Jun 8, 2011

kawen meriah?cerai pun meriah?,kah3..

gambaq hiasan.ang pa wat x nampak da..

  • bismilahirrahmanirahim..salam sejahtera semua.cik nak habaq ni pasai tajuk di atas.. hang pa tgk artis2 kalau dok nak kawen,pergh meriah bagai nak rak..biasa la.."public figure la sangat"
  • tapi cik memang tertarik kata-kata abang ben..dah jadi satu trend sekarang.kawen je kene ada tema ala2 garden la..candle light(eh ni bukan tuk couple ka),inggeris,cowboy la..and so on.
  • agaknya dowang semua malu .. biasa la..tak kan nak dok wat kahwin simple2..malu ka??adat pepatih lama kita kalau berterusan lagu ni  akan pupus r..melayu mudah lupa..(kata tun mahathir)
  • dah trend si laki jadi anak ikan..yg perempuan dok hambat laki owang.."apa ka jadah semua ni!"
  • last2 cerai2 masuk melodi..jawapan statik (kiteowang tak ada jodoh,no comment,its my personal,sorry).masa ang kawen sibok kalut2..nak meriah2 je na..tup2...last2 la cerai dok sedeh tak guna cik oi!biaq p aqu la nak bobel2.blog aku bukn blog ang..hehe..(laugh)

    p/s:try loghat utara biaq x pandai sgt..(kite kan 1 malaysia)

    24 comments:

    ..cik gugu.. said...

    laen betOl loghat utara nih ;)

    khairul akmal azman said...

    gugu: sowie la..cik baru nak blajaq
    utara+singapore..2 jd sebut lagu 2..harap maaf ek.

    Aisyah Aina said...

    nak kawen! nak kawen! hahaha XD

    khairul akmal azman said...

    ecah: gatai ang ek..nti kasi aku kad..

    chemay said...

    macam chemay punya prince william la..
    kahwin gempak gilaa..
    then dengar cerita dah nak bercerai berai pulak
    :(

    aqmalazmi said...

    hahaha..kan??
    harap dijauhkan cerai meriah ni -.-"

    khairul akmal azman said...

    chemay: org baik utk psgn yg baik..
    hehe..

    aqma: 2 la pasal..aku nak ala kadar je..xnak grand2

    wanyromly said...

    bila na kawen kemainn meriah, tpi bile cerai senyap2 jew.. tu la deyh.. haha

    khairul akmal azman said...

    wany: agree..tue la..btter kawen dalam kesederhanaan jew..

    wanyromly said...

    yesss .., i loikee :-)

    alinac lover said...

    salam kenai!

    Lieyly ︱ Alia said...

    aw aw khay nak ckp utagha ah ?
    mehh3 cek nak ajaq mai !

    adwafarahin said...

    pelan2 blaja ckp utagha na
    hahaha ceq org utagha terar da nie
    *belagak jup lalala~

    khairul akmal azman said...

    wany:suke bangat dia ni..hehe..:)

    alina: kenai2..salam2..hehe.

    lili: ok..ajaq cik noh..cik x pandai sangat loghat utagha

    syrupmasin said...

    amboii..pandai noh hang dok cakap loghat utara..bangga cheq..

    khairul akmal azman said...

    adwa: mintaq asah lg ye cik nye loghat utara.

    sirap: saje nak teroka bahasa baru..
    adat bahasa kita kan indah!

    nelly said...

    manusia ni macam2 ragam ~

    khairul akmal azman said...

    nelly:lumrah manusia..

    MyMye MyMya said...

    Kawen n cerai mcm sama je bg dorang...

    qlah said...

    salam khairul ,

    layan je la kan ~ hehe .

    chentasiboolat said...

    bende ni diorang anggap mcm satu permainan dunie agaknye..

    Anonymous said...

    Artis n bukan artis same je...
    Dah jadi budaya sgt
    Hahaha
    Hrp2 kita semua dijauhkan
    Dari golongan tu... Amin...

    wanyromly said...

    takan na sedyh plak.. adess

    khairul akmal azman said...

    thanx all compliment..!

    wany:tq adik poyoness