Jun 29, 2011

follower ramai.tp entry kureng!



salam!tajuk hari ini "follower ramai.tp entry kureng!..jeng3.."..
  • bukan gua jeles tgk kowang2 follower ramai..tapi kdg2 panas gak kat shoutbox "Sila follow me.cam malas gua nak layan
  • gua lagi respect blog nye kurang follower tapt entry best..
  • trend sekarang gua perhatikan kalo blogger tue cantik ke macho.org terus tekan button "follow".lumrah manusia.nmpak kecantikan semata mata
  • gua plg hargai kepada pengomen2 entry gua..kerana dowang sudi membaca dan memberi respon.nak dibandingkan dengan org follow blog gua..tapi entry gua pun x pernah komen..pe jadah nye..
  • gua respect "abg ben"..follower ramai ..pengomen entry pun ramai..dia mmg laki blogger role model gua.kite tulis entry bukan tayang rupa!..tapi idea-idea...
  • orang yang cantik/hensem tak menjamin sgt blog nye best..yg penting isi blog tersebut..jeng3...
  • kalau boleh kuwangkan cerita2 personal..contoh "aku xle lupekan ko b,aku cintai ko,ko la saje milik ku,aku dan dia berasmaradana.haa..tgk entry je..gua x ingin nak bace..hahahahah...
p/s:gua tabik spring kat pengomen semua..ingt nnti nak bg some prezen kat yg kuat supporting blog gua..
nantikan ya!

50 comments:

..cik gugu.. said...

ahahaha point last tu xleh blah..

tp aku sokong n3 ko nih ;)

syrupmasin said...

perghh..luahan dari hati nih..garang nmpak :D

Lieyly ︱ Alia said...

yahh ayat last tuh sokong gila gila , syg sana sini...xpyh nk tunjuk lah sngt kan..

suka entry neyh ^^
entry kay pon ramai org komen ^^

Wani said...

owh..walaupon x kuat, tp nk present jugak boleh? hihi =D

hudaa.udey said...

ayt last mmg xleh blag ekk.. haha! tp ade btul jugak! ahha

FariehanIbrahim [LBC] said...

dunia blog skrg da jdi mcm2 dh..
pakat dk kejar followers jer..huhuu

khairul akmal azman said...

@gugu: point 3 n last suke ek!.alhamdulilah..


@sirapgemok: gua mmg garang la..bkn kasanova cm ko ckp..hehe..


@lily: agak2 personal x ya publish kat public kan2


@wani: sila2..usaha tgga kejayaan


@huda: tq like..!

Scya Lollita said...

ak dalam kategori mane ntahh haha

khairul akmal azman said...

@scya:menang tanpa bertanding kot.hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sma la... zaty pun kdg2 xgna i follow u follow me back...klau nk sngt zaty follow t zaty bg bedak follow me...^.^

Izzaty Ishak said...

KAH KAH KAH! point terakhir tuh memang semak. Bernanah mata. Part "you follow me back plssssssssss" paling parah.

Tabik spring utk entry ni ;)

NuSaNa NoSa 91 said...

komen khairul tu dh cam hadiah utk kitorg.. hihii~

emmm.. tak tau la knp diorg duk kejar sgt followers yg kdg2 xsetia tu.. bila org unfollow, baru teriak.. huhuu~

yg penting, hargai readers.. kn?? ^_^

khairul akmal azman said...

@ 2 izzati: kowang 2 komen mmg terbaik wok!

xera anuar said...

ha mana present aku nyee? huhu

MARIA LIZA said...

betul2 tu...dahtu bangga dapat ramai follower...yg malasnya nak paksa2 org follow..saya tak kisah..nak follow ke taknak follow sukati lah ye..

Izzaty Ishak said...

Pergh komen pukal nampak. Ingat kan raja lawak je sms pukal. Hahaha :P

khairul akmal azman said...

@xera: ala ..ko dekat je ngn umah aku..nti aku blanje tosey kdai mamak k..


@liza: btl3..follower xyah d pakse2..dia dtg sendiri


@izzati: komen pukal la..jimat skit bebe..hehe

xera anuar said...

dah la lunch kat mamak, opis kat mamak,
bosan aku derrr... belanja la mcd
yahoooo

khairul akmal azman said...

xera: ok je..aku ingt nak jmpe ang b4 nak balik kelantan..bole bg pic ang sekali..wat segmen review blog baru kat blog aku.amacam??kompem ramai add blog ang??

aqmalazmi said...

poyoness..aku bukan mcm tu kan??
keh keh keh..
aku baik ape dengan kau.
kan kan kan
HAHAHAA

khairul akmal azman said...

