Nov 29, 2010

berblog masyuk tapi...



mostly,ramai blogger taw cara buat duit kan dengan join nuffnang.add sense dan sewaktunya.tapi fikir balik blog sebenarnya tempat luahan rasa.tapi jika pentingkan buffering earning..may be memerlukan banyak masa untuk kegiatan harian sedikit terganggu.contohnya dating.study.chill with kawan2..nak top blog wajib ade entry yang tip top kan.... lagi bila difikir..perah otak la jawabnya...tidak mudah orang nak baca entry kite..boleh dikatakan ramai yang lebih suke mengejar traffic.tapi itu hak masing2 kan.kadang2 traffic ok..tapi check nuffnang RM0.50 sen jer..cabaran namenye tue..

p/s:tuntasnya,blogger semakin digemari dan dijadikan trend sekarang

9 comments:

nurul amira said...

yg penting kene pandai seimbangkan kot ^_^

Diary of Mine said...

huhu.. tu ar pasal.. kdg2 pn gak BW tu smua... pnt pnt pnt..... T^T

tp knl rmai kwn kat cni gak...

NuSaNa NoSa 91 said...

asal jgn tinggal smbhyg ngan mende2 wajib, dah~ ^_^

rmzm said...

selipar indon dah habis..maklumlah ramai sangat indon kat mesia ni..yg tinggal cuma selipar korea je..yang ada ni pun dua2 belah kiri..

M I A J A M A L U D D I N said...

a'ah wak..

Iqin said...

haha kay, iqin kan blogger yg baru lg, td cek buffered earning baru RM0.75 sen jek.kesian. tu lah, kalau nak luah prasaan kat blog, nnt dikate jiwang pulak ...

Pencacai Alim said...

indon jln citer meleret2..pastu bile dh susah baru ingat tuhan..

Azham Vosovic said...

Dulu blogger org x layan, jadi tempat budak2 emo tulis diari tp skrg tgk la... ramai join blogger sbb nak femes, betulkan niat tu dulu Azham.

P/S: note to self hahahah...

khairul akmal azman said...

azham n all:


"tq drop some comment on this blog"