Sep 12, 2011

friday night !...so?



title bajet cam bagus je..hahha..dak2 skunk pandai gune istilah ni la..terpengaruh ngan shock culture kan. kdg2 sembang cam gi masuk club..tapi x pnh pun ..jaja citer sane sini..bajet la ko langau..ala2 barat yer..wekkk.:P
  • bagi golongan yang so"sial" mesti taw nak buat aktiviti pe kan?.haha.. mase clubbing la..bagi bdk2 metropolitan skunk..
  • bagi golongan ilmiah lak..hari yang bagus utk baca yasin dan menambahkan amalan..alhamdulilah sape yg wat hari khamis malam jumaat ni.. 
so kowang gunekan istilah ni ke jalan yang baik ..dgr2 mlm jumaat je..nak gi release tension..enjoy sane sini.. jiwa darah mude..bdk skunk sume nak try ..gua pun nak try gak..lame2 le pikir bende tue baik ke sebaliknye..



budak2 bndar bangga club sane sini..konon up to date..walhal.. byk lg tempat lain le gi if nak enjoy ..gi la melancong ke..mkn2 ke..tgk wayang ke.. bajet minum arak ..stylo la..f**k la.. jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga..kene lak yg minum org melayu..gua pun malu gak..even gua pun agak sosial gak. sosial berpada-pada sudah la beb!.. terpengaruh kat tv kan..cter club sane sini..dak mude..bende panas2..sume mau rase..hehe...darah manis la katakan


p/s: jgn hidup terlampau ke"barat" an sgt ek..kite org timur beb!

30 comments:

Atiqah Wadiah said...

smoga kita menuju ke jln yg benar..aminnn

Izzaty Ishak said...

Oh malam jumaat ada hantu katanya. Betul ke?


AHAHAHAHAHAHA :D

Cik Purple Pinkypuff said...

biase la tuh remaja skunk.. kita yg mampu befikir dgn baek ni doakan dorang cpt sedar je la kan..:) smoga diberikan petunjuk dan hidayah..:)

~ WafleCoKLAt ~ said...

btul2...

syakey said...

bukan kisah orang timus ke orang barat. masalahnya, agama tu, kafirr ke islam. -__- nyampah budak zaman skrg, nak sgt humban diri dengan benda alah macam ni.

lg satu, budak mlayu la paling banyak prangai mcm ni -__-

khairul akmal bin azman said...

atiqah : baik awk..jum2..amin....



izzaty : bukan tiap2 mlm de hantu ker?hehe..



cp: yup2..kite mmpu tgk je...


wafle: tq bebe!




syakey: melayu oh melayu..bila la nak maju2..hehe

Hanie_Dew said...

tu la pasal. ape yang diorang bangga sangat dpt masuk club ni xtau la. dah kos tinggi. risiko tinggi. sserba serbi tinggi la. banyak pilihan lain di malam jumaat. haaiii..kalau dah nasihat xnak dgr. lantak je la diorang.

**kalau kene rompak baik bagi je tapi kalau boel trick perompak tu cam akak tu buat lagi bagus.

asfira aminuddin said...

remaja yang tak matang camtu la. asyik nak enjoy je. dulu i teringin gak nak masuk club. nak cuba sekali jek sbb nak tgk suasana camne. tapi smpai skarang pun tak penah jejak. tak payah la kan? hehe.

Lieyly ︱ Alia said...

kdg2 tuh bajet ja lebih , nak nmpk depa cool , stylo..
tamau nampak kampung lah knonnya..
tpi bila dh salah jalan , baru nak sedar arak semua tuh salah..
tuh lah kan , bila kena sekali baru nk sdar..

khairul akmal bin azman said...

hanie: btul2...enjoy dunia sementara je kan..


asfira: btter x payah..layan karok kat redbox lg best




lily: bajet nak up 2 date..2 jd cmni..

Lieyly ︱ Alia said...

tau xpa kay , tersalah bajet dah tuh...

khairul akmal bin azman said...

lily: lily jgn cmtu aw..no no no..hehe

Amna.Qadeeja said...

haha jgn nak barat sgtla kan. bangga2 plk padahal benda tu berdosa huu

khairul akmal bin azman said...

amna: yes!..agree..ni baru mmber kay!

Azham Vosovic said...

alamak, sy pergi club sbb nak cover event je, takde niat nak clubbing pon hehehehe.....

khairul akmal bin azman said...

azham: niat nak cover event xpe bro..hehe

adwafarahin said...

alhamdulillah stakat nie pengisian hr jumaat adwa msh lg berfaedah :)

Fara E's said...

friday night ;p

iKhRam said...

setuju.. manusia hari ni.. main terjerumus ke lembah noda, makin bangga..
kadang2 tak memang tak faham..!!

semua ni memang menginsafkan.

Jue said...

Tauxpe weh. Kalau sosial yg x 'memudaratkan', xpe. Jgn yg sblknya, lbh lg bila yg mlakukan tu x ptt mlakukannya. Beb aku pinham nama ko utk new entry aku tau tau tau tau! Hahaha

khairul akmal bin azman said...

adwa: amin..calon2 bini muslimah ni..hehe...



fara: :P



ikram: ape pun x blh..jnji nak bende sedap je..hehe



jue: ok..nanti gua bace!

Asrul "iLham" Sany said...

keseimbangan tu penting...

nak suka2 n tambah ilmu juge...

;D

YOUsoF said...

Tapi masalahnya sekarang dalam drama melayu pun dah tunjukkan kebaratan tu dah jadi macam kebiasaan tuk budak² metropolitan.. Lagi la bangga diaorang nak tunjuk perangai barat tu..


Sikit pun aku tak rasa rugi tak dapat masuk kelab malam.. Join kelab BMX lagi bagus. hahah

Run Away♥ said...

em....memang lew tak baguskan...tapi munkin ada yg tak pegi tempat ni...tak ada faedah kata nya...atau wat dosa...tapi pegi tempat lain...contoh berdua2-dua..an kat tempat2 sunyi...hek..sama juga tu tak baik...;d

khairul akmal bin azman said...

asrul: yes!..bru kontra kan beb!


yusof: lu same cam pale gua..hehe..join kelab bmx ek..terbaik komen!



run away: tajuk entry gi pub la awak..bukan tempat sunyi..hehe..

Run Away♥ said...

tak maksut nyer...dari komen2 di atas nampak sgt pup tu tak elok...dan..ada yg kata bising..pasal tu coment sy terpesong sikit...tempat sunyi pun tak bagus juga sebenar nya...wahahhahahahahahahah...;d

Run Away♥ said...

tak maksut nyer...dari komen2 di atas nampak sgt pup tu tak elok...dan..ada yg kata bising..pasal tu coment sy terpesong sikit...tempat sunyi pun tak bagus juga sebenar nya...wahahhahahahahahahah...;d

cha zainol said...

tragis kan anak muda zaman sekarang. macam dah tada lain yang boley di bangga kan. gambar minum jugak nak di upload kat fb. stylo habis lah konon kan.

i am S!L4H.. said...

haha. tajuk sgt kontroversi. hakhak

khairul akmal bin azman said...

runway: ok2..komen diterime..hehe..tq!


cha: manusia akhir zaman.kite ni yg risau anak2 kite cmne la mase depan nnti.



silah: yup!