Jan 4, 2012

lelaki berbaju pink ?..jambu?



agak kot!..yerla kan baju colour "mantul" sangat.. confirm nampak perhatian?."jambu seyh mamat tu pakai baju pink.." tak de buah lain ke..guava ke..mangga ke.dragon fruit ke..nape mesti buah jambu jugak..ape special muka jambu.. ke cicah kuah kicap pun sedap dgn jambu?..


"member girl aku cakap..if laki tue muka hitam,baju pink..nampak macam baju terbang je?"..lancang betul mulut baby ni.. sekali aku lesing baru ko taw..hehe..ok la 2..muke x bape nak ensem pun.baju ensem pun ok gak..kena lak baju colour pink gituh...dapat tarik perhatian awek2 gak. 


"ada tue cakap.setakat baju je colour jambu..org tak tentu jambu lagi...ada orang cakap cantik dalaman lagi penting dari luaran.macam2 ragam kan..kadang2 ada org cakap pakai baju pink selalu laki lembut je... tapi member aku tough2 cm aku(pasan jap) ok je pakai baju colour pink.. mungkin ke pink just untuk perempuan je?tak kan! ada org cakap "dont judge a book by its cover.. hehe. depends masing2 kan.. hehe..entry santai je hari ini..tak sentap pun kan?


p/s: gua suka baju kaler hitam je..penuh dalam rak..hitamm je..ade ke mak gua panggil "ko ni join blackmetal ke"?

54 comments:

..cik gugu.. said...

suka tgk laki pkai bj pink.. sweet.. heheh.

mr.syazwan said...

kalau laki tu jambu ok!

tpi kalau mcm ku ni nak pakai pink?

adehhh jambu akan jd kedondong kot

haha

lain la ko

huhu

ZURAINI said...

laki pkai kemeja pink hot kot. Erk? Haha.

khairul akmal bin azman said...


gugu: hehe..u kan suke lee min ho la katakan

wan: jambu ke x.hati dlm kene baik kn?

miss Fyqa said...

apesalahnyer laki nak pakai bj kaler pink..ok je kot..

zareliqa afiqa said...

tak salah kalau laki pkai baju pink! sooo shuweetttt! mcm gula2.haha

Asrul "iLham" Sany said...

gua sentiasa menten jambu walaupun gua tak pakai pink...

itu kenyataan yg dikeluarkan oleh gegurl n gegay yg nak ngorat gua r hahahhaa

Nalisa Syahira said...

jambu ? jambu air tkpe , jgn jambu batu , ahah

cik Kartun said...

nyum2.. klu leh mkn jmbu uh xpew gak. hehehe
btw.. klu org kulit cerah memang sweet pkai kaler pink. klu gelap.. x digalakkn huhuhu

Teenager Housemaid said...

suka je lelaki pakai warna pink..light pink or shocking pink..
look good..
terutama tshirt polo..
n also baju melayu..
smart.

Cik Ana said...

Sweet je laki pakai baju pink , takde jambu2 ponn .

Nurrul said...

err.. tak suek tengok lelaki pakai baju pink..
coz , Nurrul tak suka warna pink.. hahaha .. :P

*blog je wane pink.. huhu

♥AienNajwa♥ said...

laki mude yang pakai baju pink memang sweet n smart ! tapi xsemestinyer seorang yang lembut..=)

Rtp Farra Arisha said...

imej, gaya dan personaliti seseorang tidak dipandang dari luaran saja. pink is only a colour. but sometimes it effects to someone who wears it.

CikAnyss' :O said...

laki kalau baju pink, accepted . laki kalau blog pink ?????? hehe

CekbOlat-bOlat said...

ko kaler hitam ? erkk.. npe la lelaki minat hitam.. mcm dh takde bju lain =.='

MiaJie said...

