Sep 13, 2011

ape celop!..cakap nak gah..

yuna..humble je.i like..!

hi morning everybody..nak update la before kelas kul 12 nnti..(lambat lg) ..nak ce cter cikit tajuk kat atas tue ha...ni gua nak wat sketsa sikit..hehe...selalu gua jumpe status on fb la.. x pun twitter..
  • i nak beli i phone 5 ke i pad...?(nak bg taw ko anak lot la..hehe..)
  • yesterday i gi pavilion..ramai boy usha i..may be i like diana daniel kot..(pasan giler ko jah)
  • my hubby beli suzuki swift car..huhu...(yg beli bf ko..dia pun x kecoh2 cm ko.haha)
  • mlm td i spent RM 1000 shopping nye pasal ..(bajet up to date fesyen la)
  • i makan kat hotel 5 star bersama hubby..candlelight gitu..bg taw 1 facebook ko gi..(aku pun cakap untung la..)
bg gua cakap biar "humble" sudah. ala2 merendah diri lagi baik..tuhan pun suke kan..yer dok?.
bak kata zizan..cakap pakai otak..jgn pakai sedap mulut je..ape celop!!! cakap nak gah...riak2 kan amalan syaitan..hahahha....


p/s :sila2 tambah dialog lg?

36 comments:

cik panadol said...

tak suke org yg show off mcm tu....riak!

khairul akmal bin azman said...

cik pnadol: yes!. agree!tq2 my first komen!

sukasuki said...

penah tanya member,

sy :eh, muet dapat bape?
member : sikit lagi nak band 4.

cakap jela band 3.

Umie Artoqiemie said...

kat home skrg ni byk status macam tu.. aduyainya pon..

Izzaty Ishak said...

Untunglah spend RM1000 untuk shopping kan.

Sebulan gaji dia rembat satu hari je. Err,

Hanie_Dew said...

ntahnye. nak beli baju, dah beli baju, nak basuh baju, nak pakai baju sume nak update kat FB.

**beb kalau orang pinjam xnak bayar, ko bagi je surat peringatan secara formal. mesti dia malu gila.

Hanie_Dew said...

hahaha...memang id blog ko sama seperti di kad pengenalan kan.

tu sume Jue punye keje. hahaha

Amna.Qadeeja said...

haha kelas kau jah ! cakap nak up je kan kahkahkah

Cik Purple Pinkypuff said...

hehe~ biase la wak.. manusia kalau takde sifat cam nih mmg tak sah.. kekadang kita sendiri pun tak sedar yg kita bperangai mcm nih.. :)

cik kartun said...

itu yg dh berlaku..yg belum brlaku???
cakap lagi besau..lagi nth pape..
CTH : aku nk beli kreta.., nk beli umah, nk beli tu..nk beli nie..
* belum tentu nk beli nye klu wet tarak huhu

YOUsoF said...

•Fuhh, gua baru siap gilap superbike baru gua tengahari tadi.


•Alamak, kecik pulak baju 'PADI INI'. Nasib baik poket sugar daddy I tebal...




Betul lah, humble.. Tu yang terbaik kot.

Fara E's said...

rase hot sgt lettew , haha

H a n a said...

tampar je org cm tuh.. "hari ni ai beli spender triumph.sugar dad ai blnje.mak pak ai kt kg tak tau tuh.sy suke ittewwww"..hahahha!mcm ni boleh.cm siellll jek.

kotak bulat said...

tak tau nak pergi ke tak sambung belajar kat luar negara ( nak bgtau la semua org yg ko pandai)


hehehhe.. :P

Run Away♥ said...

em...dia tak pasan kot..atau sikap dia mcm tu...hek...;d

Finaz Jaafar said...

huhu..lagi ayat annoying
" i love you sayang bla bla bla "**pe hal ko nak gtau satu fesbuk tu ko sayang pkwe/mkwe ko??ewww~

Bella Azam ♥ said...

haha. bajet je lebih org2 macam nie.
tp lantakk dorang.
janji dorang bahagia. :p

aziekz said...

riak tu syirik...bahaya,,,
nauzubillah min zalik,,
be humble ok...and sentiasa bersyukur...syukur dengan sabar..:)

khairul akmal bin azman said...

sukasuki: haha..band 3 pun payah nak cakap kan..hehe..



umie: org cm2.. block jew..hehe.


amna: kelas kau jah gak..haha...



cp: dlu kay cmni la..lame2 le pikir sendiri kan..hehe..



kartun: citer bagai sane sini..tp habuk pun xde kan..



yusof: siap kasi wa link lg..tq2..



fara: bukan hot ...tapi seksa der..



hana: geli geleman gua bace..hehe...



kotak bulat: yes! gua pun salu dapat ayat cmni..




run away: entah la..




finaz: ni dialog gua paling suke!!!!!!terbaik!




bella: agak bahagia ke?jeng2



azie: amin..komen yang baik..tq...!

adwafarahin said...

kadang2 nk muntah pon ade kan menunjuk2 plak :P

khairul akmal bin azman said...

adwa: muntah je wa...tp jgn kene kay lak..hehe..

Hanie_Dew said...

ye la 21/10 kitrog bagi e-cake. ok!

Hanie_Dew said...

nak jadi watak utama ko kene la bodek Jue.

Cik Aish said...

huhu terlalu show off pun tkleh gak tu..:) tp tu la..hak masing2 kan..kt redho jelah.haha

khairul akmal bin azman said...

hanie: ok2..jgn x kasi lak..nti aku bodek si jue tue..hehe...



cik aish: yg kite jd kn pedoman kan..

hafrawiey ozakawa said...

so nice ur entry.no coment except jelez.hahaha..
follow back if pleasure

Etong said...

hahaha kalau lelaki sdh muak, apa lg kami sekaum ni hahaha lek ja laa.buat2 x nampak. nnt tambah dosa mengutuk haha

khairul akmal bin azman said...

hafra: entry biase2 je..nti kay keep in touch yer


etong: btl2..harap entry ni jd iktibar bukan nak aibkan org.

khairul akmal bin azman said...

hafra: entry biase2 je..nti kay keep in touch yer


etong: btl2..harap entry ni jd iktibar bukan nak aibkan org.

Asrul "iLham" Sany said...

ko dengki ngan diorang ek? kah3...

biarlah diorang... kekadang 'fb' tu hanyalah untuk 'melarikan' diri dari dunia nyata...

:D

khairul akmal bin azman said...

asrul: hehe.,agak la dengki..xde mknenye..just tulis je beb..trime x trime hak masing2 kan.

Eina Azlina said...

haha...sumpah kelakar la...tp ad isi yg mantap...
i like!!!

Jue said...

aku x kisah org nak update ape pon sbb aku jarang bc hahaha kekdg thibur gak

psst; pnah gak post kat fb tanya if aku ptt beli dslr ke tv 32". reason tanya time tu sbb aku cuma dpt beli satu benda je time tu hahaha

khairul akmal bin azman said...

eina: tq eina!isi yg mantap ek.nti kay update entry best2 yer.



jue: oic..macam tue x pe.bukan riak kan..

Eha Solehah said...

secara jujur eha x suka orng yng post at wall cm uh.... jujur ader gak perasaan jelas sebab eha x der hubby... seng cter kapel... then eha x suka bab die orng suka menunjuk.... x elok sikap macam uh... tol kn?

Ckin Kembaq said...

betul tu..cakap pakai otak.. hehe ^_^