Jun 30, 2012

ciri-ciri gadis bertopengkan "playgirl"?



Pernah mendengar istilah yang playgirl? Ramai wanita berbakat untuk menjadi “playgirl"? playgirl memang ramai dalam abad ni.. playgirl bukan wanita yg senang bermain yer kat taman ke.. ini tentang permainkan perasaan yg bernama "lelaki".

Seringkali Changed Facebook Status
Bermula dari “single” ke.. "in relation".. pastue single alik...pastu "divorce".. (memang perempuan ini jenis x tetap pendirian...kerja nak enjoy dunia jew)

Memberi Nombor Telefon Mudah
Contoh paling sesuai la kan.. jenis macam ni kaum adam kena berjage-jage..kerana ade yg memerhati kome.(cam kiah propa galaxy lak)

Suka bermain dengan perasaan
Perempuan yg sering menceritakan kisah-kisah sedih, keluarga yg susah.. lama kelamaan golongan ini akan berani meminta duit.. mula2 nak pinjam duit.. lama2 free of charge..haha.. kowang gak kan menyesal di kemudian hari.


written by:
kay



23 comments:

Edy Fee said...

senang je nk detect//pgalman

NURUASHIA said...

kuang3...bkn pompuan je cmtu laki pon same je..

btw, entry sy tu sy tulis n it's my own idea..xcopy mne2 pon :)

ABU said...

selamatkan diri cepat #tetiba..

miss Fyqa said...

tak semua prmpuan mcm tu kan. terpulang la pada individu. huhu :)

Nurrul said...

Eh22 , tak gtuh jugak.. it depends k :)

* sps2 pun beware wahai lelaki dan perempuan :)

Aweyn said...

point nombor dua tu aweyn setuju sgt2.
mintak dijauhkn aweyn tergolong dlm golongan wanita sebegini.


eh haii kay! :D

GincoMerahJambu said...

mcm terasa..tp tak..

khairul akmal bin azman said...

tq all compliment!

Azham Vosovic said...

hehe....tajuk entry ada typo la dude hehehehehe

Wanieys said...

kehkehkeh lelaki selamatkanlah diri anda sekarang

khairul akmal bin azman said...

azham: alamak ai..
ok2.. gua betulkan dah.


wanieys: pergh..slogan dari p0werpuffgirl!

LaLa mhdnor said...

owh tidak, saya bukan playgirl :P

aiNa yaZiD said...

playgirl ramai.. tp playboy pun x kurang ramai jga.. ^^, ape pun, x semua lelaki n perempuan suka mainkan perasaan org.. masih ada yg ikhlas..=) kan..?

Rizal Sadiman said...

setuju sgt part mudah kasi nombor phone tu! haha.. visit my site in return ya..
http://igossiprizal.blogspot.com/

Munirah Shamsudin said...

well, aku handphone pun takde. nak bagi no telepon.

nasib budak form 2 cemni ah.

E'in said...

nasib baik 3 ciri2 nie xdo kat den..

xila riston said...

playgirl main ramaai laki laa, ni pompuan kaki kikis nih...ehh where hv u been so long no see?

Ratu Lissa said...

playgirl lah ape lah.. tak pernah merasa. eh, cam nak merasa pulak kan.. haha.. erk tapi tukar status kat fesbuk tu x pernah. mak pernah buat married je T__T sampai sekarang pun x tukar.. haha.. ye lah nak kawen kena tunggu lama lagi :p

Ain Najwa said...

Yup..Tidak dinafikan..May be mereka hendak memilih calon suami yang terbaik..masakan lelaki boley memilih calon isteri yang terbaik..see??..ape2 pown, ia terletak pada hati..kalau sudah sampai buang maruah, itu barulah teruk..

fatin hanani said...

wahh nasib baik fatin jauh dri semua 2 hihi

Anonymous said...

Apabila pompuan xmengaku diri diorg playgurl...bc la diorg punye comment..selamatkan diri!

khairul akmal bin azman said...

hehe.. org macam ini.. hantar belakang lorong haji taib je makanan dia

Hanie Dew said...

kecelaruan identiti kot.hahahaha..
personaliti mcm ni aku pernah jumpa.tapi lelaki.siyeli..speechless.