Jan 1, 2012

pasang azam kemain.... kadang2 kelaka beb....


2012 semua!..semua tajuk 2012...semua tajuk depan ada "new" new life ,new hope, new ambition..nak new gf/bf pun le..selagi belum berkahwin..cari sebaik mungkin.. 2012 bagi gua tahun cari makan la.. ada sumber kewangan.baru hidup pun consistent...yang new of urself..jangan still ditakuk lama..mane nak maju nye.

so gegirl dan boboi diluar sana...kadang2 azam be realistik sikit..baru senang nak capai. tapi azam yang menggelikan ulu hati gua ...
  • azam i nak bf hensem..2012 ni! (kira bf 2011 tak hensem la)
  • azam i nak cantik dari neelofa.....2012 ni. (ni still ok....usaha sikit lagi k..)
  • azam i nak famous dari cik yuyu ke cik epal tue ..2012 ni. (blog kalau best tak xpe .tetttt....)
  • azam i nak prince charming or vvip ke..2012.. (are you pretty?)
azam tue!..eh geli gelaman aku baca..memang la hak masing2 nak pasang azam... tapi annoying kan..hehe.... azam yg senang dicapai dah la..demand sangat azam tue der..org baca pun cakap "eh,tak le belah azam minah/mamat ni.. " azam kemain ke bulan sane...

tapi if azam pasal kewangan,kerja or motivasi diri pun ok je. pasang niat tue pun dapat pahala..nak berubah ke lebih baik kan..tapi bila azam dibuat mainan atau joking ke.. sangat merugikan..... zaman sekarang niat je x penting..kena ada usaha nak mencapainya..lambat ke cepat kita yang tetapkan..depend on kita sendiri..

ASSALAM.



36 comments:

IMANSHAH said...

ai nak tuff haha

CekbOlat-bOlat said...

bolat tak buat lgi list azam -_-"

Nurrul said...

haha... tuh susah law demand sgt..
law yg camnie demand tak ? ?

*doakan Nurrul dapat 9A+ dlm SPM 2012 :*

huhu

khairul akmal bin azman said...


tq pengomel awal kat atas..hari ni mesti ramai blogger update 1/1/2012..
pic hang out kan2..

Fathiah Hamim said...

err takda azam tak pe kan? hehe

khairul akmal bin azman said...


nurul: boleh je..wish luck ya

Hanie_Dew said...

mungkin azam azam yagn menggelikan hati tu setakat mainanan kata. chewah komen aku.

mungkin dia tak nak revealed azam sebenar dia ke. atau just nak spam facebook wall atau tweeter timeline. tettt..

yang penting azam tu berusaha utk direalisasikan.jgn di mulut eh di wall FB je. hahaha

miss Fyqa said...

nak cuba jadi insan yang lebih baik dr tahun lepas..Insyaallah :)

ekin alias said...

tak tau nak pasang azam apa~ :D

~Nana BamBam~ said...

hewhewhew, azam i, nak jadi kecintaan manusia, boley??? huwhuwhuw...


eeeee..gediok lak hakuu..

sowy2...

blog-tips-kurus said...

boleh recycle 2011 punya tak??

Azham Vosovic said...

I nak follower dan commentator ramai hehehehehehehe

wanyromly said...

azam nak kurus lerr..haha :P

Daddylicious said...

azam nak bina badan macam ben...hahaha!

CikAnyss' :O said...

azam nak jadi loyal reader and commentor dekat blog poyoness , bolehhhhhhhhh ??? hehe ..

Asrul "iLham" Sany said...

gua takde azam pun... just mau hepi2 sajork :D

acheeqa farhana said...

hehe..azam pon kdg2 kne measurable kan..:)

smoga azam awak juga akan tercapai..selamat menyambut tahun baru :)

Teenager Housemaid said...

saya pun tak buat azam lagi..adeih..
sapelah yg buat azam geli macam tu eh? muehehe

ciK LyndaWawa said...

hahhaa..ayat tak boleh bla..
nak bf hansem..
hehehe

selamat tahun baru..]

A Crack Mirror said...

Ahahahaha...tahu xpa..siap nak azam dpt pasangan lbh cantik/hensem.. Bak ayat org sarawak... "kau tek kachak?" tp apa2 pun..lantak diorg lah..jnji azam diorg tu berguna untuk diri sendiri..xmndatangkan mudarat pd org lain,agama bngsa n negara... Dah cukup ok..xperlu kita nak kacau..itu hak dia... Bukan kah kita hidup dlm negara yg bebas bersuara selagi tidak melanggar undang2? Hahahaha.... Saya dah melalut...ok,sori!

zareliqa afiqa said...

azam tu biar lar yg bole ditunaikan.huhu

cik wanie Lovela (CWL) said...

bye 2011

TiraPengemis said...

smga azam tercapai :)

Edy Fee said...

hehehe yang bab no 1 tu...bf2 tiap2 taun tukar maknenya

Juliet_iRa~" said...

selamat tahun baru 2012 kay!

:)

Cik Ungu Kamila said...

azam cik ungu ialah semoga azam-azam yg telah disenaraikan pada tahun ini dapat dicapai. eh ? boley jugak tu kan ? keh3.

ZURAINI said...

nak lawa tu tepulang la kat manusia tu kn.. semua org nak cantek. I mean presentable. including u. right? epy new year. :D

~SaL IjOu~ said...

selamat tahun baru Kay~ =)

Saddila said...

heee azam i , i nak berubah kepada yang baik . tu je .

cik pinaz said...

pnaz nk lulus je sem ni .. x nk ulg2 sbjk .. huhu

cik Kartun said...

xde azam! hehehehe
stiap thun lupe nk wat azam.. klu buat p0n msti lupe gak. cam ne :D

Nelly The Strange said...

Happy New Year ^__^

azra said...

Sebenarnya azam tak kira bila nak pasang,cuma menjadi budaya apabila tahun baru,azam pun nak baru

Miss Eja said...

hehehe...azam eja bukn cam tu ea wahai en.kay..hehe..taw xpe. kelakar pown de gk bce status kwan2 kat fb n tweet..huhuh.. :) sme2 lh kita berdoa yer agar Allah makbul kan pe yg kite wishkan tuk 2012 ni..insyaallah..

YOUsoF said...

Orang kata naik bukit kasi pelan² kayuh.. Jadi tak salah kita pasangn azam yang betul² kita mampu buat, lepas tu boleh gandakan azam tu.. Kan bro.. ;D

♥AienNajwa♥ said...

ngehehehe ! ~ selamat tahun baru yer key ! =)