Jun 28, 2011

jangan ego la sangat lah

peminat tegar "germany"

salam mukadimah:
hi semua..taw "ego" x??bukan moto ego k mak bedah oi..pang sat lg aku bg kunk..kite kalaw da buat salah or sakit hati org cepat2 la mintak maaf..x rugi ape pun...gua pun dulu ego tahap gaban..tp bila umo menjangkau.. berubah la ckit..senang memaafkan dan mintak maaf kat org.

  • jika gua still ada sifat "ego" insyallah ramai la mmber2 gua tglkan gua...
  • or..gua kalo de wat salah ke..gentle la hadap je muke org 2.."skunk gua wat salah..mcm mane nak settle"??kedai mapeley sttle la der...kite kan sesame islam
  • dalam percintaan..jangan ada ego nak ngaku suke kat some one..pasai gua dlu ego la sgt  nak cakap suke payah bebenor kat awek sorang ni.last2 dia pilih laki lain..melopas den!(mase dia de bf,baru dia ckp pnh suke den)xpolah..xde rezeki la ni!
  • even kalau kowang anak tan sri pun jgn nak berlagak sgt la..cool2 sudah!..(yg kaya bapak ko.bukan ko)
  • so.marilah kite bermaafan!x payah berdendam la..
  • sedang nabi le maafkan umatnye..ini kan kite just "manusia"..(x lari lakukan kesilapan)
p.s: salam semua!

42 comments:

Izzaty Ishak said...

Sebab ego, gua dah terlepas seorang mamat. Gua suka gilaaa kat dia dulu. Tapi tak bgtau. Now dia dah ada gf. Gua jugak yg sorang2. :(

khairul akmal azman said...

izzaty: lu same cam gua..xpe la kite blaja dr kesilapan k!

Cik Purple said...

Mintak maaf~~ tumpang lalu yer..( mintak maaf jg kan??hihi~~)Have a nice day!:]

syrupmasin said...

aku nk ego jugak dekat sini :D

khairul akmal azman said...

purple:

maaf diterima..tq aw sudi komen my entry

sirap: langsi ko ek kat blog aku?

hudaa.udey said...

ego?? haha! aku tak ego! aku direct je lau suke sesape.. tapi kena pandai cover r.. pmpuan xkan nak mengedik pulak kan.. :)

haa! cakap sal bermaafan.. maaf!maaf!maaf! *ayat nabil.. hehe :P

khairul akmal azman said...

@huda: minat btl kat si nabil yer..
hehe...
comel la ko..msti byk peminat kan

cucu umie said...

sifat ego itu memang akan wujud dalam diri kita but better kurangkan sifat ego itu baru ramai orang akan sentiase rapat dengan kita incya-Allah

khairul akmal azman said...

@cucu umie: komen yg mbina...tq aw!

velasrizal said...

tak yah la ego2..nti org tanak kwn

Nur said...

bab lain ego memang tak tinggi but when it comes to guy esp the special one, haaaaaa..ego kental kalah tembok besar china...memang tak dapat dibendung lagik.

kaseh suchi said...

ego x ego....
kalo wa senyum skali lu buat derk ja...
wa jeling kat lu, lu jangan kata wa ego lak der....

khairul akmal azman said...

@rizal: 2 la pasai..wat biasa2 sudah!


@nur: normal name pun laki..tp x sume laki dat type

khairul akmal azman said...

@kaseh suci: wa x langsi ngn lu la beb!

kaseh suchi said...

hahaha...
tesilap lepas geram maafkan kanda ye adinda

Diary oF Mine said...

betol... setuju sgt2 ngn entry ni.. best wei... xyah la ego sgt... xnak maafkan org bagai... tah2 dia lg bnyk wat salah kan.... huhu

khairul akmal azman said...

@kaseh suci: bende kcik saje..apa de hal!


@ufa: xyah nak ego sgt..allah murka!

nawal addina said...

best !!

semua org ade ego , boy n girl same jee :)

awk tahu , yg ego sbnarnya bkn boy , tapi girl ;)

khairul akmal azman said...

nawal: really?
salu org ckp laki je egois

Budak Botak said...

Semua orang ada ego, sama ada byk @ sikit ja, he3...

Entry terbaru -> Cara Budak Botak Dapatkan Backlink Dari Website Luar Negara... (",)

khairul akmal azman said...

@botak: gua sokong ayat lu.

Miz Novexx said...

sebab ego, mamat yang nak usha saya dah lari... huwaaaaa!!!! tak mahu ego lagi, insaf dah~~~ hahah

khairul akmal azman said...

@miz novex: next time jgn combunk2..

Miz Novexx said...

hahah, yelah tu ;)

khairul akmal azman said...

@miz: comel pic!

laskar pelangi said...

menci orang ego. ;D

khairul akmal azman said...

@cik pelangi: jgn kawan org cmni..x bgs!

Bella Bell said...

betul tu.. tak perlu nak ego sangat... tak bawak untung pon kalau ego.. kan? hehehe!!~



^^

chemay said...

heee.
ego.
selalu sangat kena tegur ngan family.
adoiii
-.-

khairul akmal azman said...

@bella:mmg btl la...lg rugi ade la..hehe

@chemay: 2la..next time jgn ego sgt

Lieyly ︱ Alia said...

kalau ego terok sngt pon xelok uh..
wat skit kepala ja...
ego sikit2 ja ^^

alif haris said...

adduii bro .. sadis r yg ketiga tu ..
takpe pasni jumpe gurl yg diminati ckp terus terag ngn die .. huhu ..

iKhRam said...

ego.. dengar perkataan ni pun tak best..

dengan ego byk perkara terlepas.. aku pernah merajuk dgn mak abah.. last2 satu benda pun aku tak dpt.. apatah lagi nak kene pujuk.. langsung tak de..

melepas aku.. ni semua sebab ego la nie.. hahaha

Fyqa said...

org ego ni wat hti sakett




ahakks

Acik said...

ego tu macam kena ada jer ... tp biar bertempat n kena masa dan gaya lar! heheeeee ...

puteri ain said...

sangat2 setuju ! :D

NuSaNa NoSa 91 said...

mmg xsuka ngan org yg wat slh, tp xreti nk minta maaf.. bukn susah pon nk sebut maaf tu.. lgpon, tu slh sendiri.. huhuu~ =.=

khairul akmal azman said...

@tq kowang2 yg komen kat sini..
terharu aku..rase d hargai sgt!

HonEyBuNNy said...

yeahh..

kalau nak ego haruslah bertempat jugak kan rabbit boy..haha...

aizamia3 said...

dalam keadaan ai.. kami kenalah bertolak ansur, kalau memasing taknak mengalah habislah.. ;)

cikida said...

emm bese laki2 ego ek ? ehhehe..=p

Nurnajwa said...

Hahahaha, ego laki biasenye tggi kannnn? :P