@aqma: lu ok saja tailo..salu komen2 entry2 gua

mrs.asrafovic said...

haha..best2...

jjur entry nih~~

btul sgt laa..follower rmai tp entry

ntah aper2...

mood:skong smbil berpoco2~~

HonEyBuNNy said...

ila cukup xsuka org singah dekat chatbox cakap follow me back...

buat xtau sudah..hehe.

ila nak berblog biasa2 ja...xnak la jadi over2 sangat dalam blog....

lagipun xsemua benda kita leh cerita dekat sekeliling or bgtau semua org..huuhu

aizamia3 said...

pergi sana pergi sinun jumpa pulak blog ni..
entry yang menarik.. kita jangan terlampau mengejar followers sedangkan tiap entry tak ramai pun yang komen.. yang penting info yang cuba disampaikan meninggalkan kesan mendalam..

Cik Ungu Kamila said...

setuju dgn semua point. honestly, saya lagi suka kalo visitors tu tinggalkan komen drpd folo blog sy. but org skrng suka folo dan sbg blsan kita kena folo mereka balik. adeii.

Bella said...

suke pint 1 ngan 3 :)

mohd sasuke said...

setuju gak..hehe

Nur said...

haha..yang last uh memang annoying gile, kalau ayat macam tuh plus dengan ejaan yg ewww..memang rasa nak bagi penampar je

★ Gadis Merah jamBu★ said...

setuju sgt tapi
blog saya ade gak la personal sikit hehehe




lagi bagus lau buat


second blog ..private =')

cam saya ! hihihi

Miz Novexx said...

dah komen ni, mana hadiahnya??? ( gila kejam )
bulan ni memang banyak entri pasal frust la, kechiwa la bla bla bla...

Asrul "iLham" Sany said...

aku nak prezen menan transformer baru buleh? kahkahkah

ABU said...

gua follower gurang entry pun kureng..ayoh!! hahahaha

bibi bibo said...

yeyehh dpt present . hahah ! nti sy bg alamat ruma yer .

nawal addina said...

:) tak guna folower rmai kalau pengomen takde

xera anuar said...

Ok set chor. Bileee

khairul akmal azman said...

@all: tq kowang sume komen blog gua..



@xera:weekend ni la.b4 aku nak blah pi kelantan

sukasuki said...

hehehe..setuju..

follower saya sket saje.tapi saya gembira sebab sket..nanti tak terlayan lak kalau ramai2..

Sang Pencinta said...

wa komen untuk sekian kalinya..

wa layan blog nih..

cikida said...

yezzza...layannnn !!!! ahha..caiyok2.

Bella Bell said...

ko sama macam aku.. aku pon suka hargai pengomen2 aku.. pembaca setia blog aku.. aku rasa macam nak bagi hadiah je kat dorang kalau aku kaya la.. hahaha!!~



^^

Fyqa said...

betol2 luahan hati ni..




;)

AmiZa_izaMA said...

ade2 jew la.... huhu... yg pntg hepy.. bak kata lu.. blog lu.. lu punya suka la kn....

mykhalis said...

tau je ada hadiah terus datang menggomen..wahahahah

Cik Purple said...

fuh~~ panas! panas! hahaha~~ memang terbaek!! :) sy tergolong ke dalam golongan di atas? =_='

Nurnajwa said...

ehhhh, nk kasi hadiah kt kte ehhh?

bakkkkk! XD ta nk mhal2, murah2 jekkk

alif haris said...

hahaha .. thats rite ! aku cari follower yg ikhlas follow blog aku je :)

bukan atas dasar simpati atau dsar konsep "aku follow kau,kau follow aku".. sorry sikit .. huhu

Diary oF Mine said...

nsib baik xbnyk post sal personal kat blog... klau x msti jd bahan dak kay ni... hehehe... nice entry oo... thumbs up!

darla carolina said...

oke entry mmg taley blah HAHAHHA :DD

Cinta Si Dewa Dewi said...

salam.. hehe.. btul tu, lau flow ramai but xde entry nk wat pe kan? :) paling mnyakit kan ati pabile org shoutBOX kte "hyeee u.. i da folow u aw.. so flow me back ea.."kelakar n mynmpah glerrrrrr2...huhuh... i lagi ske if blog i xde sape nk folow..sekurg2nya give coment tak kesh baik ke bruk ke. lau rmai folower pown xde org komen lagi pelik kan? p/s: nmpak sgt pilih RUPA..huhuh...

princess said...

apesal lawak kemain entry ni . HAHAH . especially part yg last2 tuu . hehe