Apr 22, 2011

10 bende laki meluat kat pompuan!bajet la ko!

ni gambar hiasan je weh..bukan awek aku..

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril  
2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?   
3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh  
4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak  
5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!  
6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.  
7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett 
8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)  
9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'  
10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian' 

p/s:hahahahahaaaa................. yg truk jd kan teladan!(pgunaan kata kesat amat dikesali)

38 comments:

adwafarahin said...

hahaha da 2 org adwa tgk org post pasal bnd nie

hahahha klaka gile

tp bilr tgk mmg btl pon..hehe,kejam jugak

*kay lame x nmpk?

khairul akmal azman said...

kay de final la..
tp best entry..
de maksud mendalam.

shah said...

sama la pula..
heheheh..
tp awat letak 10..
letak la 25 terus..
hehehe..

khairul akmal azman said...

25 melampau tue..haha..

miss nuratikah eika said...

bukan laki je ta suka..eika nyh yg gurl pun ta suka..geli.. -.-

:anys: said...

pergghh . seram la baca , hehe

La.doLce_e[v]a('',) said...

http://www.evalieyana.co.cc/2011/04/25-jenis-perempuan-yang-lelaki.html

bace eh ;)

GiveAsh said...

nampak lurah tetek tak menahan..keh keh..

khairul akmal azman said...

atikah:geli?..so jgn buat aw..hehe..

anys: jgn la seram..bende nyata kan tue..hehe..

eva: ok...nti kay tgk

giveash: hehe..kat situ lu bace ek.

mishylipcious said...

hahaha...sumpah lawak..haha...tp agree...!!! gurl2 yg biase2 cam we all nie mmg x suke dgn gurl2 yg dlm entry nie...hahahaha....

qlah said...

sabo2.. hehe . kekadang geram jugak . malu pun ada . kesal , bebal... erm.. payah la nak cakap .

p/s: yeay , qlah bebas daripada semua di atas ! jangan benci qlah ye ;)

aliarosli said...

hahhahhahah, gile direct
nape tak spacekan? payah nak bace

khairul akmal azman said...

alia:done..change it

nida husna said...

kite pon mcm ni kah??? owh tidak2.hohoho

Bella said...

wey cam penah bce mende nie ade kat stu page fb..hahahaha.
aku pling benci orang gune bhse ewww..busyan...rase nak lepuk je..mcm bgus je..grrrr
aku xde kan ciri2 tu sebab aku baik..:P..haha

zhanaz45 said...

Wahh..

pake bahasa daerah yachh..

DanieL AdiE said...

hahhaa...no 6 mmg TERBAEK!

rj Etika said...

kahkahkah!!! siyes like entry ni! nak btau dekat semua pompuan2 dekat fb jgn buat macam ni. Khairul Akmal Azman tak suke. mencik mencik. hahahahahahahaha!!!

cik azeya said...

hahaha. wow. terbaik dari ladang getah. cukew cukew. hiks.

Ummu Khaulah Hasan said...

pergghhh !
entry 18sx banyak ni. haha !

jujur tahap cipan ! tahniah ;)
haha ..

Aishah Rahman said...

I'm a girl but I have to agree with you. I sometimes annoying with these kind of people. Yes, they are perosak bahasa. Kalau nak manja2 pun tak pyh lah sampai nak post kat status fb dgn bahasa yg annoying.One more thing, why do people keep updating their status like boring,sick,tired and sort of. Are they trying to remind us that they are still alive? Glad that you speak this out. Big thanks!

khairul akmal azman said...

thanx all compliment..
even entry ni agak kasar

Bella One ♥ said...

yeap. agree.
just some. not all. =)

khairul akmal azman said...

bella:btw..tq

Shahirah Zainol said...

seriusly sokong
HAHAHAHA !!

khairul akmal azman said...

shahirah: arigato2..hait..

i am S!L4H.. said...

mak aihhhh kay. btol2 entry ni.

tp bahase tu sy sndri pon rse mcm nak hentak2 je bace. hahaha

khairul akmal azman said...

entry berani mati ni..
huk2

Aisyah Aina said...

haha...tak bole blah je...ingatkan lelaki suka perempuan yang macam ni :D

Lieyly ︱ Alia said...

alia penah tg0k p0st neyh kt fb k0t , HAHA ! gelak s0rg2 . plg aia xsuka yg per0sak bahasa tuh ~

Diary oF Mine said...

ahahaha.... marah nampakkkk... :DDDD
paling x suka perosak bahasa gak...
ewwww.... geliw jewww teyngoowk.... =.=

chemay said...

tapi kan chemay n de geng suka snap2 pic dekat fast food.
alamak lepas nie kena ubah la
-.-

BeeWhiteRoses said...

ni entry menghentam nih..haha

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

bukan takat laki tak suka, aku kaum sejenis ni pun tak suke wey ~

Ratu Lissa said...

suka sgt entry ni.. benci perempuan yg suka eja pelik-pelik dlm fesbuk.. merosakkan BM je..hahah..


benci perempuan yg suka amek gambar dari atas .. betul, mcm duck, huhu..

khairul akmal bin azman said...

tq all komen beb!

Bluewendy said...

memang kesat giler ayat2 tuh..hahaha..=) nice entry bro..

fairy.,. fairy said...

like.. but ayat tuh kesat sgt kot... hehehehe...