Dec 22, 2011

facebook punya timeline buruk pun nak kecoh...



tahniah kepada budak2 pmr semua..harap kowang dapat result yg baik2 belaka.. berdirinya hamba di sini ingin mengetengahkan secebis or picisan entry gua yang tak berapa nak ilmiah but rarely sentap.. #ek.

timeline baru fb camne? ade kate ok..ade kate cam harammm... gua so so je..coz fb x seaktif mane..lagi syg kat burung tweet2 biru gua twitter lor..if kowang tak suka fb wat timeline..deactivated je kan.. try main blog ke.. twitter ke..google ++ ke? yahoo minus2 ke? xyah dok kepoh2 kat wall 

"buruknye fb baru ni.! (ko tue lawa kew??")

"fb pun free je ko surf..nak kecoh2..(lain sebulan ko byr fb RM 30 per month ke)


#hidup jgn huru hara sgt la.. or ke nak publisiti muarahan je..dgn ko send ayat kata wall cm2..mengharapkan "like" yg banyak??? heheh..tepuk dada..tanye selera..jgn nak perfect sgt je.."Dare to change!"


p/s: if kowang nak try main blog lak ..first thing taip poyoness blog kat google then follow k..hehehhe..



32 comments:

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat on fB ping blog and tegur kwn2.. thats all.. slebihnye blogwalking ! ngagaga..

pelik.. diorg tak suke.. tpi buat jgk.. hampeh -_-

cik panadol said...

benda free, mcm ni la...terima je la perubahan yg diorg buat...suke tak suke lain citer...

Saddila said...

kahkahkah mcm budak takde life je main kutuk2 pesbuk ni . tak tahu guna lettew yang kata buruk tu . kahkahkah . oopsss !
DILA REDHA JE . :)

LydSunshine said...

betul tu dik. Dah la guna free. Pastu nak byk komplen. Rasanya admin FB pun penah jawab pasal komplen2 ni semua. Kalau tak suka, jgn guna. Tu je kaedahnya. Ye tak?

miss Fyqa said...

tak try lg timeline tu.. haha

Jue said...

ngamuk nmpk hahaha ni mesti kes ramai sgt dok post status msg2 ckp timeline sucks dan memenuhkan news feed ko ni haha

Hanie_Dew said...

aku tak suka FB time line jadi aku tak tukar. malas nak ckp byk. org yg kecoh tu. kecoh kecoh tukar jugak. hahaahhahaha...

sempt lagi tu promote soh folo. hhehe

aku bole jadi model produk chicken wing kan.kan.kan. sedap woo...

anamizu kaito said...

memang kalo kategori bebudak kecik bwh umor suke bermuke2 kat muke buku mcm gitu kot.. nak dpt like lebeyh le kot kononnnye tuh..


errr mmg mcm buruk pon TIMELINE fesbuk baru nih..mcm tah pape je..huh~





luv,
cik ana

ShahzCudin said...

blaja la trima bnde bru..duk bising2 buat pe..haha

"buruknye fb baru ni.! (ko tue lawa kew??") <---klaka nih!

Najwa Fatin said...

uahhh !
tak boleh pergi p/s kat bawah uhhh :)
hee~

sangat2 setuju dengan entry kali neh :)

sha my heart said...

saja ja nak luahkan rasa..

apa nick name twit, nk follow.

Miss Volvo said...

wei aku suka fb baru ni sbb blh letak cover besar2 kat atas tu kahkah

chemay said...

erkkkk.
tapi memang buruk pon fb sekarang kan?
-.-

~SaL IjOu~ said...

org buat perubahan ikut je la kan..apa mau kecoh~
sempat g promote blog last tu eh..hehe~ ;p

Daddylicious said...

ayat p/s tu tak boleh blah wooo...hehe

eva said...

ahahah bkn men sempat lagi ayat last tu hahaha..


ha ah skrg timeline ckp sal fb.. fb makin boring.. setia pd twitter n blog jer.. eyh byk betul nak setia hahaha

Teenager Housemaid said...

errr...
da lama tak updet fb huhu

cik pinaz said...

haha .. promote nampak ..

Ca Cik Duyung said...

ca xtau nape ca suka timeline..hihi...

A Crack Mirror said...

eh..betul2.. kekadang tu inggar baca status budget kelas sgt ah diorg tu..hrmm~ give me 5 kay..! ahahahhaa~

♥AienNajwa♥ said...

budak2 la mcm tu kay..muahahaha ! ~ u kena paham kalau usia sedang meningkat naik..semua benda tak betul..yang penting kiter happy sudaaaa..=)

Nurrul said...

untuk ape kejadah tuh ? ?
Nurrul still tak dpt tgkap yg mane binatang timeline tuh.. huhuhu :P

tak aktif punya pasal..

iKhRam said...

bukan nk ckp..
tp mmg pning la dng timeline fb yg bru ni..

eRza farEeha said...

siyes xbes fb bru nsb bek eza xtuka..twitter gak best..hihi

eRza farEeha said...

siyes xbes fb bru nsb bek eza xtuka..twitter gak best..hihi

Miss Volvo said...

oi apesal semua org ckp fb skg buruk? cute what!




p/s : volvo tu kereta pakwe aku kahkah

Miss Eja said...

hehe.. tu lh psal. kita sma kay.hehehe.. :d entry terbaik kli ni..huhuh..

teha said...

tp kite xsuke sngt laa timeline tu.. hehe

sha my heart said...

lawak telatah orang yang guna timeline ni, pula bila baca semula.

fyza said...

timeline mcm hape2 je .. nasib tak tukar lagi -,-

btw blog ni kemas je ;)

cik Kartun said...

memang serabut yf baru niehh.. CK x tukar lagi. still yg lame. huhuhu

Juliet_iRa~" said...

heee..skang aktif gak burung biru..;p

fb boring dah..:)