Dec 5, 2011

berblog nak famous je ker?..jangan.....

blogger2 fofular
hehe.siapa la tak nak famous kan..?. blog skrg bertambah2 cam cendawan tumbuh..dak2 sekolah pun ada blog sendiri..mmg ict la negara kita.... bagi kaum hawa mesti sinonim name2 blogger ni.. hanis zalika,yuyu zulaika,fatin liyana, cik epal,cik manggis,cik mempelam..(menambah je tue..)

kowang berblog ikhlas je..tulis je ikut pandangan korang... dan open minded dengar kritikan2.. entry2 gua dulu pun salu gak kene kutuk..tapi gua tak kisah pun.. dowang kutuk coz syg blog gua..dowang alert..hehe.
dulu gua mula2 dapat follower baru 10 pun da bersyukur..de gak follow blog aku..

dulu blog gua personal byk sgt..bosan lak gua bace sendiri..------> membuat transformasi kat blog gua.. ..kowang kene cari keunikan..contoh blog gua name poyoness..lantak mak bapak gua la nak letak name tue. sng gua nak ingat ..keep blogger sume k..jangan kejar sgt popular...kdg2 popular dtg sendiri..kite pun tak perasan.


p/s: entry gua tak suke pjg2... reader mmg tak suke entry melalut sampai ke-----------> laut! haha

44 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

eh bukan lu retis ke?

larikkkk...

Bluewendy said...

hihihi..bagus2!! caiyokkk3!! kita sama2 menuju ke puncak.. =)

ciK LyndaWawa said...

cantik2 minah dalam gambar ni...=]

Hanie_Dew said...

ramainye awek ko kay. memang poyoness. hahahahahaha...

jue ade, dia ckp nak update jap tadi. tp big big boss dia soh siapkan report...tgu la jap gi.

Teenager Housemaid said...

gambar tu lawa2 semuanye..hehe..
anyway, thanks for the nice info..
akan cuba perbaiki belog ini..
but, jadi blogger ni, xadela nak femes..
nanti hangus..;)

rara pinkmafia said...

buat apa lah nk kejar glamerrrr.blog utk our self.xyah nk glamer sgt.hehehe

khairul akmal bin azman said...


tq n tahiah tersgt sgt pengomen terawal kat atas ni..
gua sempat approval

ღ Nurrul said...

setuju sangat2 taw entri ini..
tak payah nak kejar sgt , takut nanti nanti yg kejar tak dpt yg degendung hilang kemana :P

ekin alias said...

apabila retis sudah berkata2,,~ :D

mr.syazwan said...

ang da popular kay..

retis!

x yah kejar da...

tu leh ckp...

nak sign...

haha

cik pinaz said...

oke la tu 10 masa buat blog .. pnaz 5 atau 6 kot .. tapi masa tu tak serius buat blog :)

miss Fyqa said...

kitew bukan glemer pun.. hehe

cik Kartun said...

just suke2..suke ati ler blog kite kan kay. janji tak langgar undang2. khung x pepasal kene ISA hehehe

Juliet_iRa~" said...

eh kay bukan artis poyo y sll kat tv tu ke??

laaa sorry..tsilap org plak..

keh3

NUR AIN AZMAN said...

yeah!!! suka ini entry lah!

buat pape pon biar lah ikhlas kn

tapi kalau famous tu bonus lah

then, x prlu riak nnti tkut ALLAH tarik balik semua tu satu hari nnti

walking ~

ღ Nurrul said...

betul... Nurrul tulis pun apa yg ada dlam kepala aje.. karang nak kejar popular , entry berulang saja.. huhu

aqmalazmi said...

entry aku panjang panjang bro..
alaa cam ne nie bro??
heeeee

Lea Isnawi said...

jujurnya, aku maen blog sebab nak share citer n tambah kawan

tak keja popular pun

biha yahya said...

blogger dlm gambar semua mcm model, haha.. memang patut fofular

cha zainol said...

tulis untuk kepuasan, maka kepuasan yang kau dapat. tulis untuk kejar keglameran maka tak dapat aku nak tolongnya.

ciK LyndaWawa said...

sgt betul!!!

sugar2 kapas strawberry said...

sesetenagh blogging nak up traffic je

~Nana BamBam~ said...

mcm blog kiter ni haa..langsung x femeses..en3 kadang2 boring gak..sampai owang2 yg baca nek meluat..ahha...

tapi langsung x buat nana down... coz dah jadi macam jiwa sendri berblogging..ngehehehe :P

Lieyly ︱ Alia said...

hahaha sokong woh ! ramai nk femes ja...

sha my heart said...

speechless pula nak komen. hihi~

ya, patut berblog dgn ikhlas. glamour ke anugerah ke jangan fikir dulu. cuba berblog dulu, tarik pengunjung. bila dah stabil, semua tu akan datang sendiri =)

Kiera Qaira said...

untgg jee..lau mmg dh femes:P
xyah susah2 nk femes agik:D

Norlida Ramli said...

haha..
pesal pic sume pempuan..hehe

em..ida main tulis ikut suka je..ape yg terlintas tu ida tulis la..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

berblog dan menulis ikot kata hati..

xpayah nak fames2...semuanya dunia sahaja...

Daddylicious said...

buatla apa yg patut2...:)

Saddila said...

serious suka nama blog ni . unik .
tapi jelas nampak kepoyoaan nye . haha maaf bang :))

ShahzCudin said...

pecah kpala jgk kdg2 pikir pasal blog nih...kalah pikir psl esaimen

Saiazuan said...

blogging nk tmbah kenalan, sharing, tmbah pengetahuan :D

♥AienNajwa♥ said...

agree ! ~~ =)

Fyqa said...

aku suka mnulis ngarot2.

ehh

noraauliyya said...

niat kena ihlas..tu je penting, insyaAllah dapat ganjaran.

k e y r i said...

setuju! masing2 readers dan juga penulis tu kene open minded dan jujur dalam memberi pendapat

Munnafendy said...

tu la..ada org folo n komen pun rasa bsyukur dh..xde la smpai nk femes2...tlbeh famous kang lain lak jadi..

cik wanie Lovela (CWL) said...

amboi lawa2 blogger2 tu...alaaa..takpayah pop sangat.kpop dah lah ehhee

si robot comel said...

macam wa,nama robot comel,baru nampak comel,kehkeh

YOUsoF said...

Nama "poyoness" tu sangat sempoi kau tahu..


Betul lah. Kalau dikejar sangat glamor tu, takut tujuan kita berblog lari.. Kongsi apa² cerita biar ikhlas.. Biar ringkas asalkan meninggalkan bekas.. ;D

Azham Vosovic said...

kay pon makin pemes...commentor banyak hehehehehe

ABU said...

gua berblog tak de motif *pulak gitu kan hahahahaha

syakey said...

betul,entri pnjg2 leceh nk bacaa...

TiraPengemis said...

hurmmm...no komen...tp nk komen jgk...

yg penting kita hepy...xkesa la popular ke tak....kalo nk popular, pegi kdi popular la beli buku..hahaha