Hitam kan nampak cool..Haha

Nelly The Strange said...

ouch ! tak suka laki pakai baju pink ..

terasa jambu -.-

Aweyn said...

lelaki pakai baju kaler pink is a common thing nowadays :)

Hanie_Dew said...

aku setuju sgn mak ko. asyik hitammmm je.tak boring ke. persepsi aku pada lelaki pakai baju pink. hensem.

mira maisara said...

kalaw putih, pakai baju pink baru nampak awsome! haha

Bella Azam ♥ said...

depends pada orang tuh sesuai ke tak. tak semua orang sesuai ngan baju kaler PINK. ^^

GincoMerahJambu said...

hahaha..xd lah jambu pon..ok ape lelaki kai pink but mostly mmg lelaki banyak baju hitam kn..

sehat2 je kt johor nii

Daddylicious said...

bagi freepun tak mahu tahu...hehe

eva said...

tetap xsuka lelaki pakai bj pink! ahhaah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

lembut itu bagus dr menyiksakan. haha

ciK LyndaWawa said...

i like..hehehe

aiNa yaZiD said...

smart je laki pakai pink. :)

Bluewendy said...

p pasar malam tadi ade lah lam 2,3 org pokwe pakai baju pink..n yup! wendy cakap.. "jambunye awak.." hahaahhaah!!

Fara E's said...

mak lu awesome , haha

yana lyana said...

tak jambu...takk..
bayangkan aaron aziz berbaju pink..macam lagi macho je..hehe..

A Crack Mirror said...

ahahaha..lawak ah komen mr.wan uh..kedondong lemau...ahaha!

heip..tau x..dulu pun asya suka hitam...hitam n hitam..menimbun..sebabnya??? color selamat..nampak kurus..ahaha~ now dah tak..xsemestinya hitam jer nmpak kurus..color biru gelap,purple gelap or sometimes color2 yg cerah kalau kene dgn kita..boleh nmpak kita kurus n cantik.. now asya lebih prefer color2 garang..aum3~

Juliet_iRa~" said...

hee..suka je tgk lelaki pkai pink..;p..

kay pakai la pink!hahah ;p..msti ko jwb..mati hidup semula pon aku xkan pkai kan..haha ;p

Miss Eja said...

jambu ni hina sgt ke?sweet kot tgok laki pkai..nmpk dorg brni mncuba.. :)

princess said...

kay . ain suka PINK sangat sangat . so ain gilaaaa tengok lelaki pakai baju PINK . sweet gituuu . bila dia macho , then pakai baju PINK terserlah kemachoan nye tu . lalala

Norlida Ramli said...

xpe pun laki pkai bj pink..comel ape..hehe

noraauliyya said...

hensem pe laki kai baju kuning. kay try laaa.

eRza farEeha said...

hhahaha...erza pon xbyk bju pink..grey je byk..ahaha

iKhRam said...

aku dulu masa mula2 kat maktab..
kecoh satu maktab aku pakai baju kaler pink..

sabar je la..
skrg ni
bukan main byk org pakai..

ayuni rosli said...

pink tu mungkin lebih sinonim dgn girl. colour tu kan nmpak lembut, sweet. tapi tak salah pon lelaki pakai colour pink. kate dalam hati ade taman. hehe

Finaz Jaafar said...

hello hitam itu menawan okayyy!
hee~

memang itu pun tanggapan kita kalau tengok lelaki pakai baju pink sebab biasanya gegurl je minat pink..

**nak ole-ole kena belanja dulu =P

Ca Cik Duyung said...

takde pon fakta cakap pink tu untuk pompuan SAHAJA..hehe..warna tu subjektif..sape2 je leh pakai..

adik lelaki ca pon mcm kay.dalam almari dia SEMUA baju hitam.penuh! pelik2...

TiraPengemis said...

tak kesah pon laki pakai baju wrna apa...dah lumrah alam semua cakap laki tak sesuai pakai pink...tp, i tetap suka tgk laki pki baju merah...auuwwww....

e4ezzati said...

tadehal la wrna ape pun,jnj berbaju. ye idak.

Jue said...

pink x semestinya lelaki lembut =P

syakey said...

plakon korea pakai baju pink tak jambu ponnn, terlebih kachakk ada lah. hahah

ABU said...

aku mana mana pun ok.. yakin je pakai hahahaha

~Nana BamBam~ said...

baju kaler pink, tapi perangai..nauzubillahminzalikk

IMANSHAH said...

merah yew

Eera Shera said...

sy tetap x bleh terima hehe ;)

Edy Fee said...

takde salahnye klau namanya fesyen

c'axoera said...

okay ajer kalau kena ngan kulit orang tu lah hehehe

Nama saya Shiera. said...

seyes lawak gila blog hang
memang poyo !haha

khairul akmal bin azman said...

tenkiu pengomen tegar semua..