Oct 17, 2011

kowang suke awek shape camne? haha..


 
hai beb!..time for what now? update la ane..tgh2 free meh kasi 1 entry ni... kowang suke awek camne?.. 
pilih2..tengah hidup kan ..x salah org kata kite memilih..kawen kan sekali je..hehe..

  • awek kurus tapi tinggi cam model.??
  • awek chubby dan badan solid?
  • awek kurus tapi pendek?
  • awek chubby tapi pendek ke?
kalau gua suke yg chubby la..so tak yah nak beli teddy bear kat luar sane...gf da kiut cam teddy bear kan.haha... haha..kene lak tinggi lak..wah2..kalau la kan dapat.. ini kira angan2 mat jenin la...hehe.. betul ke? laki suke skrg suke girl yg agak berisi sikit?


"member laki gua berkata dulu2 kala? x main la awek kurus cam papan je..hug pun x syok maa..." (miang lak mmber gua ni..) haha...kpd2 girl chubby2 peluang tinggi untuk meningkatkan saham ada.. hahaha..


benarkah??.. mengikut kajian dr poyoness dr universiti old trafford 7/10 laki suke girl yg chubby?.. y??ape yg dowang cari...lemak ke? kulit ke? rambut ke?..ade lah! hahahha..(nanti kawen tanye suami k..)


hehe..! salam...:) entry santai2 je..jgn amik sensitif lak ek..


61 comments:

Cik Tetra said...

hahahaha..sengal lahhh..tp itu lelaki laa..kalau perempuan dorg kalau boleh nak diorang kurus je..diorang akan tension bile dah berisi nih..hahaha :)

nuruashia ♥ said...

wohoooo..aweks shape cm retisss korea laa terbaikk woooo

adwafarahin said...

sama la ngan membe adwa nk jugak awek berisi -___-"

sailaaf said...

hot topic ni.
slalu gak dgr.laki suka yg chubby, at least ada isi.
sedap pelok katanya? awww...haha!
dah kawin jimat la bantal pelok xyah beli. tapi chubby2 kesihatan kena jaga.hehehe
p/s:dari gadis chubby.hahaha!!

azalia hjsalleh said...

7.10 laki suka laki yg chubby ke? or suka perempuan yg chubby?

hahaha

owh i tot lelaki prefer awek kurus mcm papan dr girl yg chubby.
sbb kita ngorat x de sape pun ngorat.

Jue said...

eh kemba aku si Jue la **kemba nama hahaha

kalau aku lelaki, aku nak aweks cam Megan Fox!

dia sgt foxxy!! hoho

ShahzCudin said...

suke yg sedang2 sajaa..ahah

noraauliyya said...

terasa den kurus cam papan . :-(

ezzu said...

kalu ezzu suka yg kurus n xtinggi...hehehehe

Taufiq Tiramisu said...

tak kurus sangat, dan tinggi.. hahaha

New Entry : Jenis-Jenis Manusia Yang Tak Reti Bahasa

Aweyn said...

yeeeeeeeeeke llki suke ppuan chubby? kalo suke asl sowh diet gak? haha :P

khairul akmal bin azman said...

tq 4 good comment semua..
terharu...!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

memang majoriti lelaki nak gf @ bakal isteri yg berisi sikit.katanya xsedap nak pelok bila da kawen nanti klo keding sangat.

tapi masing2 ade citarasa masing2..ca kurus tp ada je yg trima ca seadanya.... =)

Jue said...

apa kaitan aku chubby ngan entry ni ngan megan fox LOL

qlah said...

=_='

khairul akmal bin azman said...

cik duyung: ek.laki awk suke yg kurus2 kot..hehe..



jue: pasan megan tul la..hehe





qlah: :)

Jue said...

mcm mn ko ley x knal megan fox ni
cite transformers tgk x?
**pengsan mode** haha

Jue said...

time ni la ko kena guna Google hahaha

Nurnajwa KZ said...

Ahaha, pmpuan takde choice ke? XP

khairul akmal bin azman said...

najwa: next entry kay wat aw!

Jue said...

banner dah siap tp aku plan xnak kasi dulu bole x hahaha

sebab aku plukan pndpt ko utk mcm mn punya banner yg ko nak atau expect ko akn dpt spy aku bole modified the current one

YOUsoF said...

HAHA.. Nasib baik aku pandai ambik santai entri kau ni.. ;D


Chubby boleh tapi jangan yang chubby sangat, takut lepas dapat baby cubbby sangat tu akan bertukar jadi chubby gila².. ;D

Azham Vosovic said...

Sy suka yg tinggi, tak terlalu kurus dan pandai masak hehhehehe

khairul akmal bin azman said...

yusof: chubby gile2 xnak aku
hehe..




azham: pndai masak aku pun nak beb
hehe

niesa said...

lain org lain taste nye

nak yg chubby tp suh diet mcmne....

pendek kata panjang tak kata panjang diam2 je...cr yg sederhana ok tak...

