Feb 17, 2011

Day 170 : melakar belog =)

salam blogger.gua di tagged oleh cik munge ros !! so terpaksa lah buat entry sebab ditag oleh die ...

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
- hurmm ape erk ?? of coz la..nak rumah semi d..corner lot k.

Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
-hp ler..no fama ;)

Di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
- kalau bley kat garden2 ler..tgk buah hati gua nak katner.tapi if bley kat hotel je..senang nak 2 pihak berkumpul ;)

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
- no comment ahakzz ;D

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- to my future wife ler ( until death ) ^___^'

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
- errrr -,-' , kalo jumpe pun kat mall..plg gentle kat umah dia..so le amik hati both parent pasangan kite right+_+ )

Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
- maskulin ;)

Apakah nama penuh korang?
- alamak ! hak nie yang lemah nie owang nak tau nama gua +_+ .. hurmm oke lah , khairul akmal bin azman .. okee fine awak menang dan dapat tahu nama penuh saye ;(

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
- both la  >_< 

Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
- errr tak dak sape kot +_+ .. dapat jumpe my family hari2 pun kire seronok tau ;(

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- hehe..yer..if xde washing mashine..p hantaq dobi ler..

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
- korea ! nak nak negok keindahan panaroma ! >_<

Pilih salah satu, peluk atau cium?
- hahaha ciss soklan maut nie beb !! kiss ,, haha opss gatai cikit xpe kot ..

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
- simple , lawak , peramah ;)

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
- lappy ku
- kereta persona ku
- beg dompet
- blackberry ku
-perfume polo ku

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar? 
- Bunkface - Dunia
-08-nelly-gone_(feat._kelly_rowland)
- keane-somewhere only we know)
-NeYo_-_One_In_A_Million
- Yeah3x (chris brown )

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
- werkk nak tau p tengok mukabuku ! 21oct ... tempat tuh rahsia ;)

3 orang blogger yang korang nk tag
( erza )
 ( wan hazel )
( labu )
 ( honey madu )


Cerita sikit blogger yang pertama korang tag
- die sangat comel , kelakar dan simple ;))

- TAMAT -

8 comments:

eRza farEeha said...

hik3...sgt comel ke?/adeshh..sgn lak..thx tag kay!!hehe..insyaalg t erza wat ye..:):)

mr.syazwan said...

Khairul AKMAL BIN AZMAN

sangat gatal

haha

^_^

khairul akmal azman said...

ERZA:OK
WAN:AMBOI ANG..DOK MENGATA AKU NOH

munga roses said...

eeee ape nie amik ayat owg ! werkkk >_<

Nurul Ezra said...

hahaha.. tq2 tag aku.. nway, tag2 ni mcm game ke? hehe jawab2 soklan lak..hehe.. gatai no nk kiss bagai! bgitau mak kang...haha

Zyash said...

Hai khairul akmal..singgah sini nak ajak buat HEARTBEAT

HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang

INCOME HEARTBEAT SETELAH 2 HARI...Meh ler join yer..

SyahmiFikri said...

wah!

rajin mjawab tag yg panjang gilo nie..

yea.. lagy neyo mmg best!!

lyndaz said...

wooh2..
sweet jawapan!
hahah~