Dec 26, 2011

gua suka lagi ni.. Angkasa – Diandra Arjunaidi





Jika ku tuliskan
sepucuk surat cinta oh bagimu
mungkinkah ia mampu
mengubah fikiranmu
tentang diriku yang sayang
menanti ketibanya hari

ke angkasa
dan kembali
ku tetap berada disisi
cinta kita bagaikan fantasi
kau lah yang ku miliki
kau lah yang ku mencari
selama-lamanya

walaupun kita dua insan
yang tak pernah memahami
diri kita yang berlainan alam
tapi takdir kita bertemu
dan ku tak akan lepaskan
perasaan ini

dan sayang mungkin kita
tak harus kekal begini
dan sayang kita harus
menempuhi realiti
realiti..realiti..

27 comments:

Ratu Lissa said...

tak best pun :(

Asniza said...

haha.. mmg best pun lagu tu.. td lam wanita hari ini kuar..

cik Kartun said...

kay jiwang.. cm x caye :D

~SaL IjOu~ said...

tempuh realiti~ =)

ShahzCudin said...

hamboih!

CekbOlat-bOlat said...

suka liriknye ! wahhh..

TiraPengemis said...

utk i ke lgu nie? hahaha

Nurrul said...

eeehhhh ... abg kita berfeeling lahh.. huhu

btw.. lirik lagu nie penuh makna ! :)

Edy Fee said...

tapi rasenye klau tak serasi...susuah nak bersama selamanya

Miss Volvo said...

hmmm ok la biasa je :P




p/s : a samad said bkn santa! :P

emy zulaiha said...

xpernah dgr lagu nie.penyanyi die pon xkenal.tp arjunaidi tue name ayah bff emy.hahah

Saddila said...

kenal la penyanyi ni . tahu la lagu ni . tapi boleh laa . hehee :)

IMANSHAH said...

lain org lain citarasa

Juliet_iRa~" said...

kay jiwang karat..;p

Teenager Housemaid said...

huhu tak pernah dgr lagu ni..:)

sha my heart said...

lagu rupanya.. tak pernah dengar rasanya

A Crack Mirror said...

kay punya pasal...asya dengar jugak ah lagu ni..well... cuz saya xJIWANG karet macam kay yang poyoness tu.. saya rasa lagu ni biasa2 jer.. xda pasaan till part
"walaupun kita dua insan yang tak pernah memahami diri kita yang berlainan alam" ok..suka line tu jer...:p

♥AienNajwa♥ said...

jiwang ler pulak budak niy..kate poyo ! ~ muahahaha..=D

cha zainol said...

dan sayang mungkin kita
tak harus kekal begini
dan sayang kita harus
menempuhi realiti
realiti..realiti..

aku lirik ini~

Hanie_Dew said...

fes time tau lagu ni. hihihi..

ko ni nak ngurat budak kecik ke. heheheh...tu 19 tahun dulu la..hahahha

Nursyafika said...

haish, dari hari tu cari lagu ni.. thanks finally jumpa! haha, suka lagu ni..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

gua kurang layan sgt lagu2 malay ni.. huhu *poyo abis*

aleen aiden said...

mungkin akan nampak lame bila aku cakap macam xpernah dengar lagu nih.wuhuhuh

eRza farEeha said...

lagu nikita y baru pon best jugak kn..hheee

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Khairul Akmal,

poyoness? wah lain mcm je bunyi tu kan...anyway nice info & blog...suka2 template blog Khairul Akmal...

BTW kami dah follow blog Khairul Akmal, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye... TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

si robot comel said...

lagu ni best,wa suka dia,

Kamaludin Daughter said...

best oo lagu ni...