Apr 30, 2011

dinner with bestbuddy?

muke legend hati bunga
 entry da lame nak wat..tapi malas la..so now tgh free coz baru abis from final exam.rase nye le pass..kowang doakan2 kan yer..epy gler..now cuti 2 bulan..le chill2..no book,no quiz,assigment ..hahahaaq..
back the top story.,just nak appreaciate my best fwen dua org ni la yg salu jd bodyguard aku mane2 nak g destinasi..special thank to pu3,nod n ira.sorry beb gua mmg banyak peminat..haha...name blog pun poyoness..of course owner blog totally poyo..haha...ni gua de selit2 pic skit...kalo cudi komen la yerk.



kami!


Apr 23, 2011

maharajalawak top 4 jozan,nabil,sepah,jambu

nabil n jozan

sepah

jambu


  • top 4 di atas mmg berbakat besar..minggu ke 4 jelas milik jambu membuatkan audien tergelak terbahak-bahak
  • x sabar nak menanti minggu seterusnya.mmg best la tatkala yg otai2 pelawak bersaing satu sama lain
  • hope jozan le menang jd juara..xpun bg jambu ok gak..(yus the legend kan)
  •  pengkritik juga tidak kurang hebatnye..sume produser2 n pelawak tanah air
  • tgk saje lah.apabila siaran lansung penuh audien sampai kat lua org x dpt masuk nk tgk..kena penangan maharajalawak punye pasai..haha...
  • pasni tiap hujung minggu x do la den boring sangat..aihh...x sbr aih nak menunggu lawak2 berikutnye..
  • caiyok jozan ..(kowang mmg terbaik dr ladang..bukkkk..(bunyi lembu)

Apr 22, 2011

10 bende laki meluat kat pompuan!bajet la ko!

ni gambar hiasan je weh..bukan awek aku..

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril  
2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?   
3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh  
4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak  
5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!  
6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.  
7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett 
8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)  
9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'  
10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian' 

p/s:hahahahahaaaa................. yg truk jd kan teladan!(pgunaan kata kesat amat dikesali)

Apr 6, 2011

mia sara ganti lisa surihani?????

tajuk nak gempak je yer..ofcoz..nak up kan traffik kan.tgk mia n lisa mmg de chemistry la..
agak2 lg 10 tahun lg david teo le amik adik mia blakon filem2 dia..kalaw david sanggup tggu ini bdk lor..ha3..
ni ade disertakan pic adik badik ni..warne sedondon jer b4 mlm abp2011 nak berlansung..


like sibling!

my future son like her!

posing maut..


p/s: x dapat gf cam lisa..dapat anak cam mia.ok gak.pndai berlakon le bli papa mazda turbo k..hehe (poyo)

Apr 5, 2011

ibu?kata2 utk mu!

  • lihat saja kemenangan sam mlm abp 2011 berkat doa ibu yg x jemu2 mengundi
  • ibu ofcoz segalanye ..(jgn jd spt si tanggang) 
  • de sketsa skit kat bawah ni..rajin bace k!
At 3 yrs "Mummy, I love you".
At 10 yrs "Mum whatever".
At 16 yrs "My Mum is so annoying".
At 18 yrs "I wanna leave this house".
At 25 yrs "Mum, you were right".
...At 30 yrs "I wanna go to Mum's house".
At 50 yrs "I don't wanna lose my Mum".
At 70 yrs "I would give up EVERYTHING for my Mum to be here with me".

luv my mum sarimah bte mat noor♥

Apr 4, 2011

zizan naik! zaman malap nabil!

  • zaman kejatuhan nabil di area all star kelmarin.
  • zizan memecah tradisi nabil selaku pelawak tersohor dengan adanya bakat tersendiri,personaliti dan low profile.
  • tggu shj "maharaja lawak"..peminat akn mmberi sokongan "jozan"
  • ini titik permulaan jatuhnya nabil akan kontrovesi2 yg x dapek den nak kobar..hehe
  • hope zizan x lupe diri..once lpe diri.will regret.
  • ingt! nak capai kegemilgn lambat dan makan masa..,da jtuh senang je..k..adios..

Apr 2, 2011

im in love?ek?..

jiwang lak!


  • im in love
  • suke gler lagu ni best2..
  • si gadis huruf "M"..i dedicated this song
  • i will luv u till the end yer.
  • jum layan lagu baru neyo cini..nyanyi tgh2 hari ni..