Sep 15, 2011

best ke jadi "player"?



sok cuti..best la..gua le tidor lewat mlm ni..x pun may be malam ni  gi main futsall la..sempat nak update blog ni.jum2 check it out brader2 n mak cik semua..

player?.bukan nak citer player bola sepak ke anee...ni player kaki main perasaan, kasanova, dan sewaktu dengannya.hehe..bagi gua la..dulu gua camni gak..tapi now da insaf ..wat pe mainkan perasan org..next time kite lak kene ...nyesal dulu pendapatan ..nyesal kemudian tarak gune la taiko.. kalau kite gi rosak anak dara owang. mane taw next future "olang wat lu punye anak mengandung"..? sedey pun tarak gune maa..

daripada jadi player..baik jadi peramah berkawan..ko kawan je semua org..tp jgn sane ko ckp cayang..cini ko cakap cyg..kawan2 sudah beb..x yah nak lebey..kalo da gatal sgt..masuk minang je..x yah nak ringan2 ke bagai..hahaha... peringatan kepada gua gak..!




p/s: "Choose the boy who takes you home to meet his parents, not his bed!"

53 comments:

~ WafleCoKLAt ~ said...

yub .. btul 2 ..xbaik main kn perasaan org baik guys or gurl .. nnti siri sendiri yg akan kena padahnya.. better jg hati pasangan masing2 :)

cik sakdi said...

adeh,, player..aku dulu zaman skolah player, tapi dah xbuat dah.masalahnye yang kene dipermainkan dulu xtau yg beliau dipermainkan. haha aku stop sbb takot kene balik. karma kan. hehe

Run Away said...

rasa nyer mcm best...nasib bek sy bukan lelaki tau..;d

Paris Hilton (M) said...

best. haha but its karma....

Hanie_Dew said...

betul betul betul. bak kata omputeh. 'waht you give, you get back'. so sentiasa beringat danbuat baik kat sume orang. insyallah balasan baik kite dapat.

**nak feat ko. boley je. kitorang tak kesah. jom.

Izzaty Ishak said...

Oh jauhkanlah bab permainkan perasaan orang. Someday, we will get the same awful feeling like what we've done to others.

Pesanan utk diri sendiri juga.

;)

khairul akmal bin azman said...

wafle: berbuat baiklah ketika hidup ni kan..hehe..


cik sakdi: bagus..x lmbt lg nak salam penyesalan..hehe..


runaway: rase mmg best..dosa pun best la..hehe



hanie: agree..komen yg best..lagu ape nak feat?



izzati: erm! pesanan tuk diri gak!

Hanie_Dew said...

tahla. kalau nak feat lagu. tak nak record muke. nak record sore je boleh.

khairul akmal bin azman said...

hanie: taw la muke gua x markt

YOUsoF said...

Waah pengakuan yang jujur di situ! Bagus bro kau dah berubah.


Betullah, kita buat baik insyaAllah kita dapat benda yang baik, macam tu jugak sebaliknya..



So kau bila nak masuk minang anak dara orang.. Peminat² come² ramai, pilih 1 yang tercomel sudah.. hahah

khairul akmal bin azman said...

yusof: masuk minang kai wet bro.
tgu gua kumpul aset dulu..hehe

Jue said...

diulangi..not his bed. setuju!!!
zmn la ni...ish ish..ssh che nak ckp nooo
nak kawen lah thn dpn hohoho

khairul akmal bin azman said...

jue ..baik jue..kay mndgr arahan

~SaL IjOu~ said...

penah kene ngn player..hati remuk x terkira..sampai skrg terkesan di jiwa..sob*

Izzaty Ishak said...

What goes around, comes back all around.

*tetiba

YOUsoF said...

Haha. samalah kita Kay!

khairul akmal bin azman said...

salijo: x pe..blaja dr pengalaman kan



izzaty: btul tue..izzati x player kan?

khairul akmal bin azman said...

yusof: baru le jd mmber baik gua!

Hanie_Dew said...

muke ko record la. muka aku tak nak. sore cukup la. takla orang nampak aku miming. kan. kan.

khairul akmal bin azman said...

hanie: ok..beres..muke aku kalau ade kan..ramai lak nak pinang.. (poyoness gler)

~SaL IjOu~ said...

yep..pengalaman menjadikanku lebih berhati2 & tegas~

khairul akmal bin azman said...

sal: erm...must strong la..life must go on ya!

