Nov 14, 2011

untung la...hehe..


status updated: sorry wey lama tak update..finale exam..wish gua le jawab..
 
jum2..nak bg skrip trend skunk..tiap2 hari gua dgr ayat ni..

"unt0ng la".. dapat awek cam lisa surihani?..
makan katne tadi?..makan kat secret ri"sepi"...pergh." untong la!"
ko dapat bape quiz hari tue?haa! full mark? untong la..


pikir2 balik..bile nak rugi nye.. gua nak try ayat baru la..

"rugi la"... kete aku tak cam ferrari...
aku tak dapat pergi hang out bb tadi..oh..."rugi la!"
aku fail la mid hari tue...kah3..rugilahhhh!..

bagi gua untung ke rugi..tak de hal..coz kite yg kene ubah... kalaw da rugi..nak ke rugi selamanya ke?..
change to positive la der.. nothing posible..believe it or not..hehe..


p/s: continue wat note sikit..exam gua tak habis lagi..goyang...!








44 comments:

cik p-naz said...

gud luck eyh !

ILA HonEyBuNNy said...

hehhehe...ckit2 untung la kan...ekkeke

ya..kita sndri y boleh ubah dri kita...

haippp..p stdy2....gd luck..;)

Aisyah Aina said...

rugilah exam~ hahaha

IZYAN KAHER said...

haaha! all the best there dude :D

Aweyn said...

ntah. ayat "untunglaaa" tu hampir setiap hari didengar. da macam ayat wajib rakyat malaysia da. haha

aqmalazmi said...

hahah...alaa "rugi laaa"
good luck exam !

khairul akmal bin azman said...

cik p naz: tq2 ..u too..study rajin2.


ila: yup2..kite sendiri le ubah..nak rugi ke..untung ke..


aisyah: perli ke pe?


izyan: tq yan..!



aweyn: tue le pasai.. jd habit if x gune lak.



aqma: lame x nmpk lu bro.

Miss Eja said...

everything yg kte bt tu memg untg.. but bsyukur.. :) exam x hbis g? kay de brpe paper ag? gudluck2.. same with me.. hehhe..

khairul akmal bin azman said...

eja: 2 paper lg..
next week br done.

Miss Eja said...

ouh2... ok2.. gudluck.. do the best 4 u exam... org ckp,, lau xnk kena sepak oleh mkbpk,, exam tu bair gempak..heheh..:) gudlucccck!!

ABU said...

rugila kalau mcm ni hahahahaha

khairul akmal bin azman said...

eja: kata2 semangat tue !
ok2..caiyok2.


abu: haha..bile nak untng da.

Tira Pengemis Maganda said...

tue ayat femes skunk....hahaha...
gdlak 4 final yer....

Bluewendy said...

If you can dream it, u can do it!!

khairul akmal bin azman said...

tira: tq2..unik nick name (pengemis)


blue: definately! dare to dream..

♥Aien Najwa♥ said...

Yeah ! ~~ change urself 1'st..profit or loss belakang citer..=)

Hanie_Dew said...

haip! ape ni exam tak habis lagi bole jenguk blog pulak dia.

untong la tu silap sebb BM dieja dgn untung la. hahahahaha

yang selalu rasa rugi tu belajar2 la ubah nasib dan bersyukur seadanya.

Fara E's said...

aku pun ske gax guna pkataan untung , haha

GL babe ! ;D

adwafarahin said...

jgn goyang der! hehe gud luck

khairul akmal bin azman said...

aien: yes! dats my girl..keh3..


hanie: jenguk kejap2 jew hanie..



fara: best ke ayat tue,cam da basi jew.



adwa: wa goyg bdn je la.

cik Kartun said...

hahaha..g jawab exam tu elok2 dulu la! :p

khairul akmal bin azman said...

cik kartun: baik2.. gua jawab terbaik punye..

Asrul "iLham" Sany said...

maybe we stop bitch about life more and actually do something to change it?

:D

Munnafendy said...

dpt jawab exam tak???

untung la...hehe

YOUsoF said...

Untunglah... ;D





Sampai bila kit nak tengok orang je untung, paling kurang kita kena cari jalan juga untuk dapat yang lebih menguntungkan diri dan family kan..

khairul akmal bin azman said...

asrul: do something better to solve n changing


munna: ok jew..untung gak ler.


yusof: yes!.. xkan nk tgk je..kite pun nak rase untung nyew

aleen aiden said...

rugila..makan sikeret resepi...hahah!

khairul akmal bin azman said...

aleen; rugila! duit banyak kua makan kat citu..

Hanie_Dew said...

video tu Jiji Yue punya.kreatif betul dia buat video. bukan senang nak dgr guru tahfiz nyanyi. hehehhee

khairul akmal bin azman said...

hanie: berbakat tul dia
ohsem

Jue said...

aku kkdg pnah gak tfikir alahai untungnya..tp tu dulu skrg dah kurang sbb xde ms nak fikir haha

psst: nak aku shoot pix ko?bole je..tp aku x pro mn pun weh. ko trun KL, aku shoot..amacam..weh nanti ade ms aku left komen kat entry ko yg lain ye..blum bkesempatan lg neh..haih~

khairul akmal bin azman said...

jue: baiknye..ok2..anything gua rodger2 lu.

Hanie_Dew said...

wah wah ada org nak poto shoot. nak ekottt....

khairul akmal bin azman said...

hanie: x kompem pun..ape2 tanye cik jue.hihi

YOUsoF said...

Benar tu bro..

Aku ok² je, cuma banyak kerja je.. Tapi masih ada palan B. Blogging slow². haha

khairul akmal bin azman said...

yusof!
yes it is..
pelan2 kayuh..nak blog ni xle syok sendiri

Umie Artoqiemie said...

untungla ada exam..
menyampah x? haha.

khairul akmal bin azman said...

umie: agak menyammpah la gak..tp pk mase depan..

YOUsoF said...

Yup. Kita blogging pun nak kongsi cerita, nasihat dalam mode santai je kan..



Bila² je.. (time aku free). ;D

Tapi aku dah berbulan jugak tak ke KL tu.. Rumah kau area mane ek?

mr.syazwan said...

asyik2 ckp nak mcm awek lisa

apa yg bestnye dia tu???

huhu

:p

khairul akmal bin azman said...

yusof: aku dok ipoh mali la beb.



wan: gadis idaman wan.. name dia jela aku seru..hehe

Scarlett O'Hara said...

Best of luck.Moga berjaya dengan cemerlang.

Ainn Hazwany said...

hahaa. dah naik bosan dah dengar untunglahhhh tu.

miss Fyqa said...

hehe.

apa pun gud luck 4 exam kay :)