Nov 15, 2011

soalan-soalan bodoh yang ditanya?


selasa!..awal lagi ..paper khamis..sempat lagi gua nak o9.. berbalik pada tajuk di atas..gua nak mengupas mengikut fahaman dan anasir poyoness tentang persoalan yang tak bape nak terungkai ni..keh3.
 
"hai..ni ngorat-ngorat@usha pakwe tak marah ker?
(soalan bodow la.name pun kacaw x yah la mintak izin..)

"jum keluar makan or shopping2 weekend ni..tapi.. takut bz lak de kelas tambahan"
(cer cakap macam ni..next time je la keluar..ape2 contact..kan settle!)


"awak dah ada bf kew? or gf kew?.."
(sedangkan kan relation dah tertulis in relation with.....)

"kenapa aku tak hensem ek.. tapi member pompuan sekolah rendah aku cakap ..aku kacak gak"
(cakap x hensem..pastu ngaku hensem..perasantan tul..cter lak zaman sekolah rendah..meme la..)

so! brother love nak suggest ler..jgn nak gune sgt la soalan2 menjengkelkan ni..silap haribulan kawan2 rapat meluat nak melayan soalan yg x berapa nak sivik..hahaha.. "biarlah bodoh ...bile kene belajar kita jadi pandai kan.." ..jangan pula "sebenarnye pandai tapi....... berperangai bodow..jangan  belajar jew tinggi2...tapi otak seperti mangkuk bertingkat-tingkat..salam adios!


ayat poyoness hari ini berbunyi seperti ini.."
I am not your puppet. Don't tell me what to do. You're not my mum." keh3...kowang gune la ayat ni bila gaduh ngan pakwe ke..makwe ke.. mujarab ayat ni..








 

34 comments:

Azham Vosovic said...

tu memang kompom ayat biasa masa gadoh huhuhuhu

khairul akmal bin azman said...

azham: haha..mane mghilang?

Mia Meymi said...

haha.. mcm2..

Aweyn said...

kahkahkah

mrhnye bang. hehe

aweyn sllu kena yg no.1 tu...and plg x bley blah die lamar cara cmni "agak2 bile kite bole kapel?" T________T

~Nana BamBam~ said...

semua soklan2 tuh macam nak minta pelempang..haha

Ku Azhar said...

hehehe stndard! hehehe

khairul akmal bin azman said...

mia: gelagat dak2 skunk kan.ish2..



aweyn: marah kan tanda syg.hehe..


nana: kasi je "bodyglove" nana..



ku: cam biasa gune ayat kat atas je?

miss Fyqa said...

takde soklan lain ke?

next quest.. hehe

khairul akmal bin azman said...

fyqA: tambah kan la soalan..baru best.hehe

si robot comel said...

yang last tu selalu ditanya,haha

khairul akmal bin azman said...

robot: yg last tue org ss..(syoksendiri)
hehe

YOUsoF said...

Kehkehkeh..


Sampai sekarang ada je kot manusia yang guna soalan2 sengal macam tu..


Ada style jugak ayat last tu, aku tak ada awek, guna dekat kawan ok tak? hahah

khairul akmal bin azman said...

yusof: silakan usop..
le je..mmg entry blog ni utk d share!

onie said...

and i'm not ur future husband,agak-agak kalau aku guna ayat gini dia mintak clash dak?haha

onie said...

salah! haha..and u not my future husband


p/s: kelam kelibut menaip,haha..sampai salah -..-"

khairul akmal bin azman said...

onie..mintak kowt..kejam gak ayat tue.
terbaik!

princess said...

HAHAAHAH . memang pom kan . sudah gaharu cendana pula . . sila sambung . hehe .

ayat last tu macam minta penampar je : )

khairul akmal bin azman said...

princess: sudah taw bertanye pula.
hehe

Lieyly ︱ Alia said...

hahaha mmg slalu mcm tuh ah..dh tau tnya lg..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

haha..kdg2 ade je terlepas soalan2 bodoh ni..hek3.. :P

Miss Eja said...

lagi2 if tension,, haaa.. jan pndai2 nk tye soaln pelik2 if xnk kne pekik(marah) hahhaa..

ShahzCudin said...

nak baca entri boleh?

lps baca kene bg komen ker?

HAHAHA...peace!

noraauliyya said...

soklan menyampah ! lapuk. kui2.. emo pulak.

Munnafendy said...

sakitnye hati kalau bf ckp ayat yg last tu

Asrul "iLham" Sany said...

paling tak suka kalau orang tanya gua soklan2 personal

:D

♥Aien Najwa♥ said...

Pertanyaan begitu sesuai untuk orang yang bawah umur jer dooooonggg..sekarang sudah besar maaa..matured tu penting ! ~~
Ingat Laki Di Luar Sane Yer ! ~~ (~____^)

cha zainol said...

hahaha. betul. dah tulis single nak tanya jugak tader bf ke. kan? gimme 5 lah.

cik Kartun said...

hahaha tu ayat lelaki..kalau gulz lak cam ne kay???

adwafarahin said...

sgt betul la tu..lg satu soalan tgh chatting mst tanye "buat pe tu?" grrr!!! geram jer

asfira aminuddin said...

haha. kadang2 manusia ni mmg dah terbiasa tanya soalan camtu brooooo. sakit hati kann.

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

dah tahu buat2 tanya lagi kan..huuhuh..

fuhh ayat tu best..leh guna neh...hehhehe

khairul akmal bin azman said...


lily: ingt kite pekak kot.nak ulang bende same je.


cik duyung: biasala..soalan2 ni kdg terkeluar nk wat cm mne ek.kan2.


miss eja: nak kene marah.ask la kan.hehe


cudin: bace pun ok da..hehe


liya: bukan mmg emo kew.?


munna: klw sakit jge hati msg2 ya.


asrul: x respect personal owg tul!



aien: yes! kay laki matured kn2



cha: give me 10 la.kah3.



cik kartun: x kaji lg..hehe.kne tanye kawan pompuan camni.


adwa: "buat ape 2?..chat la.."
hehe

khairul akmal bin azman said...


asfira: sakit hati x sgt.
cume meluat!


ila: gune je ila..kite kan kawan2 blog.

syakey said...

mmg dh sebati soklan2 sebegini. huuh