Rtp Farra Arisha said...

but don't over chubby kann..takutnya di hari depan, oppps. you know what..hehehe.
ini memang entri santai..but still memerlukan pandangan dan points dari orang lain ;)

ila said...

aah selalu gk dgr laki ckp suke awek chubby sebab best peluk.
ape2 je la.

Cik Purple Pinkypuff said...

tapi kenapa ada perempuan yg sanggup menguruskan badan kerana dia fikir, mostly lelaki suka awek yg kurus kering badan cam j-lo? pergghh seksi kan tuuu..~~ :) kalau chubby mcm kite nih, lemak sana sini.. mana cun..:P hahaa.. #sambil bhajat nak gi slimworld..:P

lemongrassbeam said...

cehhh. wahai encik akmal. terimalah isterimu seadanyaaa. hahaha

Paris Lipton said...

hahah kalo pmpn lak die suka yg berketul bru tafffff!!! hahah

khairul akmal bin azman said...

niesa: amboi sape yg laki skunk ni..hehe..




farra: yup! farra yang chubby+comel..huhu..




ila: hug syok weyh




cp: chubby n gemok diffrent aw..tgk jue aziz..chubby n comel.




lemon: ok bebeh!





paris: ye ker?..kene gi gym la kay mcm ni..hehe

mr.syazwan said...

nak chubby n montok2

mcm jue seiyes suke kot


nyam3

haha

zahidah seran said...

akak kurus dan pendek...=)

ABU said...

kang sentap awek kurus mcm papan ko sebut...hahahaha
lain orng lain test dia.. :D nice entry..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sebelum tanya yg lain, saya tanya anda, suka yang bagaimana? lol:DD

Miss Eja said...

taw xpe.. laki skrg suke gf yg chubby.. tpi.. lau die nk mcam2 at pompuan tu,, susah gk an? means.. trima je lah ape ada nyer.. ye dok? :D lau laki yg btul2 syg kan KITE (kaum hawa),, die x pilih rupa ke bdan gemuk kurus ke,, janji cinta yg suci.. kurus.. t da kwen,, gemuk gk kan kay kay kay kay?? hhee/..

.hanya ika. said...

: bro,, laki boleh kawen 4x .. so setiap 1 bini cari lah 1 pattern lain2 .. kan ada 4 ciri2 tu .. muahahahaaa..

Cik Jannah said...

hahaha. betul keee? hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

aishh..kurus tapi pendek tu terasa eh..ehhehe...

♥Aien Najwa♥ said...

Hah..tau xper..kebanyakkan laki sekarang memang suker awek chunny dan tinggi mcm kamOo..aiyak..tak per, xsalah memilih..harap dapat yer kay..hehe..=)

Asrul "iLham" Sany said...

suka shape cam Scarlet Johansson... mantap...

sama cam wifey aku...muahahhaa

Finaz Jaafar said...

hahah..aq chubby..so mgkinkah bf/asben aku nanti suka atau pun rela dipaksa je sebab tak dapat awek/bini kurus lagi hot?hahahahah

YOUsoF said...

Hahah.. Jangan lakinya pulak ikut chubby dan perut maju ke depan sudah.. ;D

~Nana 귀여운~ said...

hakhak..kadang x gak..laki skg suke pompuan yang tinggi dan badan macam fasha sandha..pe barangg..hahah

~SaL IjOu~ said...

sedang2 ajo sonang cito~ ;p

Lieyly ︱ Alia said...

nak awex yg hensem...

aishh silap :D

nak pkwe hensem..ahaha ! :p

Lea Isnawi said...

ok, saham aku tinggii

hihi

aiNa yaZiD said...

kahkahkah...setuju2. lelaki memang nak gegurl yang chubby. eh napa ea..? *question mark here*. =P=P=P

Run Away said...

apa benda pun biar lah yang sedang2 jew kan....;d

Anif Abdullah| AA said...

sape dapat aku rugi laa.. mesti kene masak sedap2 untuk aku..kekeke

EZAN IDMA said...

hai leh kenal :p

Fathiah Hamim said...

beauty neh subjective kan :)

Eera Shera said...

terpulang kepada selera masing2

ayuni rosli said...

kalau boleh mestilah nak yg stock model je. kan kan...

Eina Azlina said...

oh...cm2 ea kay?
haha...ok...

Ratu Lissa said...

saya kurus & tinggi.. mcm model?? dgn buntut yg agak leper,hahah..

.cik yaya. said...

terasa dihargai plak lepas bce entry ni. mana pnh org buat entry suke pmpuan tedy bear.heheheh..=)

khairul akmal bin azman said...


banyak calon2 wanita melayu terakhir sini...kelas kowang!hehe..

Aein Husna said...

mmg btol laki suka cri yg chubby tp better klu nk wife nnt maintain jerr better cri yg kurus sbb prempuan ni klu khwn hormon dia dh lain sikit..bdn pun cpt brisi..yg msa sbelum khwn pun dh brisi apa lg klu dh khwn..yg ada bntuk pun dh xdk bentuk laa..^_^

Cik Nathrah said...

aku kategori kurus dan pendek ;p

Anonymous said...

betol tu