Jan 19, 2012

jangan nak bodek2 sesangat ler.

ehsan google
written by kay!

oit kowang sume..sorry! entry sebelum ni mmber baik gua tlg update kan.. gua nak taip cepat je ni.. ade hal ..
bodek?? kowang pandai x?aku x pandai la bai.. yg aku perhatikan la..
  • cantik la bos hari ni...! (kalau ikhlas cakap xpe..tapi just nak bodek podaaa..)
  • belanja makan...(niat nak naik pangkat)
  • cerita yang baik2 je kat org atasan...(yg realiti tak lah sebaik mana)
  • buat keje depan bos..konon2 dia paling hardworking..ahh fuck la..
kalau nak bodek..jgn terlampau la.. sikit2 da la.. kalau yer ada agenda tersendiri jangan menjengkelkan kawan2 dan persekitaran ko.. mesti ada org cakap "adat la bodek" ..baru cepat naik.. podaa..mane la nak maju.. gua if dpt kawan yg kaki bodek..gua tinggal je..org camni...bukan nye ikhlas..bagai
gunting dalam lipatan" lak di kemudian hari..dangerousss dow!.. 


cuba jadi diri sendiri.. paling tyco..aku terlepas cakap .."bos! make up tebal sgt".. pas2...,muke merah dia..
(aku wat slumber papa yaya je..) ...sok tgk bos dah kuwangkan make up dan dia berkata "tq! pengakuan paling terikhlas anda!..hahaha..ingat aku kene fired la..hahahahha... salam adios kengkawan! 


p/s: nanti aku jengok blog kowang lak..chow dlu.!

46 comments:

GincoMerahJambu said...

bodek2 ni sume tahap ade..zaman skolah pun da ada yg pndai bodek2 cikgu..haha

Fathiah Hamim said...

aku pernah nak try buat ayat 'manis' tapi, rasa macam nak tampa diri sindri pun ada. hehe

Mohammad Salehudin said...

aku suke doe bodek org..baru dpt bnyk bende free :P

CekbOlat-bOlat said...

cikbolat cakap terus terang klau dh lama kenal =)

Saddila said...

tak suka !! dan tak suka kena bodek ! nanti dila jadi pemalu . muka merah . mencikkk ah ! :(

Lea Isnawi said...

tak reti nak bodek2 org

malu kot..

huuuu

Amna.Qadeeja said...

sekali sekala bodek xpela jgn over sgt heh

#nt kt tweet2 ya? :D

~Nana BamBam~ said...

orang yang suka membodek masalah tau! haha

Mia Adriana said...

org mcm nih niat dy tak ikhlas.

A Crack Mirror said...

ni cam kisah yg kerap jadi kat opis u jer bro..ahaha~ lek2..jgn a manas sgt.. org kalau tak ikhlas..untung sekejap jer..biar ah..kalau dia naik awal..sebab bodek..cepat gak kecundang bila bodek dia tu da tak laku...:p

mira maisara said...

kawan mira selalu bodek time nak dptkn cross bila buat procedure dlm ward..bodek bukan main lagi..geramsss!

Syira Rara said...

hurmm betol2..kalau nak naik, naik dgn usaha sendiri..usaha yg ikhlas bukan bodek2..buat kerja dgn ikhlas insyaallah rezeki kita..:) sy baru follo blog kamu..comel..klau rajin singgah la blog sy dan kalau sudi follo..blh share cerita (^_^)

Hanie Dew said...

kan..puji biar ikhlas. nak sound pun kene ikhlas. kalau kene sound tu mmg pedih tapi bila tgk balik kesannya bawak kebaikan pe. lain la org yg tak bole kene kritik langsung.

♥AienNajwa♥ said...

ngehehehehe..adat ler tu..perkare biase kowt..if mcm u, y baru bekerje, bile berhadapan dgn situasi mcm tu, mesti u rase annoying kan..normal babe !~ (^__^) menyampah dgn org mcmniy..

miss Fyqa said...

tak baik tau lebih2 membodek. haha.

aiNa yaZiD said...

tak layan kaki bodek a.k.a kaki kipas ni. muehehe.... blh jadi geli-geleman dgn si pembodek. =P

cik Kartun said...

urmm.. tak suke bodek org.. tapi klu CK da puji seseorg tu, memang ikhlas dari hati.. xde niat tertntu :)

teha said...

kite pon xsuke laa org yg kuat membodek nie.. ntah pape jee.. hehehe

aleen aiden said...

tak kuasa nak membodek. dan tak pandai nak memuji2 juga.hu3

rozeeta rashid said...

tak suka dengan kaki bodekkk! biar ikhlas buat kerja. biar berjaya dengan usaha sendiri. bukannya sebab membodek.

HeNRieTTa JoSe said...

Kite pown xsuka kaki bodek....dia bukan saja merimaskan....tapi kadang kala boleh nyusahkn kite gaks....

♥e'in♥ said...

kat opis e'in ade gak org yg suke bodek bos.. pastu gaji die naik ribu2.. sume ckp die bos dgr.. hampeh!

Ratu Lissa said...

membodek cikgu pandai lah,.. huhu

ABU said...

sepanjang aku kerja ni.. orng mcm tu bnyak sngt aku jumpa.. bosan, dn menympah aku tengok.. semua nak nama, dn pgkat..uh..

Jue said...

Aku mmg slalu trus trang ngan bos aku. Kalu x lawo, aku ckp je hahaha

~SaL IjOu~ said...

kaki bodek ni bersepah kat office..sampai x tau nak kata apa dibuatnya..(--")

cha zainol said...

terus terang itu lebih baik kan? heeee :)

ekin alias said...

aku tak reti nak bodek2....tgok orang kaki bodek ni..rasa nak PANNNGGGG je dia...

hawiz said...

xyh bodek3 kan..xkemana..kan3

TiraPengemis said...

melayu mmg suka dan pandai bodek...kalo bodek xmenjadi...masam je muka...hahhaa

cik pinaz said...

kay x handsome la . hahaha saja nk buat selmba papa yaya hehe ^^v

Nyamuk Terbang said...

meluat gila org suka bodek..rsa mcm nak sepak..huhu

chemay said...

kayyyy.
beraninyee sound bos.
haha

syakey said...

aku tak reti bodek. dulu nak kamceng dengan cikgu bukan dgn cara bodek, dgn cara sembang drama2 kt tb. hahah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hipokrit btl an orng mcm ni, geram je tgk.. huhu

eRza farEeha said...

bodek2 amik hati xpe kn..ahahaha

sha my heart said...

pergh, bos suka tu.. ok la..

tak reti juga nak bodek. reti cakap jujur je. tak suka, diam je. haha~

emy zulaiha said...

emy pon xsuke org suke bodek gak. geram je tgk!

ILA HonEyBuNNy said...

tak suka org bodek2 neh.hahha

bodek bersebab n xikhlas.uhuhuhu

YOUsoF said...

Sampai bila nak membodek.. Kerja biar ikhlas kerana Allah.

Nasib baik bos aku ok je..

Hanie Dew said...

bizi lagi adik kay ni. =)

Asrul "iLham" Sany said...

kipas lite2 je hahaha

Rtp Farra Arisha said...

berkata ikhlas lebih baik dari berselindung dengan kata munafik di belakang...emm :)

Maii said...

kau handsome la xD

najihah sahami said...

haha..dpt bos sempoi ok lerr...buatnya dpt bos kepala angin..hampess

Ini Kisah Tia said...

pendek kata , just be yourself . kasi komen dekat bos yang lain dapd yang lain .. ahaha