Cik Purple Pinkypuff said...

aih?? sal player pulak~~ hihi.. tol arr.. player nih golongan lelaki yg berada d ranking pertama yg cp menyampah, skt hati, benci, rase macam nak pukul jek~~! #pehal tetiba cp emo?? ahaha.. pasal gua salu kena la ngan abg player nih.. haaa.. skang cp dah tak mau kapel2 lagi, baru taw! puih! ceh.. #ter-emo skali lg.. maaf yer.. haha..:P

Asniza said...

suka ayt ko yg last skali...
btul2.. pilih laki yg nk bwak blik jmpa ngn family die trus..
tu baru laki yg btul2..
cam aku... p jmpa bakal mak mentua.
oK ler..

~SaL IjOu~ said...

itu pasti!~ =)

Edy Fee said...

uda click iklan.ehhe yup kawan lg bgus..takde msalah

Lieyly ︱ Alia said...

agak sakit hati kalau dimainkan oleh player2 neyh kan..ahaha !

baling kepala depa ngn bola bru tau..

khairul akmal bin azman said...

cp : terkene la ni ek..sabar2 ..mne taw cp dpt jdoh yg lbh baik kan2..hehe...



asniza: yup..bru gentle..kalaw ikhlas dia bercinta..jmpe parent dulu la..



sal: arigato !



edy: taw xpe..lgpun kawan selesa nak cter ape2 pun..



lily: baling..ang jgn x baling..bg penampaq pun tak pa..

Asniza said...

ye... mu sbgai laki.. lagi kne bertanggungjawab kat gF ko..
ingat2 lah etek..
n pompuan lak... jgn percaya ngat kat laki ni..
kan2??

khairul akmal bin azman said...

asniza: aku mane cara sangat pompuan kat poli deh..saing gi class pun ngn laki jah..peminat girl byk la..tp layan gitu2 je..hehehe

Aweyn said...

aweyn suke ayat p/s kay tu..

in my opinion,it goes like this "be a man! don't approach her but approach her wali" :)

khairul akmal bin azman said...

aweyn: yes!..bru bakal mertua respect kan

Eina Azlina said...

btl 2 kay....Allah skg bls anytime je kt sp2 yg main2 kn perasaan org lain...sbb mrk 2 antara yg teraniaya...

anne jasmine said...

macam da biasa jd player je?

indonesiatooverseas said...

betul, satu orang sakit hatinya karena kita, hilang kesempatan berkawan tak terkira. jika dia cerita ke orang orang pasal kita? rusaklah citra kitabetul, satu orang sakit hatinya karena kita, hilang kesempatan berkawan tak terkira. jika dia cerita ke orang orang pasal kita? rusaklah citra kita

Azham Vosovic said...

nasib baik sy bukan player, all time single! hahaha

teha said...

tak payah laa eh jadik player.. xbaek.. hehe

asfira aminuddin said...

tulahh lelaki mmg tak rugi tang mana tapi nanti tanggung je la pembalasannya. pompuan ni payah. lagi lagi kalo pompuan yg lonely and mudah percaya. kesian tau.

khairul akmal bin azman said...

eina: yup..insya allah kay xnak jd player lg la..hehe..



anne: x biasa la..muke x market la.


indonesia: dari seberang.komentar yang baik!



azham: same la beb..every day is single..



teha: baik cik teha..



asfira: btul2..so jgn amik kesempatan yer buaya2 darat diluar sane..

bighagenjo said...

uiyoooo
kau playerrrzz..

ayuna ayuni.. said...

yang tak baik tu ramai yg orang suka...


best la kot, sbb tu ramai yang dapat gelaran ni...

:)

khairul akmal bin azman said...

bog: dulu la weyh..skunk aku x la..!hehe



ayuna: tu la sal..x baik la men perasaan org..hidup dlm cacian.

Edy Fee said...

nak citer pon kne tengok gak bro..takut kwn mkan kawan

khairul akmal bin azman said...

edy fee: yer ke..cri kawan x mkn kawan la beb..hhe

YOUsoF said...

Tapi aku belum ada kenderaan tayar 4 macam kau la Kay.. hahah

khairul akmal bin azman said...

usop: nti ko keje rajin2..de la kete..
rezeki ada mane2 la beb

ABU said...

aku tak suka permpun player.. sama seperti aku tak suka jadi plyer.. yaaaa gitew ayat aku hahahahahaha.. btw, nice entry :D

khairul akmal bin azman said...

abu: tq beb!
entry lu pun best2 gak..

Fara E's said...

player tuh hape ? haha

Asrul "iLham" Sany said...

"Fulamak, ayat last tu aku suka!" Amer teruja.

khairul akmal bin azman said...

fara: wat2 x taw lak dia ni..


asrul: yup..makan dalam kan ayat tue..hehe

Redbloodsnow said...

hate players. nak aje kasi tapak kaki kat muka...hoho

adrinaqamarina said...

betul. dari jadi player, kawan je. tapi nak kawan pun, jangan dok sayang sayang, macam ko cakap la. hahaah, jap g kang, kena cop player pulak. tak pepasal. -.-'