Dec 20, 2011

muke pan asia...untung la kan.......

dating dalam mimpi jela..kah2

mesti untung kan muka pan asia... kena lak muka cam maya karin ..pakai apa pun lawa..pakai la baju kurung kamp0ng pun lawa.. tgk ombak rindu sweet la si muke pan asia pakai tudung..

ni kalau la yer muka cam pan asia:
  •  jalan gi mana mesti dapat perhatian..market tinggi la kan..hehe..
  • baju lak..pakai je kaler apa2 semua masuk kulit dah cantik kan..tak perlu asyik pakai baju kaler terang2 cam oren ke,pink ke..
  • silap2 le dapat tawaran model part time la..le side income kan..
tapi!!!! muka melayu tulen lawa la der..apa kuwang nye.... ingat muke kampong tak cun.. kene touch up sikit lagi je.. tgk cma yuna comel je..dress up sikit..superb..

so..kalau kowang nak lawa lagi gi la salon ker..spa ker...tak salah if de duit lebih kan...cantik2 untuk diri sendiri gak kan..tak salah kan..hehe.... or nak jadi natural beauty pun le..ade org cantik dalaman lagi penting,,its ok..if luaran lawa its bonus! confident level le increase aw!

39 comments:

miss Fyqa said...

adakah kay mencari si dia yang pan asian?. hehe..

takpa la..cantik dalaman dulu... klu de duit lebih leh touch up..ye dak?. lalala~

ZYASH said...

Kecantikan dalam lagi penting, akan menyerlahkan lagi kecantikan luaran tu..

aqmalazmi said...

gua pan asia..
lu percaya tak??
heeeeeeeeee

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat minah kampung jer -_-"

Miss Eja said...

muka lwa mne pun,, tetap cantik.. but tgok hati budi gak tul x? :) cantik luaran,, cantik lah dalaman nyer..

FizaFizz said...

ni mcm bercita-cita nk cari awek pan asia je nihh..kih3

ainol akasyah said...

bile lelaki berbicara ttg perempuan..bijak jugak..hehe kalau nak cantik utk diri sndiri xpe..setuju sgt :)

noraauliyya said...

syukur ape yg ada, n jga sbaiknye kan kay?

Bluewendy said...

peminat yuna tol..hehehehee=P

Hanie_Dew said...

Syukur la seadanya.taj salah mencantikkan diri.cantikkan juga peribadi.

Azham Vosovic said...

naseb baik aku bkn pan asian...kalau tak mesti dah laku hehehee

Hanie_Dew said...

Wah khai ckap sabah bah. Thanks.bse bse je.

Jue said...

Kazen aku yg bau2 bacang byk muka pan asia. Jeles seh. Tp pe2 hal prangai tu penting.

Nak edit gambo ko?bole je tp aku xnak jamin yg pix tu akn lawo mcm ko nak..jgn ckp aku x bgtau haha

miSs aMaL said...

sy pure melayu.takdak iras ckt pun ngan pan asia.hahaha.

btw inner beauty lg pentg kan.:)

rozeeta rashid said...

cantik luar n dalam. baru la meletup! hehe.

sha my heart said...

kacak dalam, kacak luar, kacak dengar sini.. hihi~

ya, cantik kan wajah pan asia. tapi cantik lagi kalau peribadi cantik =)

eva said...

eheheh betul tu..kebykan iklan msia suka pakai model yang mix2.. naper tak nak cari yang betul2 melayu punyer.. lagi best kan.. terserah kemelayunan hahaha ntah apa2 word tu.. ekkeke

aiNa yaZiD said...

cantik untuk diri sendri tak rugi berbanding melabur kan duit untuk org lain.! muehehheh..cantik internal maka cantik lah external.

p/s: cantik itu subjektif...(^^,)

mr.syazwan said...

apa2 pun gua x kisah

gua terima je

janji BEST!


HAHAHAHA

Saddila said...

okay , kite kampung je -__- tapi vouge . haha bai :)

k e y r i said...

aku suka yuna! walau die bukan muke pan-asia tapi manis gitu :)

nasha sanza said...

dua2 penting tapi penting hati la..

ShahzCudin said...

aku muka cm pan cake..xde org nak amik aku blakon ke..?

Teenager Housemaid said...

yup..tak salah utk memanjakan diri sndiri..:)

chemay said...

errr.
kay cakap yuna muke kampung ke maksudnye?
-.-

♥AienNajwa♥ said...

Suatu bonus kowt benda tu..hehe..(^_^)..muke mix la katekan..so, u kay, beruseha carik pan asia..semakin untung leeerr..=)

Nurrul said...

cantik dalam cantik luar... senyum - tak perlu kata apa-apa... :) itu lagi untung...

tak seronok pun jadi perhatian... buat salah sekecil mana nanti bleh jadi besar dan gempak !

GincoMerahJambu said...

syie muke kampung je..hahaha..

pan asian mmg bonus lahh..cantik2!

cha zainol said...

cantik kena cantik dalam dan cantik luar. btw, aku sokong, sekali sekala kena treat diri sendiri, pergi spa ke, saloon ke, well kalau kita tak reward diri siapa lagi kan?

YOUsoF said...

Untung, syukur.. ;)


Orang kata cantik dalaman terpampang di wajah..

Ratu Lissa said...

memang untung kalau ada muka pan asia nie. mesti dpt perhatian.

tgk lah kat google, Kimberly Ryder. cantik giler. org indon. body dia.. dah lah tinggi, tp bdn tak lebar. kecik je,.. putih melepak. dia bukan sekadar putih tau.. comel giler !

Miss Volvo said...

ish xminat la maya karin :P

mmg comel2 rupa pan asia ni

i pun pan asia kot? kahkah

say to easy=) said...

is better jadi natural beauty than muka plactic!

A Crack Mirror said...

Kira conclusion kay...yuna tu antara contoh muka kampung yang telah berjaya di touch up lah?ahahaha.... :-p

ekin alias said...

pan asia mmg chantek.... :D

biha yahya said...

untonglaa muka pan asia..
yuna memang terbaikkk !

Edy Fee said...

untung kulit putih.hehe tapi kalau baju colourless susah lak nnt

~Nana BamBam~ said...

kalau nana ade tak muke pan asia..hahaha :P

cik Kartun said...

CK tak tahu muka CK jenis ape.. hihihi
yg pasti CK tetap kartun yg x comel muahaha