Nov 29, 2011

i love your couple der..amacam?.suke tak?


nak try wat entry kelakar la..hehe.. "hari ini hari selasa..jangan cari pasai ngn gua yer"...lalalala...
  • "weyh...aku suke awek ko ni??camni nak settle" (perampas awek tegar)
  • "sorry to say..couple lu sesuai ngan gua je.not lu la... " (hahahaha...)
  • "tak kisah lu berape lame ngn psgn lu..gua ttp nak try ayat.. gua pegang prinsip "usaha tangga kejayaan" (mmg da lame hidup sape wat camni,)
  • ni gua gune dulu mase zaman tak berape jahiliyah.. " ok..itu awek ko...kite bet best men win..tgk sape dia pilih..tapi!! jgn main kotor..persaingan ala2 fair n lovely.haha
nampak ayat2 berani kat atas..bukan takat gentle je... "berani tahap dewa ni".. tapi gua sokong je..berani berkata... bende "sedap" tak kan nak tgk je..try la nak dapat..persaingan ade je mana2.. so best things kite buat..biarlah the best ya!  

p/s: entry terpengaruh cinta sejati jacob kat bella dalam the twiligh breaking dawn..haha
 

39 comments:

aqmalazmi said...

HAHAH..
kau guna erk?

Juliet_iRa~" said...

cehh berani ckp je ke kay?

try la buat...hahaha..

;p

Mia Meymi said...

haha. :p
brani cakap brani buat..:D

aimi said...

ni mmg nk mtk makan pakai straw spjg hayat nye ayt ni =P

ekin alias said...

Selagi belom kawen boleh je ayat =.=" XOXOX

Lea Isnawi said...

memang kejam. kwn makan kwn.

Asrul "iLham" Sany said...

chenta itu buta...

sesi rampas-merampas ni aku nak selitkan gak dalam series baru aku

:D

cik Kartun said...

waa..da tengok ehh tak ajak! :p

♥CIK IERA♥ said...

seriously, sy benci perampas...ngahahahaha.. :p

♥AienNajwa♥ said...

huh ! ~~ laki cmner kena buang ke laut kowt..tak gentle kowt bagi i cmniy..hukhuk..main kasar niy..macam laki tu ingat perempuan bola kowt..boley main passing2..(~____^)..

~ WafleCoKLAt ~ said...

hahahah .. brni nya lu :)

Paris Lipton said...

kdg2 kte xleh pk utk diri kita je...cinta xsmstinya utk memiliki....
wahhhh
wekkkk

Nurul Iman Rosman said...

errr,
apekahhhh??

bahaye laki camni ;p

khairul akmal bin azman said...

aqma: belum try lagi..hehe.


ira: de calon ke nak buat? nk tgk perepuan tue dulu.


mia: amboi2..


aimi..: agak la..mkn kai straw ek.


ekin: <--- komen plg best


lea: mane de makan..bersaing jew


asrul: makin best la citer lu..


ck: jauh kot ..camne nak ajak.


iera: benci lame2 jadi syg kang,


aien: alamak ain da emosional..hehe.


coklat: berani kerana benar kan


paris: pergh...bermadah madah


iman: if bahaye mintak d jauhkan.

cik wanie Lovela (CWL) said...

amboi2 hehhe

cik pinaz said...

memang hebat la ayat tu .. kalau guna tangung sakit la haha

khairul akmal bin azman said...

wanie: sekli sekala wat entry kelakar.


pinaz: tanggung kaw2 kene tue.

ShahzCudin said...

berani ckp, berani buat..berani buat, berani tanggung...ni bru gua respek der..

miss Fyqa said...

ewah2.. kay berani ker?
hehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hamboi..gentle sungguh,mmg xde cover2 punya~ hahaha

Kiera Qaira said...

hehe...
pelik2 jek ek..
tp msty ad jek bnde ni brlaku kan ;)

GincoMerahJambu said...

wah..kemain berani kau

azila said...

haha....try la. kalau jadik mmg kawan sejati. ngahaha

Finaz Jaafar said...

okay sket pnye ramai awek kat dunia nape nak jugak yang dah ada bf??hahaha

♥ Qilah_kikO ♥ said...

hamoi hamoi berani nya. HAHA

YOUsoF said...

Kehkehkeh aku tak pernah guna ayat² tu secara serius, mungkin aku sangat naif kot dulu.. ;D

Apa pun kita buat, biarlah all out kan Kay.

Bluewendy said...

mampos..yg untung pompuan tuh.. klu jumpa pompuan kaki kikis plak.. 2,2 mamat tuh kena tebas.. hahaha

Aweyn said...

aweyn sllu dgr ayat "lek lu der. baru couple,x kawen lg. bole lagi try tuuu," T___________T

Hanie_Dew said...

wahahahaha..pengaruh kuat gila nih. tapi Jacob telah bertemu cinta sejati dia iaitu jeng jeng jeng.. so Bella selamanya dah jadi milik edward.

ha tgk. ko yg mula dulu citer pasal twilight.aku bukan bole...

pakai 1 no la senang. senang bagi si caller nak call ko.

nak buku twilight. mintak kat jue la. haahhahahaha. tu aku punya!

si robot comel said...

lu memang wa tabik spring,

Lieyly ︱ Alia said...

amboii kay berani sngt nmpk ?

ILA HonEyBuNNy said...

kekkekekek

ini betoii2 jantan neh...

beraniii tu.....;-)

tu la..mmg tabik spring la.kekeke

~Nana BamBam~ said...

berani tahap nak bagi penampo dah tu..tabik kat ang nie kayy :)

Juliet_iRa~" said...

cehhh..

nak yg hot je la tu..hahaha..;p

kena cari sndri la camtu...hihihi

say to easy=) said...

ce try wat tgk..hhaaha

miSs aMaL said...

hahah.memg tak nak idop lama ke der?brani bonar neh.hakhak

ღ Nurrul said...

wahh ! ! ! giler berani habis ayat niehh ! ada ke lelaki zaman skrg nak wat mcm nie ?

Adylia Qarissa said...

usaha tangga kejayaan..heheheheee

aiNa yaZiD said...

hamboi.. berani no. macam nak mintak flying kick je kan.. bdw, twilight-breaking dawn memang best. Cer-baca buku dia, lagi best!! huhuhu.. soul mate jacob adalah anak bella. (^__^). tunggu part 2 pulak k..