bagai sayang benda hanya ilusi.. spoill...


baca lagi.." ex aku dulu...lagi hensem dari skrg".. ini pun bangang gak.. sebab ko nak hensem dapat player or mata duitan.. hehe.....


itu jelah..gua ade ayat power.. "biar hilang harta benda...jangan hilang dara"



written by khairul akmal


p/s: saya pun still contact ex2.. kat twitter. juz bestfriend.

34 comments:

Syafik Coklat said...

same lah beb . ex guwa anggap fren

iEdA said...

haha..mmg x bole blah ayat power 2 kn. x salah nk ingt o contact ex 2, tp sbg kawan jer lah..sng n simple..hehe

miss Fyqa said...

terpulang pada niat masing2.. :)

sugar2 kapas strawberry said...

takperlu kot compare yang sekarang dan dulu..masing masing ada kekurangan dan kelebihan kn

ZURAINI said...

if boleh kawan ngn ex mcm biasa that's means ure matured enough to deal w/ ur feeling

Aweyn said...

aweyn pun still baik dgn my ex. we're good staying as friend...

x semestinya relationship tu dah over,means harus bermusuh dgn ex kita right? :)

E'in said...

e'in ngan ex sampai skrg musuh.. ;p

putryteya said...

ahhaha . memang tak boleh blah langsung ayat last sekali tu !
." ex aku dulu...lagi hensem dari skrg". :P

MiaJie said...

xtau la nape seronok baca ape y awak tulis, mcm the other khairul :p

Asrul "iLham" Sany said...

ex2 aku gila lama sosial...tetiber ~

khairul akmal bin azman said...

itu lebih molek kan..

khairul akmal bin azman said...

jgn nak musuh sgt la kan.

khairul akmal bin azman said...

yg baik kita sharing kan..

khairul akmal bin azman said...

past is always past rite!

khairul akmal bin azman said...

kira waa matured la..

khairul akmal bin azman said...

RT! sokong komen ni!

khairul akmal bin azman said...

x baik camtue..

khairul akmal bin azman said...

dalam blog ngan luaran sgt lain.
take NOTED.

khairul akmal bin azman said...

ini semua dunia!

khairul akmal bin azman said...

manyak sgt ke ex.. meh gua usha sikit..
lawa tang mane agak2..

Miss Yaty said...

ex..hurm..menarik tjuk entry nih...nak tnye pendpt la btol x first love mmg susah nak di lupakan?

sila bg pendapat ye. :)

khairul akmal bin azman said...

first love?. hanya permulaan untuk cinta sebenar.. tak semua first love berakhir dgn perkahwinan.. so pikir2 kn..

nizatus syahida said...

kadang kadang ex pon boleh jadi bestfriend terbaik..=)

khairul akmal bin azman said...

aah.. dunia kecik je. wat nak bermusuh kn.

tirahzairi said...

yg paling xsuka bila pasangan kita cakap pasal ex die except kalo kita tnya lain la kan...huhu

khairul akmal bin azman said...

psgn cmtue?
cari je laki len..

Ratu Lissa said...

tapi yang X lagi hensem tu serious sweet walaupun bangang . ye la dia still puji X dia depan orang lain . hahaha :p x oh x... mengapa bukan y ? *tetiba*

putryteya said...

suka cara awk yg suka memerhati

:) keep it up

khairul akmal bin azman said...

klw xy dalam add math de la kak oi..

khairul akmal bin azman said...

insya allah..

Hanie Dew said...

dia still syg "x" dia mungkin dia masih xde pasangan?

byk kemungkinan di sebalik sepotong ayat kan.sbb tu kdg ada org update status kat fb ayat tegantung.bole menimbulkan bahan cerita lain sbb org salah faham @ tafsir ayat tergantung tersebut.

hari ni komen aku mcm komen guru besar. (-.-)'

Sarah Mohd Saleh said...

ex kte ttp ex.nak caci xboleh.die pena syg,bongok sape yg duk mencaci bekas sisa sndrey.puihh =.=

Miss Eja said...

hehehehe.. suke sgt entry ni.. :D btw,, da lme x singgah n komen blog poyoness..hehehe.. entry yg sgt2 menarik.. ;) about ex ea? ok2.. ex i plak,, i cme biarkan mcam tu..memg ade feel kat die because die org ptma dlm hdup sy after my dad.. ;) now da 2 months i nan die jalani hdup msing2.. rndu memg ade,,tpi nk kte rndu kat orng bru tu,, rse nye xde lagi kot.huhuhuh.. :) VE-AYU ni da lme i cari..hehehe..thnkz2... :D

Miss Yaty said...

memang tak sume first love berakhir dgn perkahwinan, saya setuju..

cuma saya maksudkan first love susah nak lupa. means walau dah putus pon ada sesetengah orang akan terkenangkan ex dorang kan.