May 2, 2011

mayat osama di "Adobe photoshop"??f**k...

SALAM 1 MALAYSIA SUME! (CAM AHLI PARLIMEN LAK)

Sekarang ni kecoh pasal Osama Laden meninggal dunia, x lama lepas tue kecoh pulak pasal gambar mayat Osama sebenarnya diedit menggunakan Photoshop, adeiiiiii. Korang dah tgk teknik2 nak menghasilkan gambar cmtu? Jom kita tgk kat bawah nie, gambar mengandungi unsur2 ngeri ye...

Gambar gigi waktu hidup dan mati yg sama...
Asal gambar luka dari muka orang lain...
Sapa edit nie? Baik ngaku...

Camna? Dah tengok kan? Kejap ja nk kantoi kalo buat keja jahat. Jap nak kol Presiden Obama tanya apa kes gambar2 nie diedit, he3... Baca sorang2 ja? Kongsilah dgn kawan2, he3...

Sumber: http://www.budakbotak.com
(TQ KEPADA SI INFO NIE)

24 comments:

adwafarahin said...

erk?

macam2 lah skrng nie

aqmalazmi said...

ayokkk...
biar betul..
arrkk..
tanak telibat..
takot takot
HAHAHAHA ('.')

aqmalazmi said...

weyyy ape tajuk lagu blog kau nie..
heeeeee........
bolh bagi tau tak wey??
*mati la muka tak lalu

khairul akmal azman said...

adwa:biase la..manusia akhir zaman..
macam2 dah..

azmi:nti gua send tajuk lagu ..
interested kat lagu blog gua ke"?.

aliarosli said...

macam-macam lah deme nie

lepas nie ape pulak?

khairul akmal azman said...

alia: 2 la sal..
ish2..ape nak jd dunia skunk ni.

Cikbeyla Nabiella said...

Osama idop lagi ni. ade kat uma aku.
hahahha. :p
yg kat bhgian jngot tuh nmpk sgt edit. sebab blurr.

khairul akmal azman said...

beyla:
kay pun rase cm2..

Syafiq Mohtar said...

Mane bole osama mati kene bom...
Osama kan tinggal kat secret vault kt rumah putih dari zaman bush dulu...

khairul akmal azman said...

syafiq..
u.s jgn ske sgt laa
takut sejarah 11 sptember berulg lg..watch out obama

Joey said...

memang edit pon...law x kenape dye war2kan yg bahawa mayat tu akan dikembumikan kt dlm laut...dye xkasi rahsia ni bocor law kembumikan kt atas darat...kafir pembohong...

einz said...

osama ntah wujud ke x..ari tu dh ckp dh meninggal.. agenda amerika ngn yahudi sume nie..

Jawatan Kosong Terkini

Bella said...

2 la penuh kot link kat fb pasal mende ni..memg xde hati perut sedih taw,,

khairul akmal azman said...

jeoy:
name pun kafir..kaum di laknat..jgn terpedaya ..

einz: yup2.agenda mengalihkan mata dunia..

bella: oit..da keje yer?

Shamsuddin Amin said...

ade2 je la dorg ni...
pape pon
klo btul la tu mayat osama...
jom la ramai2
sedekahkan Al-Fatihah...^^

si gadis ayu said...

eiiiiiiiiiiiiiiii.....

Sham said...

salam kenal...

har har kantoi dah obama...!tapi tak setuju betul bila ada orang cakap:dunia akan lebih aman bila osama mati...

ABU said...

tipu ka ni..

khairul akmal azman said...

adik: hye...

sham: btl..statement yg bodow..
org islam lak wat statement tue..sedih2.

abu: allahu allam

qlah said...

haa? *blurr .

Bella Bell said...

ada yang kata betol ada yang kata salah..macam2 :)

khairul akmal azman said...

bella:yer la..hanya allah yg taw kan

Lieyly ︱ Alia said...

huh , sampai di edit pulak..
ad0iyaii ~

putryteya said...

teknologi .... tak leh kata apa . teruk la depa ni !